Miresele anului 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 8

BlueEyes spune:
quote:
Originally posted by krelia
...gandeste-te ca si in biserica, si la civila dai bomboane, de cele mai multe ori, nu? Asa ca, daca tu vrei, sa nu te opreasca nimeni!
Krelia...viitoare printzesitaUn cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
La noi nu se dau bomboane la biserica...nici la civila ... Anyway, m-ar interesa niste preturi... noi o sa avem in jur de 300 de invitatzi... shi vreau sa stiu cum ne orientam

Nunta noastra
Noi doi
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Giova
Mi-am schimbat efectul glow, dar nu-mi place culoarea. Cine m-a pus?
Acu trebuie sa mai astept sa fac alte puncte sa-l schimb iar.poze
giosi bb 17+
Lasa Giova, ca acum esti cu albastru, ca mine... E frumos asa...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph
E si maine o zi!!!

Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by krelia
Raza, eu mu-am luat-o din Obor, dar, stii unde cred ca ai poti incerca...in Eva. Ce vreau de la targuri??...rochie, soro, ce-ai?
Ah, stai la un loc cu rochia cumparata cu 100 de ani inainte...nu de alta, da' pun pariu ca ti se pune pata dintr-o data pe alt model si ce faci??? /font=Comic Sans MS]
[font=Comic Sans MS]Krelia...viitoare printzesitaUn cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Multam !
Modelul, soro, l-am ales din 98, de la primul nr " Mireasa ", am mai zis... m-am indragostit iremediabil de rochita aia...

Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

ooana spune:
Neata!
Krelia, am auzit ieri o chestie, si m-am gandit la tine......cu superstitiile aste, deh, ce sa le faci.....auzi si tu.....cica daca inchiriezi rochia de mireasa , te bati pe lumea cealalta pentru ea cu femeile care au mai purtat-o!
Si pana la anu cate superstitii oi mai afla......
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day

Andita spune:
'Neata, fetele!
Am fost ieri la vanatoare de inelus.....din bijuterie in bijuterie, care de care se mira de degetele mele de bebelus... si-mi ziceau ca nu mai pe comanda o sa fac rost de inelus. Eram cu nervii la pamant cand am ajuns in Unirea. Si acolo.....la ultima bijuterie in care am intrat, la B&B Collections....am gasit!!!!!!! Inelusul perfect, care mi s-a lipit de deget. Am dat avans, in seara asta mergem sa-l luam, ca vreau sa fie si el la fata locului....
Si cnad ajung acasa, al meu se supara, ca de ce l-am luat fara el........pai nu asa-mi zisese, ca daca tot ma uit, poate ar fi mai bine sa am si niste bani la mine?????? Barbatii astia sunt incredibili! Acum cica vroia sa-mi faca surpriza, sa-mi ia inel de 10 milioane!!!!!!!!!!! Lasa, ca asta-mi place mai mult, e perfect, e asa cum l-am visat eu mereu!!!
Andita

krelia spune:
Pupaturi la fete dragi!
oana, asta-i cea mai tare superstitie pe care am auzit-o!!!Pe cuvantu' mneu!!!
Esti tare, m-ai facut sa rad cu gura pana la urechi!!!!!
(de unde ai luat emoticon-urile alea cu buchetelul si cu ala care sare?? Sunt in lista?)
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006

krelia spune:
Gata, l-am descoperit.... e un emoticon nou in listuta... [ nunta ] , adica
Dragutel
Fetele, sunt pe cale sa aflu mai multe detalii despre bisericuta aia de pe langa petrom baneasa ("capitalistele" stiu)....adica, sa raspunda fata care face nunta acolo si o intreb mai multe, deocamdata, ce mi-a spus, m-a multumit
26 august 2006

krelia spune:
Andita, felicitari, sa-l porti cu multa dragoste, sa fii iubita si sa va dea DD toata fericirea din lume!
Ah, si sa te prind ca nu ni-l arati si noua!
Raza, soro, da' m-ai facut curioasa, parol! Cand te prezanti la miting (cand o fi .... poate cand om avea 70 de ani, la un "ceai" ) aduci si modelu' sa-l vaza chioara, daaaa?
)
26 august 2006

krelia spune:
quote:
Originally posted by Andita
Ii fac poza chiar in seara asta!!!!!! Mii de poze!!!!!
Andita
Yuuuupiiiiiiiiii

26 august 2006