Impreuna, Timisoara! (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Buna fetele...
Diana fi binevenita la timisorence...te asteptam sa te cunoastem in persoana..la intalnelile noastre..
Ana si eu iti votez zilnic puiuta...Insanatosire grabnica!
Giova...mama da ce-i cu concediul vostru ...daca nu-i una e alta...ba trebe sa va mutati, ba nu aveti pasapotul in regula...nasol de voi...stiu cum e sa astepti la greu concediul...Lasa ca pana la urma se rezolva cumva!
Ce e cu Doris de nu mai intra..a plecat in concediu deja?
Pupici

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Diana, bine ai venit printre noi.

Ana, nu poti face cumva sa afisezi la fiecare postare a ta si adresa de la Tiffani, ca eu umblu mult prin divese locuri cu calcuri si cum ajung in fata unei tastaturi bag trei voturi dar uneori nu am timp sa caut in paginile din urma adresa….

Giova, s-ar putea sa fiu eu in urma ta, nu stiu inca précis, dar…

Fetelor, vin si eu maine seara la porumbei, dar scurt ca e ziua sotului meu si vreu sa pregatesc cate ceva. In plus avem musafiri dar vad eu cu ma impart sa trec sa va vad si sa-mi vedeti comoara.

Au tras teava de gaz prin fata casei si vrem san e racordam si noi. Stiti careva o firma serioasa, care sunt etapele si cam cat costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ei Simina, sa speram ca se rezolva, chiar daca pe ultima 100 de metri. Asa sunt barbatii astia. daca nu ne gandim noi la toate, ei nici atat.

Danitim sa fie cu ochi!!!Doamne ajuta!!!
dar tu cum ai mai trecut prin asa ceva... nu se pune.

Am vorbit cu Gabi. e bine, va pupa pe toate, maine merge acasa.
Lucas tocmai si-a terminat masa, a slabit putin dupa icter, dar recupereaza el.

poze
gio si bb 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bvali spune:

Concursul dureaza pana in 1 septembrie, si poate continua, depinde cum decurg lucrurile. Totusi e prea greu sa apelam la bunul simt al oamenilor care voteaza (nu incerc sa ii invinuiesc pe cei care sunt onesti), ci pe cei care incearca sa forteze sistemul, sa voteze fara sa se gandeasca, etc. Iar nu mai stiu cine a intrebat ce rol am eu in concursul asta, spun eu -> rolul cheie, DAR, nu ma amestec in voturi si alea alea... asta nu e treaba mea, ca admin. Eu trebuie sa ii opresc pe cei care fraudeaza sistemul intr-un fel sau altul, eu trebuie sa ma ocup. Ee trebuie sa dau explicatii pentru altii, ca si cum eu as fi de vina. Am si eu vina mea, ca nu programez ca sa nu se poata frauda, poate pentru ca nu stiu sau poate pentru ca nu se poate. Oricum, I try to do my best. Am mai dat explicatii si la Zona Zoster. Si inca o chestie, eu nu am influentat pe nimeni sa posteze pe DC. Eu doar raspund la ceea ce se intreaba altii.
Va rog, nu mai fiti
Si... Viva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

ciao-ciao!!

mai, help me si pe mine cu o chestiune: cam cati kilowati consumati voi pe luna ca noi facuram 500 luna asta. Nu stiu ce se petrece de anul trecu din iunie de cand ne-au pus contor nou consumul s-a dublat, am cerut evaluarea contorului, si cica e ok, asa ni s-a raspuns in urma controlului metrologic. Noi anul asta de 2 luni ne-am pus aparat de aer cond, dar si inainte consumul nostru se ridica la 300 si ceva de KW. asta in conditiile in care cu aceiasi consumatori casnici inainte de inlocuirea contorului vechi nu depaseam 200 de kw.ce sa fie???
lia

Mergi la inceput

si n-am cine stie ce robotizare in casa, ca tot omul: frigider, masina de spalat, calcator (folosit mai rar), aspirator (o data pe sapt), TV, computer, aparat de aer cond. si becuri.

Mergi la inceput

Dorsilia...si nopi consumam enorm...la 1 luna jumate cam 500kw....Scuza-mi intrebarea da cat ai platit pe 500 ca sa stiu la ce sa ma astept? La noi merge incontinuu tv si comp, masina de spalat zilnic, etc.De obicei ii mai imapteam pe mai multe luni dar acuma a citit contorul si e neaparat sa ii platim pe toti...asa ca daca nu te deranjeaza sa-mi spui te rog cat a fost...
Pupici

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

1,7 milioane

Mergi la inceput

Thanks!
eu ma asteptam pe la vreo 3 milioane.

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti fete,
Fuguta ca s-a dezlantuit teroarea .....vine mosul ala cu somnul,bata-l vina!
In primul rand ma bucur tare mult sa citesc ca Gabi si bebe Lucas sunt bine si ca maine merg acasa....
Miro si Dana,ramane cum am stabilit....
Danitin, zic aici "LA MULTI ANI!" sotului tau,sa fie sanatos si sa aveti parte de 100 de ani de fericire impreuna,alaturi de puiuta Lori.Poate ne vedem maine....Iaca,am bagat linkul la semnatura,bine?Multumesc de voturi!
Diana,bun venit la timisoreni!Ma bucur ca te-ai hotarat sa ni te alaturi,sa ai sarcina usoara si un bebe sanatos!Si,vorba Mironei,te asteptam la intalneli ,sa ne cunoastem....
Bey,Albi,Diana te cheama?Si eu abia acum aflu....hihihihi....Hai ca te asteptam sa revi...Conced' placut la bunica!
Simina,saru-mana de votare si urare!
Ioana,spor la alergaturi....Hai ca o rezolvati voi cumva....Sti si tu ca cu spaga se rezolva orice...
Vali,sa sti ca nimeni nu te acuza de nimic....Tot eu sunt aia care te-a intrebat care e rostul tau prin concursul de la Tiffany....Hai sa mai schimbam subiectul,nu vrei?Sa sti ca toate doamnele si domnisoarele de aici sunt fete de gasca,dar daca vrei sa le convingi ca esti baiat de treaba,baga si tu un subiect de discutie haios....Ma rog,esti cam mititel de varsta(daca ai 15 ani cum spui),dar nu-i bai....Ia zi:chiar asa priceput esti in calculatoare?Te pasioneaza?Sau ai facut vre-un curs ,ceva...Cu toate ca la 15 ani nu imi dau seama ce curs ai fi putut urma....Ma rog!Mai zi de tine!
Lia,nu imi pot da cu parerea in privinta kw pe care ii consumi,dar e ciudat ce scrii...Ar trebui sa controlezi aparatele consumatoare de energie electrica din casa.De ce zic asa?Surorile mele au avut aceeasi problema ,consum mare de curent electric....Au schimbat contorul,cu masuratori si tot tacamul de rigoare....Consumul tot mare era...Au verificat daca le fura careva curent...Nik...Intr-un final s-au apucat si au chemat pe cineva si le-a verificat toata aparatura elecrocasnica din casa...Era frigiderul de vina,care la o verificare simpla parea in regula,dar s-a dovedit ca avea ceva defect si el era hotul de energie electrica...Iti doresc sa se remedieze problema repede!
Mey,fete,chiar:pe unde e Doris de nu mai scrie?
No,hai ca va pupic si sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
http://www.tiffanyshop.ro/kids/

Mergi la inceput