Prietenii omului (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Sibylle,

sanatate micului tau aventurier. E bine sa-l duci la vet sa i se faca o radiografie, si sa-l palpeze pe burtica pentru internal injuries. Sa speram ca e bine, pisicile au 7 vieti, NU?

Si eu ma uit la sarmanele animale ramase in New Orleans. Un caine, inotand din apele mizere, iar cei care filmau nu puteau sa-l ia cu ei ca erau in cautare de oameni... Trist, foarte trist.... Alt caine se uita de la etajul 2 la cei din barca, implorand ajutor din ochii tristi si disperati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by Sibylle

Imi pare rau ca imi fac intrarea pe subiect în felul asta...pisicul meu Aliosha tocmai a cazut de la etajul doi, dar cladire destul de înalta...o sa-l duc dimineata la veterinar, însa ma întreb ce riscuri sunt?...

L-am gasit cu boticutzul plin de sânge si are trei rani pe labutze si una pe barbie...a avut doar doua spasme, în rest respira normal ( sau asa mi se pare)...e însa traumatizat. Merge normal deocamdata, însa se aseaza foarte repede. Sper sa fie ok daca îl duc doar mâine dimineata la spital. ce parere aveti? I-am dezinfectat toate ranile... Of, ce mila mi-e de el !

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/my_photos

saracul pisoias... nu te baza doar pe ce se vede la exterior, s-ar putea sa aiba leziuni interne. trebuie neaparat dus la doctor cat mai repede si avut grija sa nu se mai intample.
tin minte ca asa au patit-o si pisicile lui anamariame si scarmanus. poate daca iei legatura cu ele o sa-ti spune exact ce au facut cu pisicile lor, ce analize etc.
eu am plase la toate geamurile, ca stau la 3 si n-am chef sa o pateasca si matzele mele, ca destul le-am carat la doctor si m-au uscat de bani

multa sanatate pisoiasului!

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Multumesc de raspunsuri. Am programare peste jumat de ora la veterinar, sper sa fie bine. :-( Eu nu pot pune plasa la geamuri, ca stau în chirie...însa nu cred ca o sa-l mai las pe geam.

Mergi la inceput

Am fost cu el la veterinar...e un mare norocos ! Nu are leziuni interne si face doar antibiotice pt ca are rani deschise. A spus medicul ca a fost norocos pt ca avea barbutza si nasucul sparte, însa cerul gurii ( cred ca asa se traduce ) e intact...adica nu s-a crapat. Inaintea noastra venise un pisic cazut tot de la etajul doi, însa cu fractura de bazin si în stare foarte grava.

Medicul mi-a spus ca în caz de cazatura, trebuie sa ne uitam imediat în urechiuse, sa nu fie sânge, si apoi cerul gurii. Apoi daca face pipi sa nu fie cu sânge. sau daca schioapata. Iar daca una din astea se întâmpla, trebuie dus in urgenta.

Bine ca nu e mai rau !

Mergi la inceput

ma bucur ca e bine pisoiasul. e bine de tinut minte ce ti-a zis doctorul, just in case. dar sper sa nu fie cazul la mine. matzele mele ies afara pe usa le dau eu drumul in fata blocului si le place, cunosc zona.
curiozitatea pisoilor e mare. mai ales daca nu stau decat in casa.

Mergi la inceput

Mersi ! Al meu nu a sarit...a alunecat. Era prea fericit ca i-am dat o conserva cu brânza ( pt pisici) si de asta sarea în toate partile dupa ce a mâncat-o. Si a sarit si pe geam, iar în viteza, a alunecat pe pervaz si dus a fost. Iar eu eram la un metru de el...pâna am ajuns jos, am facut o criza de astm...iar Ronan, sotul meu, plângea ca un copil. El nu era obisnuit cu animal în casa, însa de când e cu mine l-am schimbat ( nimic nu-i imposibil... apropo de cei ce nu suporta animalele în casa )...si e foarte atasat de Aliosha...

Pupici pe nasuc animalutzelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Sibylle, bine ca nu a patit nimic grav motanelul. Chiar daca stai in chirie(si eu stau) roaga propietarul sa te lase sa pui plase la geam.....ca doar nu-i mananci geamul daca pui.....ca nu se stie ce-i mai trece prin cap motanelului(sper sa nu).

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Bine ca motanelul e ok. vreau sa merg la circ in weekendul asta pt. ca au dresura de pisici. asa cevea nu am mai vazut. eu stiam ca pisicile nu sint dresabile. Ba ca sa fiu mai exacta Sami a mea ma dreseaza ea pe mine.pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adrienne12
eu stiam ca pisicile nu sint dresabile. Ba ca sa fiu mai exacta Sami a mea ma dreseaza ea pe mine.

asta cam asa e, n-am ce sa zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Buna ziua!
Avem si noi doua matze persane frumoase foc, motanul Felix si pisica Otilia. Deocamdata nu am avut evenimente neplacute.
Salutam neamul pisicesc virtual si nu numai

Nu certati copiii cand viseaza!

Mergi la inceput