Fitnes-ul si sarcina.

Fitnes-ul si sarcina. | Autor: Dori73

Link direct la acest mesaj

Salut viitoarelor mamici care au pus ceva *kilograme* pe ele.Si eu ma enumar printre ele.Am pus deja 6 kg.si sunt abia in luna a III a.Ce ne facem.Stiti cumva....este permis sa faci fitens...asa , mai usor...la o sala? Credeti ca dauneaza burticii?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Felicitari Dori pentru sarcina!
In primul rand sa il intrebi pe medicul tau daca ai voie sa faci miscare.
Eu de exemplu nu am avut voie sa fac nimic la inceputul sarcinii din cauza iminentei de avort. Iar acum, la sfarsit nu am avut voie, deoarece aveam contractii. Doctorul stie cel mai bine.
Succes!!!
Iar kilogramele acumulate pot fi in limita normala, daca mananci sanatos (nu exagerat). Eu am pus 14 kg pana acuma.

Codruta & 36 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dori73 spune:

Iti multumesc pt.incurajari.Esti o scumpa.Cred ca sunt putin invidioasa pe gravidutele care au pus pe ele f.putine kg.pina la sfirsitul sarcinii.De ex.m-am intalnit cu o fosta colega de serviciu,care mi-a spus ca abia in luna a 5-a a inaceput sa puna ceva pe ea.Era slaba si mica de statura.La nastere a avut putin lichid insa.Nu as vrea sa ajung f.grasa,nu am fost niciodata.Dar cred ca,copilul primeaza, nu kg.mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Da, sa stii ca si eu am inceput sa pun numai de prin saptamana 18-19 pe mine. Mai ales ca la inceputul sarcinii am slabit ca mi-a fost foarte rau (2 luni).

Codruta & 37 saptamani

poze

Mergi la inceput

Eu am doar 13 sapt.si ma uit cu groaza ca ma cam string lucrurile....care altadata erau bune.Nu imi amintesc unde am citit depre fitnes in perioada asta....cica daca totul e ok,poti incepe usor de la 14 sapt.Dar sfatul tau e mai bun.Voi intreba dr.Multumesc mult.

Mergi la inceput

Buna gravidutzo! Crezi ca exista o sansa, ca dupa ce nastem, sa slabim? De ce unele femei ramin asa, mai grasute?Maninca mult, nu fac treaba? Ce se intampla? Nu merg la o sala?

Mergi la inceput