Nunta in Constanta (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

s-a tot uitat la mine cateva minute....m-a dojenit un pic si am inceput procesul de ingrasare, poate nu mai incap in rochie
verighetele sunt de la sevda, de la tomis,aur alb si galben intr-o combinatie tare reusita
stiti ca vroiam sa le facem la comanda insa cand le-am vazut ne-au luat ochii, erau pentru noi...
acum ramane doar sa le gravam,dati-mi idei, voi ce-ati scris?

http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Noi am scris simplu, numele noastre si data casatoriei, adica pe a mea numele lui si invers. Dar a mea este asa de mica ca era aproape sa se suprapuna numele lui cu data, asa ca nu iti imagina ca o sa puteti scris prea multe, cel putin pe a ta... Cat v-au costat verighetele si cand e gata rochita? Nu s-au ingrozit fetele de la Bucuresti cand te-au vazut asa slaba?

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte: tot ce se intampla are un scop!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

Buna dimineata, fetelor!
Ai vazut ca totul s-a rezolvat, cornelia, si erai atat de ingrijorata...
Acum, gata grijile, bucurati-va de timpul petrecut impreuna si pregatirile care au mai ramas. Vor fi mult mai placute rezolvate in doi.
Fetelor, voi chiar vorbiti serios cu cautarea restaurantului? Caci al meu sot zice tot timpul ca mai e pana atunci, iar eu am inceput sa am deja cosmaruri, , nici nu stiu de unde sa incep sa caut. Si singura sau cu Rafi nici nu-mi vine sa ma duc. Dati-mi si mie vreo idee, de unde sa incep cautarile? Daca ar fi dupa mine m-as duce la toate intr-o singura zi, dar sigur Rafi nu ar rezista. Si al meu lucreaza si in WE de obicei, si nici nu stiu cand il voi prinde liber si cu chef de plimbare-- care la el e aproape inexistent. So,

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

angelique iti dai seama ca mi-au mai modificat rochita, mi-au facut inca 2 pense in talie....parca pense se numesc
va fi gata spre sfarsitul lunii si va veni chiar monica sa mi-o aduca, pentru ca are un drum la constanta si a zis ca nu are rost sa mai merg eu la bucuresti, va dati seama, va veni la noi acasa!!!!!!!!!
sunt foarte incantata de amploarea pe care o are rochia, fara crinolina, jupa mea ingenios facuta este ca o fusta pe care sunt aplicate volanele,care ii dau volum de parca ar fi pe crinolina
verighetele au avut aproape 10 grame, ne-au costat aproape 5 milioane
magdala, eu stiu daca vrei pe malul marii,in afara de zorile,mergi in mamaia, vremea e frumoasa, va plimbati cate un pic in fiecare zi si vedeti si 2 restaurante
insa trebuie sa stii amploarea nuntii, in functie de asta alegi restaurantul
nu este devreme, mai bine sa stai linistita, cu restaurantul ales, nr de persoane stabilit incepi deja sa-ti conturezi nunta

Mergi la inceput

Magdala, cu riscul de a ma repeta, iti spun si tie ce i-am spus Biancai. CAuta restaurant ca pe urma nu mai gasesti. Iti vorbesc din experienta, noi ne-am trezit in noiembrie anul trecut sa cautam restaurant. Am avut un soc, toate erau rezervate inca din iulie anul trecut. Pana la urma am luat-o la pas prin MAmaia si raspunsul a fost peste tot acelasi - nu mai avem liber, eventual duminica in octombrie sau sfarsitul lui septembrie. CAt am plans eu atunci, numai eu stiu.

Si inca un lucru foarte important pentru care se cauta local din iulie august maxim septembrie, valabil numai pentru Constanta. Gandeste-te ca in perioada asta, chiar daca e sfarsit de sezon, inca ii mai gasesti pe patroni la restaurante, in noiembrie cand am mers noi din local in local, nu am mai gasit decat portarul care ne transmitea el ca e ocupat. Ce spui de asta? Trebuie sa te gandesti logic. Altfel nu mai gasesti local decat eventual Delfinul de la Flamanda, care nu te supara pe mine, dar pentru mine e numai local de facut pomeni, eu cand ma gandesc la restaurantul ala, ii vad pe toti insirati la pomana, asta pentru ca doar ce am aflat ca cineva face nunta sambata viitoare acolo... Parerea mea...

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte: tot ce se intampla are un scop!

Mergi la inceput

sa stiti ca si noi am avut aceeasi problema, in decembrie-ianuarie cand cautam restaurant ne tot spuneau sa asteptam pana incepe sezonul....sau ca sunt deja rezervate, faptul ca e sfarsit de sezon e un avantaj
aceeasi parere despre delfinul,chiar am fost la o pomana acolo
si nu stiu cine pomenea de rustic, merge doar daca faci nunta in stil rustic, am fost si noi sa vedem restaurantul....cu blanita de oaie pe scaune, ulcioare pe pereti....

Mergi la inceput

buna dimineata
ce faceti? ce zi urata, a venit frigul..
cum ati petrecut acest sfarsit de saptamana?ce-ati mai facut?
noi am fost la tara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cornelianeli

buna dimineata
ce faceti? ce zi urata, a venit frigul..
cum ati petrecut acest sfarsit de saptamana?ce-ati mai facut?
noi am fost la tara

Neata, am fost la targul din MAmaia, m-am innoit, mi-am luat o pereche de blugi cu talia foarte foarte joasa, doua bluze si o pereche de ghete. L-am innoit si pe iubi cu o haina super si ghete, asa ca ne-am pus la punct pentru iarna. MAi rau a fost cu vaccinul, pentru ca iar mi-a fost rau si duminica m-am chinuit cu frisoane.

MAi, Cornelia, sper sanu prinzi la nunta ta o vreme ca cea de azi, numai la tine ma gandesc. octombrie de anul trecut a fost super frumos, poate ai noroc sa fie la fel si anul asta. Oricum abia acum realizez ce putin a mai ramas pana la nunta ta...

Pupici,
Angelique

pozele mele
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca82 spune:

Ce faceti fetele? Eu abia acum am reusit sa intru pentru ca nu am net acasa si nu am cum sa il folosesc decat de la servici...asta e.Am vazut ca a venit vorba de verighete intre timp. Noi ni le-am luat pe ale noastre anul trecut imediat dupa logodna si au costat aprox 6 milioane si sunt simple din aur galben putin bombate si destul de late. Noua ne-au placut foarte mult si in interior avem trecute numele noastre si doua inimioare...simpatic

Mergi la inceput

ANGELIQUE SANSELE CA VREMEA SA FIE ASA LA NUNTA NOASTRA SUNT DESTUL DE MARI SI SUNTEM PREGATITI PENTRU ASTA....DAR POATE TOTUSI E CALD, EU SUNT OPTIMISTA
SA MA LAUD SI EU, IUBI A FOST VINERI PRIN ORAS CU NASU' SI SI-A LUAT COSTUM DE MIRE FRUMOS FOC, BINE EU NU AR FI TREBUIT SA-L VAD DAR NU M-AM PUTUT ABTINE, ESTE DE LA DINASTY, GRI, CU VESTA SI LAVALIERA SI SI-A COMANDAT O CAMASA ROZ PAL PAL...DECI O SA AM UN MIRE.........

Mergi la inceput