Rochia de mireasa (9)
Raspunsuri - Pagina 9
Darria spune:
quote:
Originally posted by oanaiasi
Fetele din Iasi pe unde ati mai cautat rochii si vi s-au parut frumoase? Stiti vreun loc unde se pot face la comanda dar sa fie materialele ca lumea?
Materiale ca cele de pe net nu o sa gasesti in Iasi sau imprejurimi, poate pana la anul vor fi.
La Agnes sunt materiale dragute dar fac doar modelele lor.
Eu o am de la White Lady din Piatra Neamt(in atelier au modele mai frumoase decat pe site: http://www.whitelady.ro/ iar daca o cumperi de la atelier e mult mai ieftin decat din magazin) - recomand mai ales pt. felul in care isi trateaza clientii. Aici stiu sigur ca poti sa-ti faci dupa modelul dorit.
http://www.casamirandi.com/ Si aici au modele mai frumoase in catalog decat cele de pe site.
In Iasi, sa o faci: am ales doar Miraj(de la gara) pt. materiale si calitatea lucrarii.
noi
addinel spune:
fetelor, eu cred ca pana la nunta numai intr-o agitatie am s-o tin... nu am terminat bine cu rezervarea restaurantului ca am o noua problema: rochia de mireasa. citesc tot ce se poate legat de acest subiect. am gasit un articol interesant, sper sa il cititi si sa il comentam putin. iata si linkul... http://www.ghidulmiresei.ro/articles.php?ai=289&st=0&oi=2&filter=-1
p.s. sper ca nu e reclama, nu? oricum, ambele site-uri fiind gratuite nu vad vreo problema. astept parerile voastre...
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by addinel
fetelor, eu cred ca pana la nunta numai intr-o agitatie am s-o tin... nu am terminat bine cu rezervarea restaurantului ca am o noua problema: rochia de mireasa.
...Si asta e numai inceputul... Cele mai stresante vor fi lucrurile marunte, gen: accesorii...pantofiori...si altele asemanatoare... Asta ca sa nu mai zic de aranjatul invitatilor la mese (in cazul in care stabiliti voi locurile dinainte)... Dar...nu te impacienta...agitatia asta face parte din faremcul pregatirilor... Asa ca...bucura-te de fiecare clipa!!!
Hai spor la treaba...si sa ne spui si noua ce rochitza ti-ai ales...
Nunta mea de vis
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
vulpitza25 spune:
dragi viitoare miresuci am si io o intrebare.Si-a cumparat careva rochie de mireasa de pe site-uri straine?ati avut vreo problema cu masurile?intai as vrea sa stiu daca ati achizitionat careva rochia astfel pt ca apoi sa va chestionez mai in amanunt.
va pupic
madutza_1978 spune:
Nu stiu daca se poate sa iti cumperi rochita de pe site-uri straine pentru ca, din ceea ce stiu eu, nu prea face nimeni livrari in Romania. Singura firma cunoscuta de la care poti cumpara on line este Victoria's Secret si le primesti aici. Dar daca afli ceva in sensul asta spune-mi si mie.
vulpitza25 spune:
Nu stiu daca se poate sa iti cumperi rochita de pe site-uri straine pentru ca, din ceea ce stiu eu, nu prea face nimeni livrari in Romania. Singura firma cunoscuta de la care poti cumpara on line este Victoria's Secret si le primesti aici. Dar daca afli ceva in sensul asta spune-mi si mie.
eu am descoperit umbland pe net anuntul unei tipe din Timisoara care are cica si magazin acolo si care ar aduce rochii din import.I-am trimis un mail si mi-a dat un site pe care sa ma uit si sa-mi aleg o rochie,i-am dat codul rochiei care mi-a placut si mi-a trimis pret.Acu nu stiu cat de serioasa este firma respectiva si mi-e frica de masura pe care sa o comand la rochie, mi-e sa nu o nimeresc si nu stiu ce m-as putea face atunci.Preturile erau destul de rezonabile si mai aveai de plaat taxele de curierat.
Cam asta stiu eu.Mie mi-au cam ramas ochii la rochiile alea dar nu stiu cum sa procedez.Eu fiind din Cta mi-e destul de greu sa ajung pana in Timisoara.
krelia spune:
quote:
Originally posted by vulpitza25
eu am descoperit umbland pe net anuntul unei tipe din Timisoara care are cica si magazin acolo si care ar aduce rochii din import.I-am trimis un mail si mi-a dat un site pe care sa ma uit si sa-mi aleg o rochie,i-am dat codul rochiei care mi-a placut si mi-a trimis pret.
..pai si..noua..celelalte miresici nu ne dai linkul...sa ne clatim si noi okishorii??
pliz pliz pliiiiiz
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
anangel_lexi spune:
Si totusi...pentru fetele care-si fac nunta singure fara vreun ajutor material din afara si care, deci, nu sunt dispuse sa dea, de exemplu, mai mult de 10 milioane pe rochita, va recomand cu toata caldura Casa Tudor din pasajul Lipscani. Eu am trecut intr-o zi pe-acolo intamplator si am vazut in vitrina pe un manechin rochia visurilor mele. Rochia de pe manechin era masura 38, nici n-avea rost sa incerc pt ca mai mult de o mana nu cred ca intra din mine in rochia aia. DAR a venit o tanti care mi-a luat masurile, i-am aratat modelul si i-am zis ca vreau ca rochia mea sa fie identica si am fost la 3 probe. Am fost extrem de multumita, rochia mi-a venit ca turnata de prima oara, era gata cu 2 luni inainte de nunta si m-a costat 5.900.000 cu tot cu crinolina. Sa va mai spun oare ca a fost admirata de toata lumea? O puteti vedea in pozele din linkul de mai jos.
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Si totusi...pentru fetele care-si fac nunta singure fara vreun ajutor material din afara si care, deci, nu sunt dispuse sa dea, de exemplu, mai mult de 10 milioane pe rochita, va recomand cu toata caldura Casa Tudor din pasajul Lipscani.
Nu ca as face parte din miresicile care se chinuie ca dracu' pt nunta, dar Lexi are dreptate... Tudor are rochite frumoase si bune ca pret... cam o data pe luna trec pe acolo macar sa-mi clatesc ochisorii...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...