Nunta in Constanta (6)
Raspunsuri - Pagina 5
roxy79ro spune:
Angelique la laboratorul respectiv fac shi miniprajiturele? Ce fel de suport de tort au, pentru ca nu am vazut in pozele tale tortul.Fac shi fara suport, sau macar cu suportul clasic? ... poate itzi era dor de mine cu intrebarile mele care nu se mai sfarshesc ... hi hi hi.
Cornelia sincera sa fiu nu prea shtiu cum sa-tzi explic unde e bijuteria unde ne facem verighetele, pentru ca nu e una din centrul orashului, sau o firma cunoscuta.Este o bijuterie de cartier undeva prin Coiciu.Noi ne-am mai lucrat shi altceva la tipa asta shi am fost foarte multzumitzi, lucreaza super.
rally spune:
Angelique, ce surpriza am avut cand am vazut pozele de la nunta ta!
Nasa e o fosta colega de facultate si o buna prietena de-a mea;de Sia ma leaga multe lucruri frumoase si m-am bucurat sa o vad dupa 3 ani chiar si in poze. Daca vorbesti cu ea spune-i ca o saluta Raluca din Calarasi (acum din Buzau).
cornelianeli spune:
buna,
ce mica e lumea....
azi am primit forma finala a invitatiilor si-mi plac mult cand ma gandesc ca trebuie sa incep sa le dau ma apuca emotiile
roxy important este sa va faca verighetele asa cum va doriti voi, abia astept sa la vad
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
roxy79ro spune:
Neatza fetelor!!!!!!!!!!
Aseara vreau sa va zic ca am facut un calcul al invitatzilor ... shi ... pana acum sunt 175 .... shi ink mai avem confirmari de primit ... shi eu care speram sa ramanem undeva in jurul a 150.
Tot ieri am fost shi pe la Casa Casatoriilor ... dezamagire totala.Modul in care se porta cu tine chiar shi femeia de serviciu.Mai avea putzin shi ne dadea afara, chiar daca noi am fost doar sa ne interesam de actele necesare.Cd. am intrebat-o la ce camera se depun actele s-a enervat de-a dreptul, asta pentru ca avem nunta in septembrie shi ca atunci o sa ne zica.
Cam asta e activitatea noastra de zilele astea.O sa mai intru sa va mai povestesc.
Ioana-Cristina spune:
Am auzit si eu ca e ceva de groaza cu astia de la Casa Casatoriilor...Parca nu te-ai duce sa te mariti , ci sa e dai in cap !
Cand o sa depunem actee noi o sa mergem cu soacra-mea ca sa nu faca cineva de acoo cine stie ce figuri...Noroc ca nu ma marit in Bucuresti , ca aici chiar e nashpa...
Ioana-Cristina
rally spune:
Roxy79ro noi vom fi miresici in aceeasi zi.Mai avem trei saptamani; am niste emotii de mor si la fel e si viitorul sot.Voi cum stati cu pregatirile?
roxy79ro spune:
quote:
Originally posted by rally
Roxy79ro noi vom fi miresici in aceeasi zi.Mai avem trei saptamani; am niste emotii de mor si la fel e si viitorul sot.Voi cum stati cu pregatirile?
Eu deja parca am intrat in stare de shoc,norocul meu este ca el e mai calm.Cu pregatirile stam destul de bine.Mai avem de facut destule, dar sunt lucruri care nu puteau fi facute pana acum (tortul, fructele, racoritoarele ... etc).
Abia ashtept momentul sa imbrac rochitza de mireasa.Sper insa ca totul va fi bine.Deja am inceput sa am tot felul de griji ... asha cum cred ca avem cu totzi.
Va urez sa avetzi o nunta ca-n poveshti shi sa fie intr-un ceas bun
cornelianeli spune:
buna fetelor,reusesc si eu sa intru un pic sa va salut
azi platesc invitatiile si saptamana viitoare incep sa le dau, abia astept
m-am tot uitat dupa pantofi prin oras, aceleasi modele, cu tocul mare mare, chiar am probat unii si desi erau comozi parca eram o girafa
mai am pana la proba de pe 9 sept, sper sa gasesc ceva, incep sa apara colectiile de toamna
va doresc week-end placut
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
AngeliquedeS spune:
Buna fetelor. In primul rand multumesc din suflet pentru urari si aprecieri.
Rally, chiar ca e mica lumea, auzi sa fii prietena cu nasica mea. Sigur ca o sa ii transmit salutari din partea ta.
Tortul a fost foarte frumos si promit ca luni veti avea si poze cu tortul. La laboratorul respectiv nu fac si miniprajiturele, au facut numai pentru nunta mea pentru ca v-am spus ca acolo lucreaza matusa lui iubi. Tortul a fost de fructe si a costat 115.000 kg, a iesit super. Repet, o sa pun si poze. Din pacate nu am avut timp sa ma ocup de voi pentru ca am avut o saptamana infioratoare la birou.
Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner
Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte:
tot ce se intampla are un scop!
roxy79ro spune:
Angelique abia ashtept poze cu tortul.Atzi avut suportul clasic, sau unul mai deosebit?
Pai bine mai Cornelia, tu itzi iei invitatzii de pe net shi nu ne dai shi noua adresa sa le vedem? Vrei sa murim de curiozitate? ... ashtept poate itzi faci mila de noi shi pui adresa pana la urma.
Va pup shi va urez un week-end placut.