Ajutor, ma omoara excelul!!!

Ajutor, ma omoara excelul!!! | Autor: clyo

Link direct la acest mesaj

eu lucrez intr-o multinationala, intr-o pozitie de conducere.
pot spune ca am un salariu bun, un job solicitant, intr-un cuvant ma simt multumita.
insa, de curand a aparut o problema: 2 dintre colegii mei sunt profesori in excel. in perioada cat eu am fost in concediu de maternitate au schimbat cam 80% din fisiere, le-au pus formule de toate felurile, le-au linkuit in fel si chip.
ce se intampla acum ma depaseste dar nu pot sa ma plang sau sa spun ca nu fac fata.
va rog sa-mi dati niste sfaturi cum as putea sa invat mai bine excel, niste carti sau cursuri.
trebuie sa fac fata, am ajuns sa ma simt prost cand vine momentul rapoartelor.
nu stiu daca am fost foarte coerenta, sunt la munca, unde e agitatie multa, telefoanele suna........

multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuta spune:

cred ca cel mai usor ar fi sa intrii pe help-ul de la excel. e super si ai si link-uri pe acolo catre site-ul microsoft office online.
ai acolo toate noutatile.

incearca penttru inceput asta.
parerea mea e ca, cursurile astea de operare PC, unde, spun ei, te invata tot despre office, e o mare pierdere de vreme.

http://office.microsoft.com/en-us/FX010858001033.aspx

o zi buna si succes la meeting-uri:))

p.s. am avut aceeasi problema in decembrie anul trecut, cand m-am intors la serviciu.

ali, bodi si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

trebuie neaparat sa faci niste cursuri sau poate ai o prietena care lucreaza in excel si ar putea sa-ti arate; am vazut ca nu esti din Bucuresti din pacate, eu aici stiam unde poti merge sa faci cursuri; totusi, n-ai vazut prin Ploiesti afise pe care scrie ecdl(permisul european de conducere a computerului);practic sint 5 module, dintre care unul contine excel, ti-ar fi extrem de util.

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

uite aici:http://www.ecdl.org.ro/

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

te inteleg perfect. sfatul unul utilzator de excell cu linkuri si formule de te doare capatzana este sa pui mana pe help si a iti iei o carte de exceel.

o alta f importanta chestiune ste sa iei fisierele pe care lucrati si sa le intelegi formulele. acolo unde nu ii dai de cap trebuie sa studiezi fc respectiva (din cartea de excell) f bine pana intelegi.

daca ai cazuri concrete unde nu iti iese baga aici. poate te ajutam noi.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

fetelor, multumesc mult pentru raspunsuri.
eu sunt din ploiesti dar lucrez in bucuresti,deci daca stiti ceva cursuri, va rog sa-mi spuneti si mie.
Freia, ce carte imi recomanzi?
as prefera sa cumpar o carte decat sa ma duc la cursuri.
am si o fetita de 1 an si stau foarte prost cu timpul.

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jazz spune:

He-he! Si eu am avut de furca cu el in vara asta... Cel mai bine este sa "te joci" cu el si sa apelezi la "Help" ca sa te familiarizezi cu operatiile. Asta daca nu ai timp sa mergi la cursuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Am patit si eu asa ceva!!!

pana studiezi, ma poti intreba concret ce nu intelegi... nu trebuie sa i lasi sa te 'taie' cu ceva.Dar studiaza functia respectivca (vezi formula )
Ca pana inteleg sefii ca nu excelul face treaba sau gandeste.. iti mananca tie sufletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

ce ma enerveaza cel mai tare e ca aceste fisiere sunt o mica parte din munca mea dar a inceput sa ma complexeze, sa ma faca sa-mi pierd increderea in mine.

daca puteti sa-mi recomandati o carte, va sunt recunoscatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Invata cat poti dar sunt sigura ca nu cunostintele de PC te au ajutat sa ajungi unde esti ci munca ta...deci nu fi complexata .
Nu face caz ca nu sti la serviciu. Intreaba i formulele fara sa le dai dreptul sa faca pe nebunii... nu uita ca tu esti sefa

Este dreptul tau sa ti se predea lucrarile corect, nu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pune cazurile tale aici si vei gasi raspunsuri rapid... parerea mea. Si am sa pun subiectul tau in topicul know how.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput