Miresele anului 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by Laura10

Fetelor, ma marit!!! Acum, pe 20 august!!!!

Casa de piatra!
Sa fiti fericiti

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

laura casa de piatra

nunta
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor am mai auzit una acuma:cica la nasi la sfarsitul nuntii cand le dai cadourile trebuie sa la dai si colacii adik doi colaci mari de paine ca si cum se da la botez
ce stiti de asta??asa-i?ca eu acum am auzit de la o prietena

nunta
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

habar n-am, pe-aici nu se face, insa de cate obiceiuri am auzit pana acum...tot ce-i posibil, ultima de care am auzit eu e sa dai pijamale sin plapumi la nuntasi

quote:
Originally posted by nushulica

fetelor am mai auzit una acuma:cica la nasi la sfarsitul nuntii cand le dai cadourile trebuie sa la dai si colacii adik doi colaci mari de paine ca si cum se da la botez
ce stiti de asta??asa-i?ca eu acum am auzit de la o prietena

nunta
noi doi

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Laura Casa de piatra!!!!

Nushulica iubita pai daca ar fi sa te iei dupa toate obiceiurile.... ar trebui sa faci o nunta de 3 zile! Din cate stiu eu astea cu pijamale, prosoape si alte nebunii se practica la tara. Aici in Bucuresti n-am auzit de asa ceva!

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Cununia civila
Biserica
Restaurant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Da ralucah a mea e "vila galbena". Ti-a placut? Multe persoane care nu prea mersesera pe la nunti ne-au intrebat daca nu este macheta casei noastre .

Yrys78 si noi stam prin zona si de aceea am ales biserica. Nu vreau sa te dezamagesc dar eu nu am fost foarte incantata. eu as fi vrut sa merg la o biserica mai mare gen Elefterie, dar a trebuit sa le fac pe plac si altora. Am avut foarte multi oameni care au venit la biserica si nu au putut intra pentru ca nu era loc. Corul era numai din batrani si nu se auzea extraordinar. La noi au fost doi preoti, unul mai tanar, mai slabut si unul gras. Cel tanar a fost super dar cel in varsta era sub orice critica. La sfarsitul slujbei cand ne felicita lumea, incepuse sa ii imbranceasca spunand ca mai sunt si altii care asteapta sa se casatoreasca. Ce sa ti spun ...daca as putea da timpul inapoi sigur nu as mai merge la biserica aceea.
Tu pe unde stai?

pregatiri nunta...

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

am pus mai multe poze de la cununie si nunta...sper sa va placa...

Ioana

http://community.webshots.com/user/numeioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by Laura10

Fetelor, ma marit!!! Acum, pe 20 august!!!!Adica imi fac cununia civila. Cununia religioasa o s-o fac la anu, prin mai, iunie. Astazi am fost la primarie si am depus actele pentru cununie... sunt tare emotionata. Dar nu stiu cu ce sa ma imbrac. Nu-mi gasesc nimik de imbracat pentru ca sunt grasuta de, asa sune eu, si zilele astea am batut toate magazinele. Caut o croitoreasa sa-mi faca o rochita frumoasa si moderna, dar nu are nici una timp...

Felicitari!
Si noi tot cu un an inainte am avut cununia civila.Anul asta am avut nunta.
Vei rezolva si cu hainele,tot in ultima saptamana mi le-am cumparat si eu.

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Buna sa va fie inima, viitoare si actuale doamne! Eu sunt tot o mireasa de 2005, numai ca de noiembrie. Asta e, nu se putea altfel... Va anunt ca nu am facut nimic. Am comandat doar rochia, de care nici nu stiu daca sunt incantata, ca am ales-o in 5 minute, in disperare de cauza (peste tot imi spusesera ca sunt multe nunti anul asta si ca nu imi vor putea termina rochia in timp util). Asta e... Ma bucur ca e simpla si nu prea scumpa. Sper sa arate cat de cat purtabil, ca daca nu, o pe croitoreasa. Din pacate, sutnem amandoi foarte ocupati nu avem timp sa ne ocupam de nunta, dar sfaturile pe care le citesc aici de vreo juma` de an mi-au fost foarte utile. Stie cineva daca firma de invitatii din pasajul Lipscani accepta sa ai textul tau? O prietena spunea ca e obligatoriu textul lor, dar ma cam indoiesc. Ce stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Tanti Zavaiodoc, bine ai venit printre miresicile 2005. Cei cu invitatii din pasajul Lipscani accepta textul tau, noi ne-am dus cu textul scris, nu-ti impun textul lor.

albumul meu

Mergi la inceput