Iubire platonica????
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
sinzi_ana spune:
Anderea, imi pare rau ca nu a mers cum ai vrut tu...
Oricum nu e cazul sa te retragi in cochilie...vei pierde multe clipe frumoase de "afara"!!!!
Ai rabdare, daca el iti va simti lipsa, te va cauta, daca nu...fugi cat mai departe si ia-o de la capat!!!!
Nu poate sa iasa decat bine!!!
Iti urez succes!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
Poze la munte si la mare
Poze noi!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/espiritu/espiritu.jpg)
espiritu spune:
uite si un raspuns de la un barbat:daca te iubeste vine singurel inapoi,daca nu....barbati sunt stive totul e sa stii sa ii "mirosi" pe cei buni(din punctul tau de vedere).
espiritu
![](images/user_woman.png)
Anderra spune:
Multumesc espiritu pentru sfat, uite ca azi sunt melancolica,nu trista nu deprimata ..melancolica.. aseara am vorbit cu el..mi'a spus ca are o relatie cu o fata din alta localitate ca e una din acele relatii in care fiecare stie ce vrea de la celalat si nu se pun conditii sau intrebari ...ca si pe mine ma place si ca e foarte atasat de mine insa nu vrea sa dea o prietenie pentru o relatie acre poate esua..ultima parte mi s'a parut cam frectie... adika .. cum poti sa stii daca o relatie va merge sau nu din moment ce nici nu incerci sa il cunosti sau sa fii cu cel de langa tine.
Prietena va veni azi pentru cateva zile in oras.. mi'a zis ca nu e nici o problema daca vorbim la tel sau ne scriem mesaje ca pana acum...
...e hait! ca macar atata mandrie mai am si eu... voi face cum ati spus voi..il voi lasa sa zboare... desi ..nu stiu daca ma va mai gasi aici atunci cand si daca se va mai intoarce.
va tin la curent cu evolutia "evenimentelor",Anderrusha
"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"