Miresele anului 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

quote:
Originally posted by Giova

ALINUS25 salonul din Ungaria are site-ul www.karnak.hu
dar au salon si in Arad:
salonul Venezia Arad
0724204007
0257285007

poze
gio si bb 17+

Mii de multumiri, esti o scumpa

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by Steluta

quote:
Originally posted by dana n.
Mi-am revenit dupa ce am vazut cocul...din momentul ala am inceput "sa zbor".

Adevarul e ca ai avut un coc superb!!! Te-ai inspirat de pe vreun site sau a fost opera stilistului??

Casa de piatra!!

Steluta.

Mersi!A fost ieea coafezei!Aveam si eu o revista cu un coc preferat, dar de emotii o uitasem acasa.Nu am mai stiut sa-i zic exact ce vreau.

----------------------------------------------------------------------------------------------www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by bibyrox

Dana ai fost SUPERBA!!!!!!! Nici nu ma indoiam ca asa vei fi! Demult vroiam sa-ti spun ca semeni foarte mult cu Thalia! Acum, mireasa fiind, poti sa juri ca esti ea! Casa de piatra pui, mult noroc, fericire si sa va iubiti toata viata!

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Album poze
Nunta noastra

Mersi mult Bibyrox!Eu?Cu Thalia?
Si tu ai fost superba.Si la cununia civila,si la nunta.Super ambele rochite.
Casa de piatra si voua,si tot ce va doriti!

----------------------------------------------------------------------------------------------www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

blanca nota 10 si pentru rochitza de la cununia civila e asa de dulce

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Hello. Novice pe-aici. Am vazut ca multe fete au avut deja nunta la Hotel Caro. Imi puteti povesti cum a fost? Cum ati facut cu baloanele, pentru ca mie nu imi plac sub nici o forma. Am uitat: puteti sa ma treceti si pe mine pe lista: 22.10.2005, Hotel Caro
Citesc tot ce postati de ceva timp: cred ca de anul trecut, insa din timiditate m-am multumit doar sa caut raspunsuri, fara sa ma bag in seama, insa acum chiar am nevoie de sfaturi.
Multumesc si va pupicesc pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare si bun venit pe , printre miresicisi CASA DE PIATRA!!!

quote:
Originally posted by Yrys78

Am uitat: puteti sa ma treceti si pe mine pe lista: 22.10.2005, Hotel Caro
Yrys78

gata esti si pe listutza

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

saru'mana :). Verific non stop pagina. De abia astept sa primesc vesti. Si multumesc inca o data pentru listutza :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

quote:
Originally posted by nushulica

blanca nota 10 si pentru rochitza de la cununia civila e asa de dulce

nunta

mersi mult..intradevar e deosebita si cred eu si sexoasa

http://community.webshots.com/user/blanca_000
http://pg.photos.yahoo.com/ph/super_georgia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Yrys78- bine ai venit! de ce trebuie neaparat baloane?

katle- dar ce i-a casunat abia acum sa se faca cum vrea ea? Dl tau e de partea ta sau al ei? Iti spun cum am facut noi: pur si simplu i-am bagat pe ignore si nu i-am mai consultat cu nimic!

ralucah- pt ca esti atat de atenta si grijulie!!

Pup fetele!!

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;24/st/20050820/e/Nunta/k/c25d/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna Miresici!
In sfarsit am reusit si eu sa dau nume adreselor din semnatura. Merci mult Olgutta.
Blanca te felicit...ai fost o nasa de nota 10. Totodata vreau sa-ti spun ca sunt foarte bucuroasa ca am ales pentru nunta acelasi restaurant ca si tine. A fost totul exxxxxtraordinar.

Tinere doamne..cu ce va umpleti timpul? Eu imi caut casa, dar parca imi lipseste stresul pregatirilor de nunta .

pregatiri nunta...

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput