Nunta in Iasi (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Dragele mele,

Iata ca m-am intors din cea de-a doua saptamana de miere. Am fost la mare unde am avut parte de o vreme superba si de o mare calda, numai buna de balacit.
Ma bucur sa vad ca subiectul "nunta in iasi" e la al 4-lea capitol.
Cat de curand postez si poze din saptamanile de miere.

Va pup!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by ralnied1
Si, totusi, cand iei rochita? Dupa 21 incolo?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph

E si maine o zi!!!

Mda, tocmai asa ziceam si eu ca dupa 21 e numa' bine sa-mi iau si eu rochie de mireasa Avem planificat pe maine sa mergem in Piatra si sa-mi caut rochitica dar nu se stie....sper sa nu mai intervina nimic si sa ajung odata.

mmc_nd: multumesc frumos pentru ajutor Stiu despre ce magazin vorbesti, este o societate din Botosani dar nu-mi plac rochitelele(mai bine zis materialele), chiar azi am trecut pe acolo. S-a mai deschis de curand, in aceeasi zona, un magazin cu rochii de mireasa(tot azi am vazut) dar nu-mi plac - e chiar langa parcarea Moldova, e o pancarda in strada prin care-si fac reclama.

Fetelor ajutoooooor: cred ca va trebui sa merg la un solar sa-mi corectez "superbul bronz" dar nu stiu unde. As merge eu la plaja dar nu mai este soare. Solare sunt peste tot in oras dar vreau sa va intreb si pe voi, sa-mi recomandati ceva. Stiti unde?

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

darria nu te du la nici un solar ca nu e bine deloc daca totusi insisti vezi la princess langa brd nu e foarte scump
oana sa-ti fie de bine luna de miere
darria mercic de informatie chiar azi am fost in hala si am vazut si eu trandafirasi si mi-am luat

nunta
noi doi

Mergi la inceput

Oana: bine ai revenit asteptam pozici de la nunta

Nushulica stiu ca nu e sanatos solarul....cancerelul, dar daca nu am incotro o sa merg. La Princess stiu, ca am fost clienta acolo dar la sala....acum 2 ani Vroiam sa stiu si ce alte optiuni mai sunt.

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Darria, daca tot te duci in P. Neamt, da un oki pe la www.agnestoma.ro poate-ti place ceva.

Liliana

Mergi la inceput

lgireada: multumesc pentru ajutor.
Stiu tot ce este pe piata cu exceptia: mirandi si white lady - aici am vazut doar ce au pe site si de obicei in magazin au mai multe modele.
E adevarat ca si eu sunt canuta om sucit.........mi-au ramas la inimioara unele rochii(le gasesti in albumul meu, prima rochie imi place mai mult).

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Via darria ce chestii frumoase sunt in pozele din albumul tau! Torturile sunt faine tare ....as vrea si eu un tort asa dragutz ....
Eu zic sa-ti iei o rochie repede ca asa frumoase ca in pozele alea nu cred ca gasesti .....

Ai grija ce-ti doresti...

Mergi la inceput

enderbaby: daca vrei un tort dragut poti sa mergi cu foto la cofetarie si ti-l fac, ai nevoie de un suport dragut. Suporturi au: Select si un laborator din Bularga(nu stiu unde este sau nr. de tel.)si tot ei iti fac si tortul.

O sa-mi gasesc eu ceva pana la urma ..... dac nu...costum national..

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

darria bafta maine la cumparaturi sa te vedem si noi cu rochitza nu vii fara acasaai prins ideea?
si neaparat poze de data asta nu te mai iert vreau neaparat poze la tot ce-ti iei

nunta
noi doi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nushulica

darria bafta maine la cumparaturi sa te vedem si noi cu rochitza nu vii fara acasaai prins ideea?
si neaparat poze de data asta nu te mai iert vreau neaparat poze la tot ce-ti iei

nunta
noi doi

Am prins ideea
Dar nu am cu ce sa fac foto nu am digital dar nu mai este mult pana la marele tambalau si vezi atunci
Sper sa gasesc ceva care sa-mi placa daca nu.....o sa iau ce gasesc

idei nunta

Mergi la inceput