Scorpiutzele - pe unde sunt ? (16)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Buna, fetelor !
Ce rau este cand nu merge forumul ! Avem timp de munca.
Eu o votez in continuare pe Luana
. Stiti cum e la concursurile pe net...conteaza nr.-ul voturilor, nimic altceva.
Adriana , o zi superba de Ziua Marinei !
Mira, ce bine ca sarcina creste fara sa-ti creeze probleme, asa poti sa te ocupi si de copilasi. David, de pe acum ! Petrecere frumoasa si daruri pe masura !
Mira, sa va traiasca si sa va bucure mereu sufletele, alaturi de Daria si bb3.
Elena, la ce diversiune te-ai gandit ? Spune si te ajutam !
syd, te intelegi mai bine cu soacra acum, se pare. Giulia ce mai face, cand incepe gradinita ?
Iris, imi pare rau ca ai avut asa o vacanta ! Dar bine zice Emma !
Ti-a stabilit si traseul, hai, pregateste-te sa te distrezi singura, adica cu Elena si mai apoi cu Emma !
Danitin, bafta sa va iasa iesirea si weekendul asta.
Noi suntem pusi pe fapte mari in weekend.
Numai sa ne iasa pasienta !
Un weekend cat mai placut, tuturor !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099" target="_blank">bb Sabina - intre viata si moarte
Nina, mami de
![](zana.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52612" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
emma27 spune:
hai,iri,punem tara la cale????ai vazut cati sustinatori am.plus ca o sa o am si pe mama langa mine.pune de o placinta dobrogeana,cu branza,de numa'.cu copiii,nu o pot rezolva,dar avand in vedere ca si fiica-mea,si nepoata-mea,sunt mai mari decat iris,e situatia mai acceptabila.si-apoi poti ramane si peste noapte,asa sa te caute infrigurat sotiorul.
elena,cum de ce ce nu vor ai vostri,vrea al meu.asta al meu ma tot bate la cap cu inca unul.eu nu si pace.poate or face transfer de ganduri.eu tot nu cred ca nu vrea mandrul o fata.explica-i ca oricum,dc e fata,nu o sa se ocupe de educatia ei(asta a fost motivul pt care sotul si-a dorit fata).il pun in legatura cu al meu????
cat despre onomastice,nu ai gresit.daria e pe 25 august.cea mai mare dorinta a ei e sa-i iau un tort in care sa nu mai sufle nimeni(si sa o manjesc cu frisca pe nas ,obraji si barbie),un ou kinder,huba-buba si bobo multe.mi le numara si pe degete sa nu uit.problema e ca o sa fie si nepotica mea de 9 ani,care deja si-a exprimat dorinta sa sufle si ea in tort,caci nu si-a mai serbat ziua de mult in romania(desi e nascuta in aprilie).nu stiu cum o sa le impac.cred ca iau doua torturi mai mici.
syd,e normal sa ai nevoie de un barbat...si inca bun de tot.eu ,in locul tau,nu m-as crampona de barbuta.poate nu am inteles eu bine,dar nu spuneai mai demult ca nu e genul tau??!!!!si aveam impresia ca ii umbla ochii....dar pana la urma,vb ta,distractie si barbat sa fie....bafta multa!!!
adriana,asa de mult regret ca nu se face ziua marinei si aici,macar un pic.obisnuita de-acasa.ufffff.mai ales ca atat eu,cat si dariuta,suntem mariute.
nina,spor la treaba si multa telina,sfecla rosie si ..rabdare!!!!!
Ema
Zilele Bistritei
Calatorie
nastasie spune:
emma, sa inteleg ca esti constanteanca?iti pun poze de la ziua marinei sa-ti treaca dorul.
albumul meu
poze noi
la plajaAdriana &
Razvan(01.11.2004)
monica-elizabet spune:
fetele, copilasii mei sunt bolnaviori rau de tot, ruxi vomita tot ce mananca si alex cam la fel si mai are si o stare de moleseala care ma inspaimanta...astept dr-ul sa vina sa vedem ce-i cu ei.
va pup
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
danitin spune:
Dau si eu un mesaj de proba, ca am modificat ceva la semnatura si nu stiu daca am procedat corect.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Emma, mai degraba cu frisca, sampanie, lumanari parfumate, muzica, .....
Eu zic sa faci un tort cum isi doreste Daria si dupa ce sufla ea in lumanari, le mai aprinzi o data si poate sa sufle si nepotica. Noi asa facem la aniversarile la care participam. Dupa ce sufla aniversatul, poate si Cristina s asufle, daca isi exprima dorinta.
Moni, of, saracutii de voi ! O fi vreo viroza ?! Sanatate si refacere grabnica !
Danitin, ce spiridus dragalas ai !
Eu sunt mami de gandacel si matzuca !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099" target="_blank">bb Sabina - intre viata si moarte
Nina, mami de
![](zana.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52612" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
syd spune:
Nina fata mea merge la scoala,cel putin asa i se spune,gradinita ^se numea inainte de 4 ani. Incepe pe 30august.
Emma mos barbuta,in primul rand dk e ceva ii spun sa se rada ca n-am chef de gadiliceala.Apoi e tare simpatic,cunoaste multe lucruri si multa lume,e un pic timid,cam la 1.70,calare pe scuter
. Si nu-i asa batran,cred ca 45,dar arata mai tanar.E buna companie ,fizic mi-ar placea un brunet inalt si puternic
mina spune:
quote:
Originally posted by danitin
Ana, ce-i drept, Lori nu ne-a turnat gemul in papucidar i-a pus lui tata o bucata de carbune in cafea ... Azi de dimineata a prins usa de la frigider deschisa 30 de secunde, cat am scos cutia cu lapte, si cand ma uit la ea – musca de zor dintr-un ardei iute
... noroc ca nu era iute tare...dupa care si-a sters limbuta cu palma si si-a sters palma de pantalonii mei ...
Ema, deocamdata votez en gros pentru Luanadar promit sa-i dau si puiutului tau cate voturi reusesc, de pe calculatoarele la care ajung.
Monica, si noi ne-am gandit sa vindem apartamentul – e mare si central – in favoarea unei case dar imi este groaza de toata tevatura si de mutat,mai ales acum cand Lori e asa mica... In plus, al meu sot nu se prea implica in chestii de astea, zice sa fac cum vreau... Nu cred sa scada chiar asa de mult pretul la apartamente...
Mina, ai reteta de dulceata de trandafiri?Ca poftescde mult dar nu stiu sa fac...
Maine, in 10 august, e ziua sotiorului meu.
Suntem o combinatie teroare de Leu si Scorpion, dar dezmintim toate consideratiile clasice pe tema. Chiar inainte de a ne casatorii am citit o chestie: cica ciocnirea intre doua personalitati la fel de puternice precum Scorpionul si Leul e la fel de explova precum cea dintre doua elemente opuse ca apa si focul... aiurea.
La multi ani sotiorului, cu scuzele de rigoare ca am intarziat din cauza lu redne ;-)
Reteta de dulceata nu am, ca e "importata" de la soacra-mea. Daca nu uit o intreb.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
mina spune:
Salut scorpiutelor dragi!
Intru si eu pe fuga, am incercat sa citesc din urma dar e greu, fi=miu care inca nu merge singur incearca sa stea in 2 si sa bata din palme... sa mor daca stiu ce i=a venit. Evident ca de fiecare data cade crancen in cur, urla, se ridica si o ia de la capat. Cupil perseverent!
Un gand bun din partea mea celor care au bebii bolnaviori, sper sa se faca bine repede repejor!
Omu'meu iar pleaca duminica pentru o saptamana. Ce mai vara avem si noi.
Va pup ca fi=miu mananca reviste....
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
HelleneC spune:
Seara buna!
Eu am aterizat cu George de la tara si suntem fericiti toti... ca vinerea! Duminica va fi tragedia greaca in reluare, dar mai avem vreo 3 saptamani si gata cu naveta asta!
Moni, ce fac copiii? Sanatate multa, ca nu ai nevoie de asa ceva!
Ema, sa stii ca Daria are onomastica odata cu nasa lui George, deci vom sarbatori toti in ziua aceea. Cred ca ideea Aninei e buna, eu la fel ii fac lui George. Anul trecut a avut un tort pe care la- suflat singur, doar cu noi, parintii, apoi dupa masa a avut invitati si a suflat in alt tort cu prietena lui (cuscrelor, nu dati cu rosii, dar el se antreneaza pe plan local) si asa am impacat pe toata lumea. Ideea e sa sufle ea singurica intr-un tort, sa simta ca e doar ziua ei!
Mai povestim oricum pana atunci!
Iri, go for it! Eu te astept... vei vedea ce faci dupa!
Danitin, weekend fain si relaxant!
Mina, felicitari pentru cupilu' perseverent, are cui semana, dar... chiar asa, fara tati des! Noi ramanem aici, pacat ca nu tinem locul!
Syd, iti tin zdravan pumnii sa iasa ceva bun din urmatoarea relatie (tu vei hotari cu cine va fi), dar dupa calvarul din ultima vreme, meriti si tu sa fii happy!
Adriana, distractie maxima luni, desi cred ca din weekend incep petrecerile la mare!
Mira, cum se simte David ca aniversatul familiei?
va pup nu ma mai lasa George!
Elena
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze