Nunta in Constanta (6)
Raspunsuri - Pagina 20
bianca82 spune:
Multumesc pentru informatii. Oricum o sa trebuiasca sa ma duc si eu sa vad cum sta treaba, in cazul in care restaurantul nu ne asigura huse sau treburi de genul.
cornelia cand planuiesti sa te duci la salon? Sunt foarte curioasa cum o sa ti se para acolo, ma refer la preturi si la personal. Sper sa fi multumita pentru ca din ce am auzit si din ce am vazut cred ca sunt niste profesoinisti.
AngeliquedeS spune:
neata. Daca ieri am fost nemultumita de vreme, azi nici nu mai am puterea sa spun ceva. Voi ce faceti? Cum ati ajuns la birou, cu barca?
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte: tot ce se intampla are un scop!
bianca82 spune:
Buna dimineata fetele. Eu cand am plecat de acasa nu ploua asa tare dar cand am ajuns la Trocadero ... prapad nu alta am ajuns la servici uda leoarca iar blugii parca doar ce ii scosesem din masina de spalat. Insa m-a salvat al meu baiat(Marius)care a venit si mi-a adus schimburi si acum mi-e foarte bine. Sa vedem cum o sa fie cand ma voi intoarce acasa...
cornelianeli spune:
buna ziua miresici
eu am ajuns la serviciu la ora 10 :)asta dupa ceva aventuri, mi-ar fi prins bine o barca
bianca sambata intentionez sa merg la salonul respectiv,este si ziua nasului, am si motiv sa ma coafez,si eu sunt curioasa sa vad ce-mi fac, parul meu este ondulat natural si acum este destul de lung, nu se aseaza in nici un fel
va pup
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
AngeliquedeS spune:
Ia auziti la Cornelia, auzi, sa ajunga la 10 la serviciu... Sunt curioasa ce o sa ne spui de salonul in cauza. Nu iti faci programare dinainte? As fi foarte amuzata daca ti-ai intinde parul tau frumos pe care nu stii sa il apreciezi si din cauza umezelii ti s-ar carlionta la loc... Ce as vrea sa fac schimb cu parul tau...
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte: tot ce se intampla are un scop!
bianca82 spune:
Cornelia te sfatuiesc sa te duci cat mai repede sa iti faci programare, de obicei sunt foarte aglomerati. Sunt foarte curioasa sa aflu cum o sa ti se para. Sper sa fi incantata.
Pe de alta parte am nevoie de niste idei din partea voastra: pe la ce restaurante sa ma mai duc sa ma interesez si care bineinteles sa merite.
Dupa cum v-am mai spus sambata o sa fie ziua cea mara cand vom merge in cautari asa ca...ajutor
cornelianeli spune:
bianca nu ai un numar de telefon de la salon?pe ploaia asta cine stie cand ajung acasa si cum ajung acasa, eu lucrez la petromidia si drumul este aproape blocat, mi-ar fi mai comod sa sun
despre restaurante, nu stiu ce sa-ti spun, depinde mult de ce vreti voi ,noi de exemplu am vrut pe malul marii, si asa am ales zorile mai depinde de numarul de nuntasi, unele sunt prea mici, altele sunt prea mari, noi am fost prin mamaia la rex, perla, majestic,national, tic-tac,flora...
iar despre parul meu mie nu-mi place, m-am plictisit de carliontii mei, ti-i dau cu mare placere angelique
AngeliquedeS spune:
Neata, fetelor. Bianca, nu stiu nici eu ce sa iti spun de restaurante. Am auzit ca in Mamaia Select si Dorna sunt foarte frumoase, mai ales Dorna. Apoi poti sa incerci si la Colonadelor in Constanta, l-au facut foarte frumos, iti asigura decorul si nu este nici scump iar mancarea este foarte buna. Acum depinde de gusturi, dao o colega de-a mea si-a maritat fata la Casa Teleorman in Satul de vacanta si a iesit foarte frumos. Si nu a fost in stil rustic.
Pupici,
Angelique
pozele mele
luna de miere
cornelianeli spune:
bun gasit miresici,
ce faceti?
noi am luat bauturile spirtoase, si degustam vinul de 2 seri incoace
azi platim avansul pentru "hanimun", vrem sa mergem la nataly, sa definitivam cu decorarea, sa comandam balonul jumbo, sa mai cumpar cate ceva de la mercerie si sa degustam posibile bomboane de pus in marturii
si ma streseaza ploaia, chiar nu se mai opreste offfffffff
va pup
AngeliquedeS spune:
Hi, hi, hi, ce tare ai fost cu "hanimun". Pana la urma unde plecati? Si mai voiam sa te intreb pt ca sunt curioasa, parca spuneai ca Alex ti-a cumparat el bijuteriile de miresica, ti le-a aratat? Cum sunt?
Pupici,
Angelique
pozele mele
luna de miere