Rochia de mireasa (9)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Ioana-Cristina

Fetelor , eu as vrea sa-mi fac rochia la Salonul Gabriela . Dar s-ar putea sa ajung la Agnes Toma la Piatra Neamt - ca soacra-mea asa vrea...Dar mi-e groaza numai de drumul pana la Bacau , d'apoi pana a Piatra Neamt !

Ioana-Cristina

Ioana, vad ochii mei ca tu tii cont prea mult de parerea soacra-tii... si nu e prima oara cand iti spun... Aaa... M-am prins ! Tii cont pana dupa nunta si apoi... ?
Chiar daca plateste ea pt rochie, e dreptul tau sa o faci unde si cum vrei ! Cand isi face ea rochia de soacra, tu-i vei spune " cucoana, ia fa-ti aici, ca asa am eu chef " ? si ea se va conforma ? nu ! si-atunci ? fa-ti rochita unde vrei !

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

nu vreau sa-i iau apararea , da ea se gandise de fapt ca sa mergem la ateierul de creatie din Piatra Neamt ca sa putem lua rochia mai ieftin , sau sa o facem pe comanda. O fi ea zgriptzuroaica , da are gusturi bune ! S-o vezi numai cum se imbraca...Faza e (si asta e un secret)tre sa fac si ca ea , ca sa o pot face sa ne ajute sa ne vedem cu casa ...Si-asa pt nunta ea face imprumutul la banca...Cica nunta o face ea si de-asta sunt curioasa sa vad ce pretentzii are de la ai mei...daca are !
Doamne fereste !!!!!!!!

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rally spune:

Tanti Zavaidoc, si eu stateam in cumpana cu manusile;acum sunt hotarata si vreau.Sunt elegante si fac o incheietura supla la mana de moare lumea. legat de rochia ta cu bretele te sfatuiesc s-o iei si completezi cu o capa din blanita daca e cazul si cred ca va fi.ti-a picat pe ea,ia-o. asa am facut si eu cu a mea:am vazut-o, am probat-o am luat-o, toate in aceeasi zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fetele, da' in afara de mitumac si de mine nu-si face nimeni rochita la Casa Tudor?

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Eu mi-am facut rochia la Monica Darie si am avut ffff multe probleme. In afara de faptul ca nu e serioasa si te keama la o proba iar rochia ta arata la fel ca ultima data, mai mi-a si gresit-o, in sensul ca mi-a facut-o corset si fusta iar eu i-am zis de la bun inceput ca o vreau rochie. Asta s-a intamplat cu 4 zile inainte de nunta. Am zis ca fac infarct. Pana la urma a prins-o de nu si-a dat nimeni seama de greseala. Am avut noroc ca partea de sus avea fronseuri, ca altfel se observa.

Deci miresicilor, daca va hotarati sa va faceti rochia la ea aveti mare grija. Este extrem de neserioasa si tb sa ii zici un lucru de 10 ori. Si in afara de asta lasa totul pe ultima clipa. Eu mi-am dat seama tarziu ca tb sa o mint ca am nunta mai devreme.....dar bine ca pana la urma am reusit sa o am asa cum o vroiam.

http://community.webshots.com/user/vmariejeane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by vmariejeane

Eu mi-am facut rochia la Monica Darie si am avut ffff multe probleme. In afara de faptul ca nu e serioasa si te keama la o proba iar rochia ta arata la fel ca ultima data, mai mi-a si gresit-o, in sensul ca mi-a facut-o corset si fusta iar eu i-am zis de la bun inceput ca o vreau rochie. Asta s-a intamplat cu 4 zile inainte de nunta. Am zis ca fac infarct. Pana la urma a prins-o de nu si-a dat nimeni seama de greseala. Am avut noroc ca partea de sus avea fronseuri, ca altfel se observa.

Deci miresicilor, daca va hotarati sa va faceti rochia la ea aveti mare grija. Este extrem de neserioasa si tb sa ii zici un lucru de 10 ori. Si in afara de asta lasa totul pe ultima clipa. Eu mi-am dat seama tarziu ca tb sa o mint ca am nunta mai devreme.....dar bine ca pana la urma am reusit sa o am asa cum o vroiam.

http://community.webshots.com/user/vmariejeane

M-ai speriat!!!! Eu am prima proba pe 26 august, rochia ar trebui sa fie gata pe 15 septembrie...Si eu vreau rochie cu corset, nu corset si fusta...sper sa nu greseasca.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Te sfatuiesc sa dai un telefon sau sa mergi pana acoo sa verifici.Asta daca nu vrei sa ai cine stie ce surpriza...Bafta !

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Ca sa vezi...........si auzisem numai lucruri bune despre Monica Darie............iar ideea e chiar buna, doar nu te verifica, mai bine sa zici ca ai nunta mai devreme cu o saptamana doua......sa fi sigura!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Am citit multe pareri despre aceasta Monica Darie si concluzia finala este ca S-AR putea sa iasa rochia asa cum vrei dar iti tremura sufletul pana in ultimul moment. Nu stiu daca sunt dispusa la asa ceva. Alte croitorese mai puteti recomanda? Din ce am vazut prin discutii multe miresici merg la Casa Venus sau la Imod.Prin urmare variante prea multe nu par sa fie. Mai stie cineva locuri unde se pot face rochii de mireasa in Bucuresti, in afara de cele mentionate?
Si o alta intrebare: eu am o obsesie cu rochiile Eddy K. De fapt cu croiala acestor rochii si mai ales cu trenaaaaaaaaaaaaa. Caci am mers la Salonul Gabriela si dezamagirea a fost mare cand am vazut cat sunt de incarcate cu strasuri, sclipici, dantele, etc. Dar croiala este divina. As vrea o rochie in genul acela si cum la Eddy K. am gasit una care mi-a placut( nu era incarcata) dar care costa 900 euro, as vrea sa stiu daca facuta la comanda o rochie in genul ala nu cumva ajunge pe la 7-800 de euro si atunci n-am facut nici un drac! Pt ca am citit ce au spus cateva miresici care si-au facut rochii pe comanda si unele preturi ajungeau si la 25 de milioane! Acum de la 25 la 30 mai e doar un pas si o iau pe aia gata facuta!!!! Mai e o singura problema: nu am atatia bani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Fetele...mie mi-e teama sa-mi fac rochie...dsaca nu iese asha cum vreau? sau daca nu-mi sta bine cu modelu' ala pur shi simplu... Parca ash vrea totushi sa o cumpar... Stiti cumva pe unde este (daca este) salon Gabriela in Cluj? pls Ca vreau sa vad ce au....am tot auzit ca sunt rochii dragutze

Nunta noastra
Logo
Poze

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput