Prietenii omului (15)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LauraNicole/LauraNicole.jpg)
LauraNicole spune:
Maruta , imi pare asa rau pentru Dolly a ta !
Comorile mele:http://community.webshots.com/user/nickysweet4u
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Darria spune:
Maruta, din pacate trebuie sa trecem si prin momentele astea(si eu am pierdut un catel datorita bolii si ma gandesc ce voi face cand va fi babuta cea de acum).
O cutiuta poti face unde se fac sicriele pt. oameni, te duci si dai comanda, sa o faca asa cum doresti.
noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
Maruta, imi par asa de rau. mi-au dat lacrimile. ce greu trebuie sa fie sa pierzi un animal, mai ales pt noi, care nu avem copii si consideram animalutele astea copiii nostri
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](images/user_woman.png)
boeru spune:
Maruta, am trecut si noi prin asta KuKI avea 14 ani si a trebuit sa-l eutanasiem, iar o perioada lunga nu am mai fost eu. Colegii mei de la servici radeau(unii) ca ce asa jale pentru o pisica. Si noi am facut toate eforturile (financiar vorbind) dar nu s-a mai putut face nimic. Acum 2 saptamani am mai trecut o data prin faza asta (sau aproape) cu motanul nostru de 4 ani. A avut un blocaj renal si dai cu perfuzii, tratamente, spital. Dar s-a terminat cu bine..
Tot ce pot sa-ti spun ca este groaznic dar nu putem sa-i tinem langa noi o vesnicie (din pacate!). Noi avem acum 2 pisici, dar din cand in cand tot mai oftam dupa KuKi...Nu pot decat sa fiu alaturi de tine.
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
slakje spune:
Vai de mine L draga mea ce vesti rele aduci, imi pare nespus de rau, imi dau perfect seama ce tare te doare.
monagan spune:
imi pare tare rau de ce aud pe aici. Am avut si eu un motan tot de 4 ani, care a avut pietre la rinichi.Doctorul care l-a tratat i-a taiat organele genitale + testicolele. Cica aia este metoda cea mai buna.Dupa aceea ....nu mai putea urina ca a fost cusut locul, din cauza efortului a facut prolaps rectal. A fost iar operat ptr. prolaps, care a recidivat in 2 sapt.Se chinuia saracutul , ca se urca cu labutele pe faianta (era rece)asa dureri avea. Cand am vazut atata durere si chin in ochii lui...m-am hotarat sa-l eutanasiez, ca sa nu mai sufere, ptr. ca oricum nu avea sanse de a se vindeca.Era un motan albastru de rusia si era absolut superb.
Regret pana in ziua de azi ca l-am dus la un asa medic idiot care habar n-are de medicina.
El o sa ramana in sufletul meu mereu, cu toate ca dupa 2 luni am primit-o pe Viky, care ne-a facut sa uitam de necaz.
MG
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sanca/Sanca.jpg)
Sanca spune:
Marutza,
Sant alaturi de tine si stiu prin ce treci. Fa ce e bine pentru Dolly si nu o lasa sa sufere.
Fi puternica, vorbeste cu ea, si o sa-ti inteleaga suferinta.
Taz, primul nostru caine, in ultima noapte a lui de suferinta, era intins pe jos in garaj. Avea crize epileptice, dar cand isi revenea se uita speriat si derutat in ochii tai. Sotul meu a impins o mingie de tenis spre el, favorita lui jucarie. Cu toata durerea, mai mult mort decat viu, a dat cu laba in mingie, rostogolind-o inapoi spre sotul meu. Cand l-am dus la vet si i-a facut injectia, s-au ocupat ei de tot. Pe urma mi-a parut rau ca nu l-am adus acasa sa-l ingropam in curte.
Onyx, cand a murit l-am ingropat in curte, fara costiug, si are un pom plumeria plantat deasupra mormantului.
Pentru voi o sa fie mai complicant ca stati la bloc, dar poate gasesti un loc special al ei, unde sa se odihneasca.
Numa bine,
Maruta spune:
Dolly a murit azi dimineata la ora 5 si 14 minute
la radio canta bregovici
sa-i fie tarana usoara si sper sa se fi dus intr-un loc mai bun
ma uitam in ochii ei larg deschisi si nu-mi venea sa cred ca nu mai misca ... Dolly a murit cu ochii deschisi ... langa ea au fost cei care au iubit-o, mama si tatal meu ... n-a fost singura ... a fost inconjurata de multa dragoste ... cum dealtfel a si trait
Dolly a fost un caine norocos ... noi am fost si mai norocosi ca am avut-o pe Dolly ... era un ghem de blana cand am vazut-o prima oara intr-o curte de tigani ... am stiut pe loc ca va fi a mea
Dolly m-a ajutat sa-mi gasesc perechea ... pe sotul meu
acum 2 ani a murit cainele sotului meu Dick ... perechea lui Dolly
acum cred ca sunt impreuna
i-am iubit pe amandoi mult de tot
scumpa noastra catelusa Dolly
1993 - 07.10.2005
(12 ani si jumatate)
va multumesc mult
Danna spune:
Maruta iti inteleg durerea si sunt alaturi de tine.
Acum o saptamana am pierdut si eu un suflet drag si apropiat, pe Mura,care a trait alaturi de noi 11 ani, timp in care ne-a umplut viata de bucurie si a fost un prieten devotat.
Imi este tare greu si casa este goala fara ea. Eu a trebuit sa iau o decizie grea, eutanasierea, pentru ca nu se mai putea face nimic.
S-a rupt ceva in mine in acel moment, exista un gol in sufletul meu pe care nu il poate umple nimeni si nimic. S-a stins in bratele mele uitandu-se in ochii meu si a oftat linistita, de parca ar fi fost multumita ca i-a fost curmata durerea. Si ma gandesc ca ea acum este in lumea ingerilor de unde ne vegheaza pe toti.
boeru spune:
Maruta am citit mesajul tau si acum plang..
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete