Scorpiutzele - pe unde sunt ? (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Ana68, iarta-ma, cum am putut sa nu te salut, mai ales ca suntem nascute in aceeasi zi! :( iarta-ma te rog. Sa iti triasca Alex, iar Luana e superba, mai ales in poza cu palariutza de paie!! Multa sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Yrys,bine ai venit in clubul de scorpiute!
Eu imi cer scuze,ca,in graba de a raspunde,am uitat sa te salut de bun venit!
Deci:tot 15 noiembrie?banuiesc ca 1978.....iaca eu mai devreme cu 10 ani,in 1968....
Sa ai parte numai de bine si sa fi iubita!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Ups, Ana am incurcat borcanele cu ana_st insa tot avem ceva in comun: zodia sotului :) - viitorul meu sot e geaman pe 03.06.
Frumusica foc Luana :)
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

hello feteleeeeee...ce de lume noua...se mareste grupul nostru...bun venit fetelor noi.
inca nu am apucat sa citesc din urma,am intrat sa va spun ca acum suntem bine, si eu si astia mici, dupa ce le-a trecut lor entero viroza m-a apucat pe mine si 3 zile nu m-am putut ridica din pat, ruxi a stat la mama fiindca eu nu eram buna de nimik...vomam continuu...acum mi-am revenit...si am luat-o iar hai-hui prin magazine, profit ca mai am doar 10 zile de stat cu sotzul meu pana pleaca si-l plimb dupa mine peste tot
intru sa citesc ce mai faceti dupa baitza ruxandrei
va pup noapte buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

sara buna,fetelor!!!!
monica,macar ti-ai scos parleala pt cat ai bolit???ce ai cumparat??
ana,stai ca sunt la inceput,nu vb inca de ambitie(de obicei stau tare prost la capitolul asta in ceea ce ma priveste).bine,macar ca a trecut o zi.si am reusit sa beau 2 l de apa.chiar,pe unde e syd,ca ea era cu obiceiul asta?
mai esti bolnavioara,ana????
yrys,chiar ca am inceput sa ma comport ca o ardeleanca,mai ales ca mi-e dor de mare pentru prima data in viata mea.si adriana,imi face in ciuda....
sa inteleg ca esti in pline pregatiri.dc te ajuta cu ceva,sa stii ca si noi ne-am facut singuri nunta si am trecut prin aceleasi stari..stai sa vezi tu noaptea nuntii,cand o sa ai tendinta sa te gandesti dc totul e in ordine,se simt bine invitatii.asa ca incearca de pe acum exercitii de delegare de raspundere,inspre parinti.e greu,caci noi suntem obisnuite sa facem totul singure si nimeni nu poate face la fel de bine lucrul respectiv,dar nu merita sa pierzi cea mai frumoasa seara,cu stress si griji inutile.ce sa-ti mai spun,spor la treaba.nu are rost sa-ti spun ca vrem POOOOOOOOOOOOOZE!!!
lory,te apuci si tu de cura??
va pup pe toate caci imi pica acum capul pe tastatura....

Ema

Zilele Bistritei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA LA TOATA LUMEA! Ce faceti?Cred ca se doarme pe tot frontul.Nu-i nimic,eu sunt poate printre primele scorpiute care se trezesc la orele astea.Am umblat la albumul foto,sa vad daca am facut treaba buna. http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

URRRRRAAAAAAA!!!!!!! AM REUSIT! Se vad pozele.Sper sa nu se mai intample nimic de data asta. Astept sa-mi spuneti si voi daca ati reusit sa le vedeti. Lory_kluiALIN CRISTIAN http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

EMMA,tu cand incepi dieta?Sau ai inceput-o? Sa stii ca nici eu nu ma omor cu apa.Niciodata nu reusesc sa beau 2 litri pe zi.M-am tot chinuit pana acum dar...Incep de azi sa beau sa vedem daca reusesc.Ma duc sa storc lamaie.La doi litri cate lamai trebuiesc stoarse?Scuza-ma daca te bat prea tare la cap! Acum sunt obsedata cu slabitul. TE PUP! Lory_kluiALIN CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Yris78, bine ai venit printre noi.multumesc pentru complimente in privinta lui razvan.asteptam pozele de la nunta cu nerabdare.
emma, nu vreau sa-ti fac in ciuda.zau!vroiam doar sa te fac sa-ti mai treaca dorul de mare.
am o zi incarcata azi.trebuie sa fac curat in sifonier la haine, ca "scumpul" meu sot e tare imprastiat si le arunca cum ii vine la indemana(v-am zis eu ca are si defecte).trebuie sa dau si cu aspiratorul, sa ma uit sa vad daca am de spalat.
de o saptamana ma chinui sa-i iau lui razvan olita si nu reusesc.ba e inchis, ba uit.acum am inceput sa mergem de manute si merge destul de bine.
hai ca va pup.ma duc sa ma apuc de treaba.

albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetele,
nstasie si ruxi a mea a inceput sa mearga de manutze si-i place tare mult, plange cand vreau sa o iau de jos[FELICITARI! si sa mearga cat mai repede singurel(desi nu conteaza cand) dar asa doar la ideea ca scapi tu mai repede de statul cocosata.
mey fetele ziceti-mi si mie cum e cura asta de slabire, ce-i cu apa, ce-i cu lamaile? vreau si yo...eu mai am 4,5-5 kg care nu mai vor sa plece...adevarul este ca nici nu prea am mai facut nimik in sensul asta...dar daca va apucati si voi de o cura noua ma bag si eu.
si ca sa vedeti ce nesimtita sunt chiar acum am papat o felie de cozonac cu cafelutza....si mai zic ca vreau sa slabesc
elena, azi e fericita, merge dupa georgica
va pupici si am fugit ca acum se trezeste d-ra ruxi si nu mai pot sa fac nimik
sa aveti o zi buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput