Miresele anului 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Ei, te cred...!!! Daca ar fi asa... nu as mai vorbi cu tine deloc!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

neatza fetele!!!

eu am fost la birou si sambata si duminica.
a trebuit sa-mi ajut iubitul cu cele 30 proiecte pt. casele afectate din jud. Timis.
Uite asa-si face fata bani de rochie frumoasa de mireasa!!!!

Ralnied
da-o incolo de verisoara. e nesimtita pe fata. stia ca venit, si tocmai atunci pleaca. poate nu vroia sa mergeti la ea.
daca nu va permiteti, mergeti la munte. la anul va fi timp de mare.

Aici e frig, 12 grade. fetelor trebuie sa-mi iau pantaloni de ca cu astia sunt cu burtoiul pe afara, si-mi cam ingheata.

poze
gio si bb 17+

Mergi la inceput

Giova, stii ce m-a deranjat pe mine cel mai tare??? Ca nu a zis nimic!!!! Si cred ca nici nu avea de gand sa ne spuna. Repet: noi am zis ca sa dam un telefon de prezenta, sa-i mai salutam, sa vedem ce si cum si ea imi zice ca pleaca... Bine, atunci, daca presupunem ca nu voia sa ne ducem la ei, nu era mai simplu sa ne zica in fata de la bun inceput??? Adica de o luna de zile???

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

quote:
Originally posted by ooana

... 3 randuri de poze, pozele puse pe dvd, filmarea si dvd-ul aferent i-au costat 14.000.000 .......mie mi se pare enorm!

Cum e? scump? sau m-am stricat eu de cap?

Iuui...shi mie mi se pare cam scump Mie nu-mi tre poze de alea modificate ... ca shtie fata sa-shi faca singurica Shi montaj la filmuletz la fel ... Oricum, cre ca dau zilele astea o fugutza prin orash sa vad ce shi cum... Nu mai am ce ashtepta.
Va pupik

Nunta noastra
Noi doi

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

ralnied1, daca ai vreo problema, pange-te ca doar de asta suntem toate aici si cu bune si cu rele.......

Fetelor, mi-a zis o fost mireasa, ca e mai bine sa ne luam rochitele prin iarna sau primavara ca sunt mai mici preturile decat in vara cand e sezon de nunti.......oare o fi adevarat, parca nu-mi vine a crede !!!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput

Ooana, sa stii ca ai dreptate in privinta rochiilor... Uite, o prietena de-a mea si-a facut rochia la comanda, in Postul Mare si a platit 3.5 mil. in iunie, cand s-a dus acolo alta fata, i s-au cerut 5.5 mil... era plin sezon de nunti... Si am inteles ca la fel este si cu rochiile cumparate...

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

BlueEyes, si fata stie cum sa faca cu pozele, mai ales ca am si un programel.........da cu filmu nu mai stie fata cum sa faca montajul, poate o inveti, ce zici?

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by ooana
Fetelor, mi-a zis o fost mireasa, ca e mai bine sa ne luam rochitele prin iarna sau primavara ca sunt mai mici preturile decat in vara cand e sezon de nunti.......oare o fi adevarat, parca nu-mi vine a crede !!!

Are dreptate, sa stii!!
E normal ca in sezon sa fie mai scumpe rochitele, costumele pt ginerica & accesoriile!
Pe de alta parte, si la targurile din februarie & martie beneficiem de vreo 10% reducere...cel putin asa a fost anul asta la Agnes Toma ..ceea ce...e totusi ceva, nu?

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

ralnied1, eu zic sa mergi totushi la mare...chiar daca nu potzi sta la verishoara... Am fost shi noi la Costineshti....shi chiar sunt pretzuri acceptabile...cu 200.000 gaseshti cazare lejer... Chiar daca nu statzi foarte mult. Nu merita sa-ti strici concediul pentru nimeni... Multzi pupici

Nunta noastra
Noi doi

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_1978 spune:

'Neata fetelor, vad ca sunteti in verva asa de luni dimineata. Stiu ca e ora 12 aproape dar eu dorm pe mine iar frigul si intunericul de afara nu ma ajuta deloc. Am un singur motiv de bucurie: am gasit un restaurant care sa-mi placa-Casa Oamenilor de Stiinta. Eu oricum o sa mai caut dar mi-a placut ce am vazut acolo. Ce puteti sa imi spuneti de aceasa locatie? Stie cineva ceva?

Mergi la inceput