Bebelusi de mai-iunie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
nefertari spune:
loreen - incearca vitamina c fiola sau lamaie .
tzumpiloi - hai sa mai asteptam cu plecatul - poate isi mai face careva curaj . La Moeciu ar fi grozav.
Apropo - vrem si noi sa plecam la munte in ultima sapt din august . Cunoaste-ti vreo gazda la munte - nu neaparat Valea Prahovei dar accesibil cu trenul sau microbuzul ?
Eu,el(Alex-6ani)http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19 si ea(Freya-11.05.2005)http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=4f42&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
beatriced spune:
Neatza!
La multi Ani! Eric-Andrei
(Andreea.a) si Ben Stefan
(Pengunica)... Sa cresteti mari si sanatosi!
Dupa inca o seara de sculat la ora 4 ca asa ii vine lui pe chelie sa se scoale doar pentru 40 ml lapte, acum iara sunt nauca de cap. Isi mai reglase programul acum iar se scoala devreme... Daca ii este copilului foame, ce sa facem, ne trezim! Off...
Astazi am o gramada de treaba! Spalat, calcat, facut prajituri pentru ca mergem la o zi onomastica si fiecare duce cate ceva, ca cica asta este cadoul pentru tipa... Acum Alex doarme, asa ca o sa ma duc la treaba pana nu se scoala...
Mai fetelor in afara ca isi baga pumnul in gura, mai baga si alte prostii in gura, spre exemplu babetica, paturica cu care este acoperit, iar cand ii dau suzeta o scuipa... Voi v-ati lovit de asa ceva? Este prea devreme sa-i dea dintisori, sa-l manance gingia? Cam ciudat!
Mami de
Alex mancacios
Pozici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex
Evolutia lui Alex
Beatrice
nefertari spune:
beatriced - acesta e modul in care face el cunostinta cu lumea inconjuratoare . Nu e vorba de dinti ci de curiozitate .
Chiar radeam zilele trecute cand am pus-o pe Freya in leagan si tragea de bluza sa si-o bage in gura de ziceai ca-i nemancata de ani intregi , in plus se uita cu privirea aceea spanchie si concentrata pe care cred ca o cunoastem toate .
Eu,el(Alex-6ani)http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19 si ea(Freya-11.05.2005)http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=4f42&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
beatriced spune:
Nefertari, asa o fi, dar problema este ca zilele trecute i-am dat o jucarie pe care a apucat-o cu manuta si a bagat-o in gura si tot "rodea" la ea de zor... Daca de acuma face asa, apoi cand intr-adevar ii dau dintisorii roade tot prin casa!...Ha, ha 

Mami de
Alex mancacios
Pozici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex
Evolutia lui Alex
Beatrice
Mercedes spune:
Salutare fetelor!!
Ne am intors si noi duminica noaptea acasa nu ca asa am planuit ci asa a fost sa fie.
Nu v am scris la aceasta sectiune deoarece n am vrut sa va stresez avand si voi bebelusi asa mici
Biei i s a umflat un san s-a facut foarte rosu ( criza hormonala la fetite)iar dupa zece zile de antibiotic a inceput sa i se sparga umflatura aceea .
Mie la inceput mi a fos f. frica ca vom ajunge la chirurgie dar pana la urma tot n am scapat.
Intr-un final n-are nici un sens sa ma mai lungesc , i s-a facut o incizie deasupra sfarcului iar acum mergem la pansat in fiecare zi.
Va doresc bebelusilor La multi ani!!! si multa sanatate
ChrisDun spune:
gabitza, cruciulite poti gasi si langa (in) libraria Humanitas de langa Magazinul Muzica. De acolo am luat noi.
beatrice, si la mine s-a repetat povestea de sambata trecuta: mi s-a infundat un san. dar n-a trecut decat ieri, dupa ce a supt bb exclusiv la acel san.
noi am avut febra zilele trecute - bb 37.6 rectal, iar eu 38.6 axilar
. bb a incasat un varf de supozitor cu paracetamol (ce s-a mai chinuit soacra-mea sa cioparteasca supozitorul ala !!), si eu am inghitit o pastila de paracetamol, "cu acordul medicului", ca sa zic asa. acum parem sa ne fi revenit. ar fi si cazul, pentru ca poimaine o-ntindem iar la Moeciu de Sus
.
pupici,
Chris si Carina
loreen spune:
Nefertari vitamina C pentru raceala sau pentru pofta de mancare?ca i-am dat fiole in ceai,da' n-ai sa vezi sa bea ceva.Pana acum a papat 170 ml de lapte din trei mese
.Febra nu mai are de ieri,probabil nici gatul nu o doare ca fructele cu branza le mananca...
Mercedes sanatate micutei...Prin ce trebuie sa fi trecut saracuta!
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
Baita din cada mare
lucas spune:
buna si de la noi,
da vad ca aveti activitate de noapte fetelor!
eu nu am ajuns la doctor, ma dau cu alifii si o sa incep masajul.proceduri inca nu, ca de astea trebuie sa te tii, in fiecare zi ca altfel degeaba le faci!
Gabitzam cruciulite mai bine iei de la biserica (la patriarhie) sunt si sfintite sau la Sf. Anton. Luminarea simpla costa intre 300-500.000 si depinde cu ce o imbraci. poate sa ajunga si la 1,5 mil.se poate comanda cu citeva zile inainte.si noi avem botezul tot pe 28 August, azi ma chinui sa fac invitatiile pe calc.
Loreen sarumina ptr. informatii ma uit pe net sa vad unde comand, tu zici sa iau salteluta! Sanatate Deliei!!!
Beatriced si Matei baga pumnul, 2-3 degete in gura, mai nou incearca sa aduca si picioarele sa le bage in gura, si se chinuie, face luminarea!
Nefe tinem pumnii azi, da nu cred sa fie cu ochisori.
Cornelia am citit de 2 ori, si tot de atitea ori mi-au dat lacrimile. am vrut sa ma apuc de al doilea (copil) da am zis sa mai stau o tzira sa vad daca ma descurc cu ce am in batatura. uneori ma intreb daca voi fi capabila sa-l cresc si sa ajunga sa se insoare. nooooooooooooo! hai ca acu il si insor!
Gusta bestiale pozele, m-a cam apucat tremuratul (si eu cezariana). referitor la prietenii taticului: trebuie sa ai rabdare, sa te cunoasca si sa se apropie de tine.o bariera poate fi si limba, invata limba si obiceiurile lor, sunt foarte importante. eu am lucrat 5 ani cu danezi, adica stat in birou, zi de zi, e greu la inceput si mentalitale sunt un pic diferite.
las la o parte faptul ca "prietena" te poate considera acum o intrusa, dar ai rabdare, iubirea voastra o sa depaseasca micile rautati mai repede decit crezi.zimbeste nu te costa nimic si invingatoare vei fi tu.
si ca sa va distrati, duminica am urmarit: "Academia mamicilor" ce am aflat de la un don doftor: Barbatii potenti fac fete (din statistici!!!)![]()
![]()
Matei 21.05.2005
loreen spune:
Spuneti-mi si mie ceva pentru stimulat pofta de mancare la bebelusi ca ma terorizeaza Delia cu cat mananca...

Inafara de Bonisan ca nu are efect...Acum era a treia masa de lapte si cu chiu cu vai 40ml...si nu vreau sa-i schimb laptele
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
Baita din cada mare
tzumpiloi spune:
Hai ca nu mai reusesc sa fac bagajele...
Beatrice, la fel face si Mariuca mea...baga in gura tot ce prinde. Daca vrei sa testezi daca este de la dintzi palpeaza in zona incisivilor inferiori si superiori iar daca o deranjeaza sa stii ca asta este. Alt semn este salivatul excesiv.
Nefe, ref la munte vrei sa mutam weekendul?
Hai ca vedem in functie de cine mai vrea si cand.
Mercedes, Loreen, sanatate micutzelor voastre!
Noi i-am luat Mariucai o salteluta de joaca de la Cora, cu 3 jucarele atarnate si e tare inacntata de ea...mai poti lega tu cu sforicica si alte jucarele de ea...A fost rezonabila ca pret ( 800.000 lei ) fata de cele pe care le-am vazut la Miniblu si costau peste 2 mil. O puteti vedea in albumul luna a 4-a.
Va pupacim