Impreuna, Timisoara! (16)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Diana, Gabi a nascut acum cateva zile la Bega, ea va putea sa te informeze cel mai sigur asupra conditiilor de acolo.
Nici la Odobescu nu-i mai roz situatia, asta e ...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Mirona spune:
Buna Timineata!
m-am trezit atat de greu ... poate pentru ca e vremea asta naspa,
... poate pentru ca a trebuit sa dau o fuga la banca sa-mi platesc rata la apartament,
... poate ca nu mai am eu chef de viata ...
mama lor de ganduri si mama lui de stres. Iar is ffff aproape de butoiul cu melancolie ... parca vad ca iar se duce o luna si noi/eu nimic.
diana1971 acele cuvinte ... unele haioase ... dar unele de-a dreptul hidoase ni le-a bagat pe gat acel hacker idiot.
strunfita bine ai venit in . Sa-ti traiasca bebe Bogdan, sa creasca mare si frumos si sa va bucurati de el.
Te-am bagat in listutza ... dar tre sa vii si la intalniri.
Ca sa putem sa-ti trimitem si tie PM si ca sa functioneze link-ul din listutza trebuie sa-ti activeti optiunea PM. Du-te la mesaje private si in Optiuni ... alege cea pentru a primi PM.
Doris apropos de intalnire: maine am decretat stare de urgenta la mine in home.
Se vor executa urmatoarele:
curatenie in camere
curatenie in bai
copt ardei pentru iarna ... poate si vinete
calcatul mormanului de rufe.
Pentru asta mobilizat una bucata sot si una bucata var ... ca io is din oficiu.
Daca terminam pana la 7 ma prezentez la intalneala, daca nu ... ma veti intelege voi.
Va pupez.
Miro
My ticker
bulina_buclucasa spune:
Neata fetelor! E super asa racorel, ploita,... dorm ca un ingeras...
si Codruta la fel, nu mai e asa zbentiuita in burtica,s-a mai linistit
Am fost sa-l vad pe Lucas, este un dragut papacios si face urit cind e schimbat Stau prin preajma sa obtin experienta...
Pupici la toate si sanatate multa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Ceau, Miro!
Nu-ti fa griji, si eu sunt intr-o stare aiurea, de la vreme cred ca ni se trage...
E, eu m-am apucat sa refac bucataria, am golit tot din dulapuri, am numai oale si pahare prin casa, ne apucam de vopsit, schimbari, trebuie sa suspendam 2 corpuri nou achizitionate pe pereti...e santier la mine...
Sa vedem daca se anunta cineva la intalnire, daca nu o amanam...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Strunfita, scuze, de abia acum am vazut postarea ta!
Un calduros bun venit si din partea mea!
Sa-ti traiasca bebele!si sa creasca mare si sanatos!
Poate vii si tu la intalnire, daca ai cu cine sa lasi bebele...
DORIS siINES
POZE CU NOI
Giova spune:
ciao fetele!!!
alerg ca nebuna de dimineata.
Ieri a venit sora-mea. doamne ce haine si ce papucei frumosi a primit Marco!!!!S-a tot miscat de fericire toata ziua.
Si sora-sa a primit un sutien,dar Clau 3 sticle de whisky!!! Una apropae au topito aseara.
Azi vine mama cu soacra-mea si le pun la curatenie in noul ap.Dar uite ce vreme urata e!!!
Maine in cel vechi, asa ca DORIS nu pot veni la intalnire.
Duminica Clau pleaca in Alba cu mamele si sora-mea, si eu raman singura in Tm pana luni.Luni merge la pasapoarte, il gata intr-o sapt., dar s-ar putea sa nu mai gasim bilete la avion pe 3 sept..
Un bun venit pe noii mamici!!!
poze
gio si bb 17+
bulina_buclucasa spune:
Ana, noi suntem bine si o sa mergem la doctorel saptamina viitoare sa vedem daca totul e in regula si cit a mai luat in greutate
Sper sa o scoatem la capat cu bine
Lucas e ok, papa foarte bine, semn ca e sanatos! Mai face si cite un pic de scandal daca e schimbat sau daca e foame, in resat doarme ca eroul
Si Gabi e ok, se descurca minunat si ii sta bine sa fie mamica din nou
danitin spune:
Salutari la toata lumea!
Nu am intrat pana acum pe forum ca ieri era blocat si eu am plecat mai repede de la serviciu, sa ne revenim dupa cheful de ziua sotiorului.
A propos de subiect, multumesc de urari, le-am transmis iubitului si sa stiti ca am chefuit chiar fain. Soacra mea ne-a trimis salata de vinete, chiftele si un tort de frisca (facut de ea) iar maica+mea a facut oua umplute. Noi am cumparat aripioare de pui si le+am facut pe gratar.
totul udat bine cu bere, vin dulce si suc de portocale
. Am stat in curte si am chefuit pana la 01.30. A fost super...
Am fost cu Lori la homeopat si ne-a zis cateva chestii interesante. cica sa-i dam mult acru - iaurt, ciorbe de bors, citrice - dar in loc de lapte sa-i dam branza si iaurt. Sa-i dau ceai de zmeura, miere cu suc de lamaie si ploen. In plus, ne-a prescris granule homeopate - un tratament ce va dura pana in octombrie. Sper sa fie o.k. ca eu inca mai sunt marcata de momentul cu gingiile inflamate si cu diareea.Am inteles de la seful sectiei de neonatologie de la Bega ca toate saloanele sunt in regim de mama si copilul, adica stau bebeii langa mamici. Tipul e super fain, il cheama Ilie Constantin si chiar e pasionat de muca lui. E un doctor o.k.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strunfita/strunfita.jpg)
strunfita spune:
Ceau fetelor,
Mersi pentru invitatia in Unirii, dar, din pacate sau din fericire Bogdan adoarme pe la 7 jumate - 8, deci baita e in jur de ora 7, asa ca o sa ne vedem altadata cand iesiti voi mai devreme. Si nu prea am cu cine sa-l las, adica ar fi soacra-mea, dar si asa sta cu el cat sunt eu la lucru, si nu prea-mi vine s-o stresez s-o chem si seara sa stea cu el.
Mirona, o sa incerc acum sa-mi activez optiunea de PM.
Nu cred ca mai apuc sa intru pana luni dimineata, asa ca va doresc la toate un happy weekend.
Strunfita si bebe Bogdan
http://community.webshots.com/user/carmina1111
danitin spune:
Mi-am facut semnatura!!! Tare mandra mai sunt de mine...
Sunt gata cu toate treburile dar al meu sot are niste pisalogi pe cap si nu stiu daca reusesc sa plec de azi
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin