Piept de pui cu sos de smantana si ciuperci
![](images/user_woman.png)
Ingrediente:
- 4 bucati de piept de pui
- 500g ciuperci
-250g smantana dulce
-100g ceapa
- 30g usturoi
-50g unt
-sare si piper dupa gust
Pieptul de pui se condimenteaza dupa gust.Ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt. Pieptul se prajeste in unt, apoi ceapa, ciupercile tocate marunt si usturoiul se calesc in tigae. Apoi se amesteca totul cu smantana si se reduce la foc mic. Se serveste cu cartofi natur.
Pofta buna!
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ileana Cosanzeana spune:
Se poate servi si cu mamaligutza calda in loc de cartofi. E asa de buuuun!!!
http://community.webshots.com/user/elenas21
iren spune:
Ana, sar'na, din copilarie n-am mai mincat asha ceva, am ajuns sa am fantezii cu retzeta asta , fac miine, poate-mi iese ca-n amintiri
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Edda spune:
Sau www.reclamaaaa/forum/viewtopic.php?p=61139&highlight=pui ciuperci ceapa#61139" target="_blank">aici.
an-k spune:
zic si io ceva asemanator
eu prajesc puiul (fiecare cat pui vrea si pt ce nr de persoane) necondimentat sau doar cu sare impreuna cu cativa catei de usturoi nedecojiti ci luati ca atare si prajiti impreuna (dau o aroma mmm...) si mai pun in tigaie ceva ardei iute maruntit(depinde cat de iute place), scot puiul pe o farfurie pe care am asezat un servetel(anti ulei in exces), usturoiul il arunc...
in timp ce puiul asteapta fac separat:
o capa calita, cand e aurie adaug o lingura de faina(asa nu face cocoloase) apoi putin cate putin smantana lichida (in functie de consistenta mai subtiez sau nu cu lapte), cand e aproape gata adaug o cutie de ciuperci (daca sunt proaspete le prajesc separat si le adaug), mai da un clocot si e gata, am uitat sa spun de marar si sare
separat fierb o conopida intreaga, broccoli, cartof si morcov, le pun pe un platou, fiecare isi pune in farfurie legume si pui iar pe deasupra sos, ... e delicios si merge si ..mai de ocazie arata super prezerntarea
pofta buna
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca
Alina doreste sa-si vada mamica
Alinax spune:
multumesc pentru reteta ana.....chiar acum ma apuc sa o fac...cred ca se prepara si foarte repede nu-i asa?
chiar eram in lipsa de idei...o sa va spun cum a iesit
cait spune:
Mi-ati dat si mie o idee de ceva bun de pe la noi..cred k voi face si eu de fapt voi incerca.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/claujro/claujro.jpg)
claujro spune:
Si eu am facut ieri, am luat reteta de pe reclamaaaa , dar eu am taiat pieptul de pui cubulete si a iesit foarte buna (am facut si o mamaligutza langa).
Pofta buna!
Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei
Alinax spune:
si eu am facut ieri....dar mi-am dat seama ca nu mai aveam piept de pui asa ca am facut cu pulpe de pui dezosate.......a iesit atat de bun...ca ne lingeam pe degete dupa ce s-a terminat
merita incercata reteta si se face foarte foarte usor si repede