Prietenii omului (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Adrienne ti-am pus link-ul cu pozele in listuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Adrienne, m-am gandit si eu ca mi-ar mai trebuii o pisica pentru sufletul meu, dar nu vreau sa fac din casa noastra o casa a pisicilor. Am cautat si eu Egyptian Mau, am sunat chiar un breader in Boston, dar sa dau 900 pe un pisoi mi se pare exagerat.
Momentan caut solutii ce sa fac cu pisicile la iarna cand venim in RO. Nu vreau sa le traumatizez prea tare, dar nici sa dau o mie la un "pet hotel" nu-mi vine. . .
Mishu e un fel de "guard dog." Cand vine cineva la noi, sare repede in geamul de la bucatarie, chiar inainte sa intre persoana respectiva pe poarta. De cate ori vin acasa, cand ies din garaj, ma primeste tot din geamul de la bucatarie mieunand. . . Numa ca nu da din coada cand ma vede

Mergi la inceput

Stiam ca uitam sa scriu ceva...
Am fost la cateva cat show-uri, unul chiar in Toronto ca-mi intrase in cap sa am un Sfynx (dar mi-a trecut, pe acelas motiv pentru care nu mi-am luat nici Egiptian Mau). Numa ca la cat show, cand merg cu baietii, stapanii pisicilor se comporta cu ei acrii si parca ar fi leprosi. Nu prea sant prietenosi, nu vor sa vorbeasca,si sant cam snobi...
La dog show e total diferita atmosfera. Stapanii sant asa de prietenosi, ca daca treci si nu le mangai cainele par ofensati, vorbesc cu tine pana cand nu mai stii cum sa scapi de acolo. . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Dana, te rog, ne treci si pe noi pe listuta?
Darria - cockarita Tara

Poate in curand vor fi si poze cu urecheata, propietate personala

Louisea: cand mi-ai propus sa ne treci pe listuta nu am putut pt. ca numele catelusei era parola de pe DC si nu m-a dus capu' sa o schimb atunci

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

hallo fetelor, ce mai faceti?
mi-era dor de voi, deocamdata stam prost cu net-ul adr sper sa ne revenim pana la toamna, hihihi.
Tina e mare frumoasa si dince in ce mai zburdalnica, ma bucur sa aud ca voi sunteti bine si mai sunt fete noi la rubrica noastra.v-am pupat ca de obicei, pe toti

Tina,catelus de catifea

orhideele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by ariadne

fetelor si noi pe lista cu "catelusa" noastra golden retriver, Angel, aproape 7 luni( deja are 31kg!!!!!).
acum please ajutati-ma cu cateva sfaturi, eventual incurajari va rog.
de cca.3saptamani pierde foarte mult par, am fost cu ea la medic, nu este nici un motiv medical, i-am luat vitamine si zinc pe care le rontaie de ceva timp insa nu se vede nici o imbunatatire, dimpotriva este extrem de rau acum.
unul din fratele ei cu care iesim destul de des la plimbare a avut aceeasi problema, stapana lui spunea ca ar pierde parul de "bebelus".
este adevarat??? a mai avut cineva probleme de genul acesta?
spuneti-mi ca este doar trecator....

ari&celine

Depinde ce vrei sa spui prin "pierde ft. mult" par.....dar daca medicul a zis sa nu-ti faci probleme, atunci ai incredere.
Da, s-a mai intamplat.....la schimbare de anotimp: iarna-primavara si toamna-iarna. Parul de "bebelus" l-a schimbat treptat....nu mai tin minte exact ca au trecut 5 ani dar nu te speria, ti se pare ca e mult pt. ca e firul lung.
O sa vezi ca totul va fi bine, stiu cum esti acum, asa eram si eu....la cel mai mic semn imi faceam griji iar ea nu mai putea de grijile mele

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Din cate stiu io nu prea sunt afectiuni dermatologice din cauza carora parul sa cada uniform. In general, daca e o problema cade in smocuri si raman pete chelioase. Da i in continuare vitamine, ca rau n-are ce sa ii faca si n-ar strica un pieptanat sanatos macar 20 de minute pe zi. Mai ales ca ai un retriever...Ar fi pacat sa i se incalceasca parul ala frumos.
Io acum fac atac de panica dupa atac de panica - plec in Elvetia 3 ani si fara caineeeeeeee :((. Is in ultimul hal de depresie, stiu ca o sa imi fie dor de el de o sa mor. Nu ii vorba, ca ai mei au grija de el and stuff, da...am fost plecata 4 zile la mare si am crezut ca face infarct de bucurie cand m-a vazut. Ce-o sa ma fac io fara caine :((((((.
Alte vesti: am fost la Vatra Dornei cu el si ai mei. S-a comportat impecabil (asteptat cu lesa in fatza restaurantului, fara sa scoata un sunet), nu s-a tavalit chiar in toate balegile (numa in prima zi, pana s-a prins ce ii aia), a socializat cu toata lumea, super caine. Noaptea astepta politicos sa adorm inainte sa se suie ca o broasca pe mine :). Ne-am bagat in parau amandoi (a fost un deliciu sa il vad cat s-a chinuit sa inteleaaga de ce fuge apa...). Am si poze, da trebe evident scanate. Dupa-aia cat am fost io la mare el a fost la tzara cu ai mei unde iar cik nu a vut nici o problema, decat ca s-a jucat de-a cainele de paza, latrand pe toata lumea care intra in curte.
Ce ma fac io fara caine . O sa aiba un an cand vin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Sanca, eu am gasit un mau cu 400 dar tot mi s-a parut mult. Si Sammy a mea e ca un ciine de paza doar ca nu da din coada. Cind aude straini imediat sare la geam, cind vin de la servici imi sare in intimpinare daca e afara sau coboara repede daca e sus. Siamezele sint curioase din fire. Pacat ca nu stai mai aproape ca as avea eu grija de ei. Ce placere ar fi! In fine, pt. cit esti plecata eu cred ca ai doua solutii: lasi cheia la un vecin sau cineva de incredere sa vina o data pe zi sa le dea mincare si apa sau efectiv le gasesti la fiecare un stapin temporar. Ma gindeam sa mai iau o pisica dar mi-e teama ca Sammy a mea va face urit. Tu cum ai procedat cu mitele sau le-ai luat pe amindoua odata? Cum se impaca ciinele cu pisicile? Ma gindeam si eu sa iau ciine dar mi s-a spus ca e groaznic, ca fac in toata casa (nu sint litter trained ca pisicile) si ca trebuie sa ii fac baie. Asta pe linga plimbat. E adevarat ca fac peste tot si trebuie bagati in cada? Eu nu am avut niciodata ciine asa ca poate pun intrebari timpite. Informatiile astea sint tot de la cat lovers. Dana multumesc mult de link. Ramonika, eu am avut o pisica numita Bubulina cind eram in facultate si a facut pui ... in sifonier. Cucu a mai invatat in sesiunea aia, ma jucam cu puiutii tot timpul. Si ce dragalasi sint cind fac ochi si invata sa alerge. pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos

Mergi la inceput

Vio, multumim ca ai dat un semn de viata, si pupici pe botic lui Tinutza. Hai inapoi pe net ca ti-am dus lipsa.

Annie, de ce nu poti sa-ti iei si strengarul cu tine? Eu am un prieten in Houston care a venit cu tot cu caine sa-si termine studiile aici. Ai putea sa mergi, sa te cazezi, si in cateva luni sa sari intr-un avion sa-l iei pe Sammy cu tine.

Adrienne, esti o scumpa, ideile sant bune, numa ca nu vreau sa le las singure in casa (matzele o luna de zile). Vecinii nu prea ii cunosc, cu toate ca stam in aceiasi casa de 10 ani de zile. Tot intreb si eu prin jur, a devenit o mini obsesie, dar ma doare capul, ca e stresant. Astazi le-am facut rezervare la avion, dar ma costa 250 de dollari pe pisica one way, si ma seaca la buzunar…. Asta in cazul in care nu o gasesc alta alternativa, o sa le iau cu mine.
O sa-ti povestesc maine cu Oreo si pisicile, acuma o tai la un tennis,

Numa bine la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Sanca, totusi e zbor lung, gindeste-te si apoi la intoarcere nu ti se va cere sa fie mitzele vaccinate? Mai e o a treia solutie: exista firme de food delivery pt. pets daca nu-i pui in pet hotel. Cineva vine o data in zi sa le dea de mincare, mingiie si sa plimbe ciinele. cred ca ai iesi mai ieftin si pets-ii mai putin stresati decit cu zborul peste ocean, dus intors si adaptarea intr-o casa straina. Mai e o a patra solutie: nu gasesti pe cineva sa locuiasca la tine o luna? As veni eu dar nu am atita vacanta :-)pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos

Mergi la inceput