Scorpiutzele - pe unde sunt ? (16)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
piticasigogosica spune:
BUNA SCORPIUTE!
Ce faceti mey,va inscrieti in clubul manechinelor care beau apa plata cu lamaie?!!!!
Azi am si eu o zi mai linistita,caci asa cum v-am obisnuit (si cum stiti ca sunt scorpiutele)trebuie sa le fac eu pe TOATE :service, reparatii la masini etc...,serviciu,casa,mancare...copil....
Sotul meu se "concentreaza" sa faca bani ,ca poate o da Domnu sa facem si noi casa.
Mare noroc are cu mine,serios...in multe privintze!Sa vad eu cat mai rezist.
Acum ma gandesc sa plec la Suceava,cred ca marti,dar trebuie sa-mi confirme cleintul(Elena )
Hanna felicitari bunicuto,sa-ti traiasac si sa fie sanatoasa!
Danitin imi place ca reusesti sa faci haz de necaz,tocmai genul asta de "aventuri" au reusit sa-mi faca mie nervii prastie in cele 4 zile de concediu(ce concediu...)Ai talent la povestit,sa sti!
Mira ma bubur ca ti-e burtica bine si se face mare!
Monica ati renuntat la casa?
Ema te sustin de pe margine cu slabitul si vad ca mama ta te ambitioneaza,auzi tu 80 de kg...nici eu nu cred.Oricum esti tareeee simpatica.Racul tau ce mai face?
Elena,Nina,Adriana ...bebe 2...spor la treaba!Facem galerie!Si eu vreau bebe 2,dar il pun la munca nene nu gluma pentru asta...
Lory pe jumatate japoneza????/!!!Super haios bebe,ce combinatie!Cum e viata acolo si mai ales cu un japonez,alta cultura,obiceiuri....?Sunt curioasa!
Yrys..te cheama ca pe fata mea???Bine ai venit printre noi,deja perd sirul...numele.
Pupici si Anei,Carmen,Monica,Syd si celelelate scorpiutze noi sau vechi
poze
Iri si Iris
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Yrys78 spune:
Dragele mele, multumesc pentru urarile de bunvenit..Sunteti grozave. Se vede ca a crescut Loriana de la ulrimele poze. Sigur ca o sa pun poze de la nunta sa vedeti ce draguti suntem noi doi. Sincer, ma gandesc ca si daca ne-am fi permis financiar sa angajam o firma, tot mi-as fi bagat nasul peste tot, trebuie sa stiu tot ce se intampla si sa nu imi scape detalii. Aveti dreptate ca in noaptea nuntii o sa fiu in alerta de gradul 0 daca totul e ok, daca invitatii sunt bine. Azi am mai facut o invitatie la o colega cu care vorbesc zilnic de la Cluj care a zis ca vine sigur...si uite cum ajungem noi vertiginos inspre 140 -150 invitati de la 60 intial, cum am zis noi ca vrem o nunta micuta si asa si pe dincolo. Dar parca ma doare sufletul sa nu il invit si pe X si pe Y. Cine vrea sa vina, e bine venit, cine nu, pierderea lui, insa vreau sa stiu ca nu am uitat pe nimeni.
Cu slabitul...eu sunt o fana a slabitului, insa nimeni nu e de acord cu mine. Momentan am 51 kg la 1.67 cred. Ii am pe ai mei la noi, sa ne ajute cu renovatul casei si stau non stop cu gura pe mine: dar nu mananci? dar ce-ai mancat azi...hai, taticule, mananca si tu ceva ca te imbolnavesti...ceva de groaza, insa scap eu de ei si imi vad de treaba mea...Eu am tinut o cura crunta cu lamai: se incepea in prima zi cu sucul de la 2 lamai stoarse si se ajungea la 10 lamai si apoi in sens descrescator, inapoi la 2. Nu am slabit ci mi-am gaurit stomacul. Nu vi-l recomand absolut deloc. Regimul cu 3 zile lactate, 3 fructe& legume si 3 carne am vazut la altii ca da roade. Si eu m-am apucat de el, insa in a treia zi de lactate m-a apucat o criza crunta de fiere si a trebuit sa il schimb sa ma refac si nu m-am mai apucat. Dar am o prietena care a putut sa il tina si e beton acum...
Lori_k de ce te a[uci de slabit? Arati excelent...sa iti traiasca pruncul, e tare dragut Alin.
Emma_27 te cred ca n-ai da ardealul pe nebunia de aici, de la ragateni. Tocmai am vorbit la telefon cu o ardeleanca o juma' de ora. Tare mi-s dragi si desi sunt ragateanca, vorbesc ardeleneste des, mai ales cand ma intorc de-acolo (de la Oradea) sau cand sunt obosita. Cu sora-mea numai asa vorbesc...Ai nostri-s munteni unu' de la Valenii de Munte, altul de la Ploiesti, insa gatesc ardeleneste de se cruceste maica-mea si nu intelege.
Va pupicesc pe toate si deja de putin timp printre voi, insa imi sunteti tare tare dragi.
Lory_k spune:
DRAGELE MELE SCORPIUTE,ma bucur enorm de mult ca v-au placut pozele mele si va multumesc din suflet pentru complimente.Mi-am dat toata silinta sa fac cat de cat sa se vada ceva! Nu sunt absolut deloc experta in calculatoare. YRYS imi cer scuze ca nu ti-am urat bun venit pana acum.Am fost luata de valul cu fotografiile+dieta.Tocmai de aceea iti spun acum BINE AI VENIT PRINTRE NOI!!!!SA DEA D-ZEU CA,CASATORIA TA SA FIE INTR-UN CEAS BUN SI SA FII FERICITA ALATURI DE OMUL PE CARE IL IUBESTI! Sa va spun si de dieta :am fost la cumparaturi(mi-am luat branza si iaurt)si abia astept ziua de maine. Cine mai incepe cu mine? VA PUP PE TOATE! Lory_klui
ALIN CRISTIAN
emma27 spune:
iri,credeam ca te-ai pierdut.am inteles ca ai probleme cu masina???cred ca pentru mine asta ar fi tragedie,pedala mi-e prelungirea de la picior....
in rest,lasa ca e bine sa le faci pe toate,caci asa poti sa ii scoti ochii mandrului si trebuie sa-si el revansa...cumva.ce iti face micuta?
mandrul meu e cam nervos in ultima vreme,tot are impresia ca am un serviciu f lejer si nu intelege de ce vin obosita acasa.umbla teleleu cu tata tot timpul,o terorizeaza psihic pe mama si se ia de fete tot timpul.daria chiar ii spune ca e "obraznic si bataus".
cat despre slabit,mama e o "dulce",azi dimineata imi spunea sa ma apuc sa-mi fac masaj la coapse.e mai obsedata ca mine,sau probabil,e ingrozita de cum arat.
danitin,nu se vad pozele.astept sa se remedieze situatia....acum ca m-ai facut curioasa....hai sa slabim,pana acum sunt eu ,cu lory,si probabil si monica si elena.
nina,pai iti faci o limonada cu lamaia si apa minerala.dar tu nu iti faci probleme cu greutatea.ce mai face nazdravana de cristina?s-a intors???
yrys,eu is sudista in sufletul meu,dar numai in ardeal.cand ma duc acasa,is ardeleanca get-beget.tradatoare mica,asta-s eu.sa vezi tu cand devii dependenta de grupul nostru,ca nici de nunta nu o sa ai timp.hai ca te asteptam cu sfaturi sau din contra sa le ceri tu,de la ...vetrane ca noi.vad ca deocamadata stau bine cu regimul,nici macar ameteala nu am.chestia cu lamaile mi se pare tortura.am mai incercat eu cu grefe si oua.cah......
Ema
Zilele Bistritei
Calatorie
nastasie spune:
fetelor, atunci dati-i si mie o reteta de ingrasat ca mi-a trimis soramea o gramada de blugi si ma uit la ei cum plutesc pe mine.sunt i fumatoare pe deasupra dar nu ma pot lasa.nici in familie nu am cu cine semana ca sa fiu grasa.ajutati-ma ca mor de oftica dupa blugii astia misto care stau pe pat.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)
nastasie spune:
sau spuneti-mi de niste pastile care dau pofta de mancare.
albumul meu
ziua marinei
emma27 spune:
mai,adriana,nu baga in suferinta niste amarate care incearca sa slabeasca.
nici cu gogosi si cartofi prajiti,nu mere????mai,ce pofte m-au luat.hai,ca nu mai vb de lucruri sfinte.tb sa o fericesc,macar pe mama.
Ema
Zilele Bistritei
Calatorie
Yrys78 spune:
Emma, deja sunt dependenta...i-am innebunit: acasa pe forum, la birou pe forum...Nu mai inteleg nimic astia ai mei... zic ca m-am scrantit. Adriana in general cred ca mai toate vitaminele dau pofta de mancare si treaba spusa de medic, lecitina ingrasa, deci daca vrei sa impusti 2 iepuri dintr-o data, incearca asta. Sau ceva mancare ardeleneasca :)
De nunta trebuie sa ma ocup destul de serios, o sa incep saptamana viitoare sa mai cumpar bauturi. Tot atunci se apuca si de rochia mea cea minunata - e de rpintesa, va asigur si o sa fiti incantate cand o sa vedeti despre ce vorbesc. Croitoreasa, ma rog stilista ma stie de ceva timp si stie ca eu ma joc cu kilogramele, ca oscilez in greutate si de-asta a zis ca se apuca cu 2 luni inainte, sa fie sigura ca tine pasul cu mine. Eu de obicei slabesc cand ma supar, chiar daca mananc. Ma consum mult si pot slabi intr-o zi un kilogram, insa nu imi doresc sa slabesc astfel. Deocamdata nu ma panichez cu nunta. Sunt sigura ca o sa fie ok si lumea o sa fie incantata sau cel putin multumita. Io o sa fiu pe pace a doua zi, atunci cred ca o sa ma bucur de nunta mea...husbandul e tare diplomat si sunt sigura ca o sa tempereze o "sangvina" ca sa nu zic altfel ca mine. saracu' de el, mare pacoste si-a luat pe cap, insa cert e ca nu putem trai unul fara celalalt. Facem o echipa foarte stransa. Iar ma apuca laudatu' - pentru ca nu am un copilas, laud si eu ce am...un husband in devenire si un caine.
Dar voi chiar aveti cu ce...vorba'ceea. Spor la regim. Daca as fio putut, m-as fi alaturat si eu, insa am famelionu' pe cap si nu se poa'. Weekend placut va doresc si va pup pe toate
nastasie spune:
zau, emma, ca vreau sa ma ingras.nu va suparati pe mine.nu e bine nici asa slaba.
albumul meu
ziua marinei
HelleneC spune:
Buna fetelor, tot pe fuga!
Asa zile de cosmar nu am mai trait, desi muncesc de aproape 10 ani! Am avut inundatie la cabinetul meu, si tot subsolul unde lucrez a fost plin de apa, totul a plutit, cu pompieri, televiziune, am crezut ca innebunesc, de ieri tot in apa am stat, si desi stergem, tot izvoraste. Am bocit ieri si azi ca nebuna, mai ales ca inainte am avut un serviciu mult mai bun si am lasat pentru un minunat ONG care ne-a oferit conditii horor! Acum imi zic ca deciziile trebuie gandite si razgandite, pentru ca schimba totul si poate aduce mult rau!
Acum nu sunt in stare sa ma gandesc la altceva, ma gandeam la oamenii aia care au stat cu casa asa cum stateam eu cu biroul, deja cand vad ca nu mai sta ploaia ma agit toata!
Va pup si va doresc weekend fain, sper sa ma pot apuca cu voi de cura 3-3-3 insa sa vad macar o pata uscata la serviciu, ca deja fac alergie cand vad apa, pe bune. Nu sa o mai si beau!
Seara buna si linistita, fug la bebe sa ma mai iau cu el!
Elena
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze