Impreuna, Timisoara! (16)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mitzuka/mitzuka.jpg)
mitzuka spune:
'neata!
Bine ai revenit Doris...cand nu scrii tu o zi e de rau...Imi pare rau pt.Ines, dar eu nu ma mir la cat a scazut temperatura zilele astea am eu nasul infundat si ma doare capul, daramite un copil...La ce gradi mergeti?
Ca sa iti raspund eu in general imi fac cumparaturile fie singura fie cu tata ca domnul sot e la munci pana la 7 si dupa aia mi-l fura amanta (), stii tu....Ieri am luat o lubenita cat toate zilele, yummy, mi-era o pofta...de aia plasele alea mari....
Totusi ieri seara am iesit toti 3 la o
pizza la poli...a fost super...Sper doar sa se repete mai des...
Acuma alta problema: mi-am luat ieri de la sensiblu un termometru digital pt. baietel...dar nu stiu cum trebe sa fac ca din instructiuni nu e nimic clar iar alea nu stiau...trebuie sa tin apasat butonul in permanenta sau o fi defect termometrul...ca am tot incercat sa masor o temp...si nimic....cicca trebe sa faca beep cand a terminat dar asta nimic...noroc ca are garantie...Aveti vreo idee cum functioneaza...?
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
Neatza la toate!!!
Miro eu nu pot fi subtila, ori spun pe fata, ori deloc.
Ziceti si voi? Ce sa povestim cu un pustan de 15 ani? Noi avem alte probleme, el trebuie sa vb. cu cei de seama lui, sa iasa la un suc cu fetele, la disco, pe strand, etc.Dar dupa cate vad eu.... este un impatimit al calculatoarelor.
Ana imi pare rau, dar azi nu pot. chiar vroiam sa plec mai repede sa ajung la dr. de fam. si pe urma fuguta acasa sa bag la spalat, sa fac papica, ca maine ajunge sora-mea si bate vantul prin frigider. La urmatoarea sigur vin.
Doris si mie mi s-a parut ca esti tu, pe terasa, dar am trecut asa de repede, incat nu mi-am dat seama. Stiu ca m-am intors sa mai vad odata, dar erai cu spatele si am zis ca te confund.
Am fost sa vedem de saltele, sunt si cum vrem noi 1.60x1.90 m, dar cea mai ieftina e la 4 mil.
sper sa mai mergem azi, in pauza de masa sau maine, ca ne mutam si nu vom avea pe ce dormi.
Sper sa se faca bine printesa Ines.
Si i-a zi, cand ai putin timp pana mnu pleci, sa ma tunzi si pe mine, ca-mi pica parul intr-o veselie. Zici ca acum alaptez.
Nu e graba, cand ai tu timp, dupa ce se face bine Ines.
Fetelor cu pasaportul s-a rezolvat. duminica mergem in Alba, luni la prima ora e Clau cu toate documentele si taxele platite si-l face la urgenta. Asta e!!! Bine ca se poate.
Abia astept sa vina sora-mea. Mi-a cumparat ieri o pereche de tenis si adidasi pt. bebe si o camasa cu vesta de fas (pt. o luna) si inca 2 pantaloni misto.
Din spital il scot smecher. Abia astept sa le vad, cica sunt asa micute si asa de dulci....
Simina si eu vroiam sa iau termometru din ala pt. bebe, dar de folosit nu stiu sincer cum se foloseste.
poate te pot ajuta fetele.poze
gio si bb 17+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Simina, si eu am cumparat un termometru super firma, super performant, super pret...si pot sa ma asta pe el...
Bipaie la inceput, si tin copilul cu el la subrat, pana se crizeaza, si tot nu suna...iar temperatura oricum e diferita de termometrul clasic...asa ca eu il prefer pe cel vechi, si nu la subrat, ci in fundulet...
Ciudat, daca imi iau mie sau lui Radu temperatura, in cateva secunde bipaie, deci functioneaza, in schimb la Ines, nimic, poate datorita faptului ca nu-l tine corect, se misca, se agita...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mitzuka/mitzuka.jpg)
mitzuka spune:
Doris,eu m-am lecuit de alea cu mercur...a avut mama un termometru din ala si a rezistat 27 de ani fara probleme pana nu mi l-a dat mie si am reusit sa il sparg ...evident la bb in camera...eram super stresata ca avea febra prima data pe la vreo 4 luni, iti dai seama...am aruncat covorul ca s-a imbibat cu bobite de mercur am frecat tot am dus copilul la dr...ce mai o nebunie totala...Dupa asta am cumparat inca un termometru cu mercur dar saracul e atat de fragil si subtirel ca mi-e si frica sa-l scutur..daca l-am spart pe ala solid...Asa ca am ajuns la digital....Oricum eu cred ca e defect ca nu imi afiseaza ce scrie in prospect, oricum ma duc cu el azi la magazin ori imi arata ei ca merge ori altul sa-mi dea....
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
bulina_buclucasa spune:
Salut harnicutelor! Ce mult ati scris!...am lipsit doar o zi... Am fost ieri pe la casa de pensii, sa vad daca patronul meu cotizeaza pentru mine, ca statea cam prost la acest capitol.
Am dat peste o tipa proaspat venita din concediu, care nu avea chef de nimic si ma tratat ca pe cineva care a indraznit s-o deranjeze. Am crezut ca fac cu nervii, mi=a stricat toata ziua...
Sper sa nu am probleme ...ca nu stiu ce ma fac...
Dupa masa am trecut pe la Gabi, astazi se externeaza si e fericita ca in final a aparut si laptele...putin dar este un inceput
Va pup pe toate
bulina_buclucasa spune:
Iarasi eu....
Ana am glumit , nu cred ca Luana s-a speriat de burtica mea , ci doar era un pic rusinoasa. Si tu ...chiar in plina vara sa racesti i-a o vodca cu piper
... Insanatosire grabnica!
Miro, pupici de la mamici, poate se ia!
Doris ,sper sa fie, cit mai curind, bine puiutul tau!
Danatin, sa-ti traiasca sotiorul!
Ana68 spune:
Saluti fetele,
Doris.....bine ca ai venit,bey!Incepeam sa ma supar eu pe tine....
Mey,ce e cu micuta Ines?Sa dea naiba in toate racelile din lumea asta...Asa ma oftica !...Ati fost la vreun nenea doctoru'?Manca-o-ar mama pe ea de printesa mica!Pup-o si din partea mea pe printesica si sa se faca bine mai repede!
Eu incep sa-mi revin,ca am dat cu zeama de usturoi,paracetamol si aspirina saracului si..
.se duce raceala spre tuse acum...Cu copiii am incercat sa stau cat mai departe de ei,sa nu ii imbratisez si sa-i pup.Vad ca sunt bine,dar poti sa sti cum au zburat streptococii prin casa?
Merg diseara cu copiii,sa-i scot la o plimbarica.E Marius acasa la ora aia,dar am zis sa ii plimb olecuta prin centru ca nu au mai fost demult.
Lasa Doris,ca numai oamenii destepti racesc vara,nu asa?hihihihihi....Pai daca poti,hai diseara in Operei...
Ai fost la gradi aia unde ziceai?Casa Sperantei?Bravo fetei ca ii place!Tare sunt curioasa cum va reactiona cand o vei lasa acolo.Sper sa fie la fel de curajoasa si sa nu ai problemute.Va pup pe amandoua!
Ioana,nu-i bai,ca n-au intrat zilele in sac....Spor la treaba!Atat doar mai zic:fa si tu treaba in casa,dar la relanti...sa nu pateasca Marcolino ceva....sa obosesti baiatu'!Te pup!
Simina,io cu tehnica sunt ca baba cu mitraliera....Io am folosit numai termometru clasic,la ambii copii.Daca imi dai pe mana unu' d-ala ca al tau,imi prind urechile,mor cu el in mana!
E cumva Deian bolnavior?Sper ca nu,ca nu vreau sa mai aud de copiluti bolnavior ,ca mi se pune pe suflet!
Pupam flacaiasul si pe mamicuta lui!
Miro,ce faci?Io aseara ,dupa ce am iesit,am si taiat-o la somn,ca Luana picotea...Si,bineinteles,ca dupa ce am pus-o la nani,n-a mai vrut sa doarma.A trebuit sa stau la TV cu ea pana pe la 2.00.Si dimineata la 8.30 era number one...
Fetele,hai ca va pup.Incerc sa intru mai tarziu...Vreau sa calc rufele,nu-s multe,dar imi stau pe creier cand le vad....
Ceau-ceau!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Giova spune:
Au remediat problema.
ati vazut ca de ieri de la 4 a intrat un hacker pe forum?
acum se pare ca e totul ok.poze
gio si bb 17+
Mirona spune:
ati vazut fetelor ce titulaturi avem????
ce nu-mi place ...
Membru cu ochi, Membru Belicos, Sugar - ce suge? :), Membru Bisnitar, Membru Canibal, Membru Bou.
Cred ca-si bate asta joc de noi.
Vali, tu esti mama??? ... iar iti bagi codita ???
Curios e ca nu toate am patit-o.
Miro
My ticker
Ana68 spune:
Salut fetele,
Bey ,mare aiureala se mai petrece pe la desprecopii....
Miro si Dana,abia azi la 5 dupa-amiaza au intrat banii,bey....'Tu le democratia mamii lor de legionari si banditi la drumul mare....cu birocratia p.... ma-sii...Asa:m-am racorit acum!
Miro,aseara n-am reusit sa mai ajung pe msg.Luana a facut urat saracuta,avea muci la greu...I-am mai bagat un paracetamol si i-am tras o frectie zdravana cu spirt(am stors sticla aia de spirt) si a dormit fata pana la 7.30 dusa...S-a trezit un picut si pe urma a mai dormit o tura scurta pan' la 9.00...A mancat bine si de dimineata si la pranz....Si-a revenit,nu mai stranuta,mucii s-au inchegat deja....Am doftorit-o bine!Sa vedem cum se prezinta in seara asta,sa pot intra si io la o barfa cu tine si cine o mai fi online...
Dana,m-ai ucis cu cartea aia....Mai am aproape un sfert si un pic din ea,ca nu o pot lasa din mana....Sper sa ma lase mandra s-o citesc...Cat a dormit am devorat din ea....
Doris,Ioana,Danitin(cum ati petrecut?),Simina,Albi,Bea,Diana si restul fetelor,nu ati mai intrat din cauza nemernicului care si-a pus in cap sa dea forumul peste cap?Mama lui de bandit!
Doris,ce face Ines?Cum mai e?Tu ce mai faci?Cum ii in concediu?Mai plecati la Oradea?(am nimerit?)Cand facem o intalneala?
Lili,ce mai face Gabi?Sunt bine cu toti?Bebe Lucas cum se simte pe lumea asta?Si nu in ultimul rand tu ce mai faci?Domnisoara din burtica e bine?
No,fetele,va pup si sa auzim de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana