Nunta in Constanta (6)
Raspunsuri - Pagina 22
magdala spune:
quote:
Originally posted by tky
Buna,
Va scriu acum din luna de miere, noi am mers la Praga...vroiam sa va zic de tortul de la Vanimar fiinca tot am discutat despre asta....mi l-au facut asa cum am vrut adica cu blaturile suprapuse, fara suport, de fructe, iar blaturile dreptunghiulare nu rotunde, a fost ornat cu flori naturale pe care le-am adus eu...am fost placut impresionati de Vanimar, nu ma asteptam, au adus tortul la restaurant la ora 1 dimineata am mers sa-l vedem si am semnat de primire;)...tortul a avut 12 kg.
Noi am facut nunta la hotel Bulevard, cel nou deschis de 4 stele, salonul este intim, foarte frumos aranjat, pe nuante de bej are o capacitate de 100 pers., noi am facut o petrecere restrinsa cam 60 de pers deci a fost loc destul si de dans.
Va multumesc inca odata pt. fotograful recomandat, numai cuvinte de lauda, deosebit de serios si talentat.
Numai bine
Poti sa-mi spui si mie, te rog mult, care au fost costurile si conditiile la Bulevard? Caci imi place si mie cum arata de afara, si tot cam atatea persoane voi avea si eu.
Multumesc mult.
Cornelia, abia asteptam sa va vedem. Felicitari pentru verighete si "hanimun"..
Pupici.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
AngeliquedeS spune:
Neata, fetelor. Bianca, in primul rand felicitari pentru data. problema este ca vreau sa iti dau un sfat. La Parc este frumos, mancarea buna, localul perfect, DAR te fura de te usuca. Atunci cand umblam eu dupa local, am gasit si la Parc dar am renuntat pentru ca stiam din patru parti diferite chestia asta, mai exact patru dintre colegele mele au facut nunta copiilor la Parc la date diferite, si mi/au spus exact acelasi lucru, ca le/au furat de le/au uscat, pe fata, fara rusine, chiar daca aveau oameni pusi sa pazeasca, dispareau platouri intregi de mancare si la sfarsit le/au mai umflat la pret. Sper sa nu te fi speriat, dar ai mare grija, stiu eu, eventual sa le spuneti de la inceput ce ati aflat si sa ii puneti in tema ca stiti cum merge treaba si sa nu se repete. Ultima mea colega si/a maritat fata in iunie anul asta si au ramas dezamagite, pur si simplu s/a tinut toata seara dupa ospatari si tot le/au furat. Iarta/ma inca odata si sper sa nu iti fi stricat dispozitia...
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte: tot ce se intampla are un scop!
bianca82 spune:
Angelique merci mult pentru sfaturi sau mai bine zis pentru avertizari. Este adevarat ca m-am cam "ofilit" un pic dar eu cred ca cel mai bine ar fi sa le spunem verde in fata despre ce am auzit si ca am dori daca s-ar putea sa incheiem un fel de contract in care sa precizam respectivele conditii legate de srvire, preturi si asa mai departe. Uffff, chiar nu stiu ce sa fac pentru ca ne-a placut foarte mult acolo. Voi ce ma sfatuiti sa fac : sa renunt si sa caut in alta parte sau mai bine sa ma impun in fata lorsi sa raman aici. Nu stiu deloc ce sa fac...
bianca82 spune:
Magda avansurile au variat in functie de local. Astfel la Colonadelor un meniu normal, clasic era in jur de 700.000 dar totul in afara de bautura era de la ei si tortul la fel dar daca doreai sa iti aduci tortul nu iti scadea din bani ci iti suplimenta cu ceva maniul ca sa ramana la aceiasi suma de bani;la Casa Dobrogeana avansul era de 4 - 5 milioane iar un meniu fara peste era de 550.000 restul il aduceai tu; la Perla un meniu era de 700.000 cel mai ieftin iar daca doreai sa aduci tu bautura, tort trebuia sa alegi un meniu cam de 1.000.000; la Rustic avansul era de 4.000.000 iar maniul cu peste cu tot 600.000 si restul puteai sa il aduci tu (asta pentru un salon de max 112 pers, mai aveau unul de 150-180 dar trebuia sa platesti oblig meniul pt 120 pers indiferent de cate iti veneau si mai trebuia sa iei si formatia lor oblig asta doar pt acest salon); la Vraja Marii avnsul era de 4.000.000 cu un salon de 150 pers si meniu de 550.000 - 600.000 restul aduceai tu. Cam astea sunt preturile pe unde am umblat eu. Sper ca ti-am fost de folos
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by bianca82
Angelique merci mult pentru sfaturi sau mai bine zis pentru avertizari. Este adevarat ca m-am cam "ofilit" un pic dar eu cred ca cel mai bine ar fi sa le spunem verde in fata despre ce am auzit si ca am dori daca s-ar putea sa incheiem un fel de contract in care sa precizam respectivele conditii legate de srvire, preturi si asa mai departe. Uffff, chiar nu stiu ce sa fac pentru ca ne-a placut foarte mult acolo. Voi ce ma sfatuiti sa fac : sa renunt si sa caut in alta parte sau mai bine sa ma impun in fata lorsi sa raman aici. Nu stiu deloc ce sa fac...
iancu madalina
Daca ti+a placut, ramai acolo dar eu spun sa ai o discutie foarte serioasa cu ei si sa fii foarte ferma. Le spui ceea ce stii, si spui ca e vorba de cunostinte de-ale tale, nu ca ti-am spus eu si pur si simplu ii avertizezi ca nu vrei sa se intample ceva asemanator, cu atat mai mult cu cat unchiul tau lucreaza la protectia consumatorilor. Trebuie sa fii foarte hotarata in minciuna... Trebuie sa fii ferma pentru ca la urma urmei e vorba de banii tai si de cea mai frumoasa zi din viata ta pe care nu vrei sa ti-o strici.
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte: tot ce se intampla are un scop!
magdala spune:
quote:
iancu madalina
Cred ca cel mai bine ar fi sa redactezi un contract foarte detaliat prin care sa specifici ca vei plati exact pentru cati invitati iti vor veni/sau nr. de meniuri anuntate inainte, depinde cum vrei, iar tu sa stii cu precizie cati invitati ai avut.
Va rog mult, nu aveti nici un raspuns pentru mine?
fetele.
noi
Magda & Claudiu
magdala spune:
quote:
Magda avansurile au variat in functie de local. Astfel la Colonadelor un meniu normal, clasic era in jur de 700.000 dar totul in afara de bautura era de la ei si tortul la fel dar daca doreai sa iti aduci tortul nu iti scadea din bani ci iti suplimenta cu ceva maniul ca sa ramana la aceiasi suma de bani;la Casa Dobrogeana avansul era de 4 - 5 milioane iar un meniu fara peste era de 550.000 restul il aduceai tu; la Perla un meniu era de 700.000 cel mai ieftin iar daca doreai sa aduci tu bautura, tort trebuia sa alegi un meniu cam de 1.000.000; la Rustic avansul era de 4.000.000 iar maniul cu peste cu tot 600.000 si restul puteai sa il aduci tu (asta pentru un salon de max 112 pers, mai aveau unul de 150-180 dar trebuia sa platesti oblig meniul pt 120 pers indiferent de cate iti veneau si mai trebuia sa iei si formatia lor oblig asta doar pt acest salon); la Vraja Marii avnsul era de 4.000.000 cu un salon de 150 pers si meniu de 550.000 - 600.000 restul aduceai tu. Cam astea sunt preturile pe unde am umblat eu. Sper ca ti-am fost de folos
iancu madalina
Multumesc mult, e bine de stiut. multi.
noi
Magda & Claudiu
cornelianeli spune:
mai fetelor a mai ramas atat de putin timp,parca nici nu-mi vine sa cred, maine ne facem analizele, mirele meu sambata si-a luat costumul, i-au facut mici modificari, nu l-am vazut dar cred ca-i sta tare bine, iar eu miresica mi-am luat jarteluta
am comandat si balonul jumbo,buchetele, lumanarile,cocardele pentru mire si nas
va pup
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
AngeliquedeS spune:
Cat a costat balonul jumbo? Si unde ti/ai facut buchetele si cum arata?
Pupici,
Angelique
pozele mele
luna de miere