Miresele anului 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Fetelor dupa cum v-am promis, in semnatura veti gasi mai multe poze de la nunta mea. Mi-a fost foarte greu sa fac o selectie deoarece am in jur de 1400 de poze. Oricum cred ca observati cat de fericita am fost!

PS: Floricika nu te uita fata! Maine iti dau numerele de telefon pe PM.

Va pupic muahhhhh

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Cununia civila
Biserica
Restaurant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

BUNA, FETELOR!!!!!!!!!!Am revenit!Ne-am intors din sapta-luna de miere!A fost super in Mallorca si va recomand cu caldura aceasta destinatie.
Cu ce sa incep????....Pai nunta a iesit super.Toate au iesit desi imi era frica de o gramada de lucruri.
Am avut o singura problema la care nu ne asteptam:NASII.Dezastru total.La cununie el s-a imbracat in pantaloni-blugi si tricou.Iar ea cata mai femeia fara sutien cum a venit de altfel si la nunta.Abia si-au platit lumanarile si biserica.Voalul mi l-a platit sor'mea!
Cumplit!Dar am incercat sa trec peste acest lucru pt ca am avut intr-adevar o nunta reusita ,zicem noi, asta fiind singurul lucru ca ne-a umbrit un pic nunta!

In rest, toate minunate!Si ne-am distrat super!M-au furat dar a fost cam aranjat totul!

Am ramas cu o gramada de bautura.Spirtoasele s-au baut toate insa vin, apa si suc au ramas cat sa mai facem o nunta!
Nuntasii au venit apropae toti (mai putin 4 pers).Am iesit super bine!
dar cel mai importanta:LUMEA S-A SIMTIT BINE!
Pacat ca atrecut asa repede!Tortul a fost demential si au facut prietenii super-atmosfera la tort.Au cantat si am plans pe capete!
Puyu a dansat toata noaptea desi nu le are cu dansul!

Ce mai, a fost super!ramanem cu o amintire minunata pt ca totul mai putin faza cu nasii a iesit asa cum ne doream!Emotiile au fost mari insa la restaurant am cam uitat de ele!Am omis unele lucruri cum ar fi dansul cu parintii, ciocnitul impreuna cu parintii si nasii la friptura cu invitatii(am facut-o doar cu nasii!) , poze la nasa noastra nu prea dar........nu le poti face pe toate!E imposibil!

Voi ramane in continuare o fidela a acestui site si va multumesc pt sfaturi, pareri si pur si simplu pt ca existati!

Va pup si va voi citi in continuare!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Iubita vezi ca in Unirii la parter, pe undeva langa Kodak este un magazinas mic de tot Sephora unde au tot felul de prostioare (suveniruri si altele) si au si albume foto foaaaarte frumusele si foarte ieftine. Eu cumpar mereu de acolo doar ca aduc cateva si trebuie sa stai la panda ca sa zic asa. Vezi ca zilele trecute aveau unul frumusel foc mare de tot, intrau cam 300 de poze pe putin, din ala cu folie (sunt cele mai bune). Ala costa in jur de 700 mii si era cel mai scump. gasesti albume foarte dragute pe la 2-300 mii. Trebuie sa te uiti atent sa iei la dimensiunea care iti trebuie (adik 13 x 18, 10 x 15) dar cel bine iei cu folie zic eu.

quote:
Originally posted by andreea c

Tinere doamne, de unde v-ati cumparat albume foto? Eu nu am gasit nimic frumos.

pregatiri nunta...

nunta noastra 2 iulie 2005

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna ziua fetelor,

Chiar daca nu am scris de mult, va citesc cu regularitate si mare mare placere.
Asa... sunt si eu o miresuca de 2005, mai precis de septembrie 10. Adica peste o luna si doua zile.
Am rochita, sotul are costum de civila, am verighete, posetuta pentru rochita, voal (dar nu prea-mi place ca e cam lucios, vreau mai vaporos), costum de civila, cameraman, restaurant, biserica.

Nu am pantofi de mireasa, fotograf si sotul costum de nunta.

Si stiti ceva? Facem cununia civila pe 10 August. Adica poimaine. Suntem programati. La sectorul 1. Nu va spun cat ne-au suparat, dar petru asta ma duc la subiectul cu civila.

Am idee ce buchet vreau, nu l-am comandat inca, nu am insa fotograf! Si nici nu cunosc/ Am insa cameraman. Si formatie. Am o formatie tare draguta, nu canta deloc manele in schim au voci superbe pentru anii 80-'90-'2000-2005 si canta folclor adevarat adevarat.

Va pup si spor la treaba fetelor miresuce.

Claucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Draga Claucia te inteleg perfect!
Si noi am avut probleme cu ala de la sect.1.Initial ne programase la ora 9.10 si ne-a mutat la 10.20.A fost ok dar isi primise 50 Euro si 1 sticla de whisky.Iar ceremonia a fost dezastru.Se grabeste si n-a asteptat toata lumea sa intre.Un scarbos!
bafta multa!
Casa de piatra!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ce mai faceti, fetelor?

Yrys78 bine ai venit! Ai nunta in aceeasi zi cu mine. Ce biserica v-ati ales?
Noi stam destul de bine cu pregatirile, zic eu. Cat de curand vom avea invitatiile iar vineri merg la a doua proba la rochie. Sunt foarte curioasa cum o sa-mi vina...
Mai avem de luat costumele si pantofii lui, pantofii si costumul meu de civila, voalul, capa si alte maruntisuri.
In week-end am fost in Niro...cumplita dezamagire. Nu mi-a placut absolut nimic din ce-am vazut pentru nunta. Am mers pregatiti sa luam chestii pt. nunta, si n-am luat decat un set de tricouri pt. ubi si un costum de baie pt. mine...Oi avea eu gusturi mai pretentioase, nu stiu, dar...e clar ca nu ma mai duc pe-acolo. O sa-mi iau satinul din Lipscani si trandafirasii din Obor. Cat despre bijuterii, inca nu m-am hotarat ce anume voi purta.

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am mai adaugat cateva foto...dar merge cam greu...sper pana maine sa mai pun cateva

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Hello Anangel_lexi . Ma bucur sa te cunosc, mai ales ca vom trece prin aceleasi emotii in aceeasi zi. Eu voi face cununia civila la sectorul 1 - trebuie sa citesc ce scriu fetele ca am inteles ca la sectorul 1 sunt ceva probleme. Cununia civila o facem vineri, cu o zi inainte. Cununia religioasa o sa fie la Sf Nicolae Baneasa - vis-a-vis de Petrom, la orele 17.00 (tocmai am stabilit asta ieri cu preotul de acolo). Cu pregatirile - am stabilit acum ceva timp cu dna Nedici ce si cum, am facut un precontract si asta a fost, nu am mai trecut pe-acolo. Rochia intra in lucru pe 22, tocmai am vorbit cu doamna care mi-o face. Nu mi-am gasit pantofi :( Pentru future husbant am gasit un costum dragut, ne mai trebuie inca 1. Persoana care imi lucreaza rochia de mireasa imi face si tinuta de cununie civila si cred ca si acest aspect o sa se rezolve atunci.
Problemele mele se refera la decorarea salii, pt ca mie nu imi plac deloc baloanele, insa ghirlandele de flori sunt foarte foarte scumpe. De invitatii ne-am apucat, sunt inca in faza de concepere, insa sper ca saptamana viitoare sa le rezolvam si pe ele, ca sa le distribuim pana in septembrie, gandesc eu. Astept mesajul tau. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisbar spune:

salutare, noi am avut nunta in iunie si am fost foarte multumiti de fotograful nostru. ti-l pot recomanda cu caldura. pretul a fost de 200 EURO cu toate pozele pe CD. Am avut sedinta foto in parc si a reusit sa ne faca sa radem tot timpul cu toate ca noi eram foarte stresati si tensionati. mai ales eu. acum avem niste amintiri superbe si cel mai important este ca in poze arat atat de fericita in comparatie cu starea mea de spirit. daca vrei, iti pot da nr. lui de tel. pupici si mult succes in pregatiri. o mireasa care va intelege

quote:
Originally posted by claucia

Buna ziua fetelor,

Chiar daca nu am scris de mult, va citesc cu regularitate si mare mare placere.
Asa... sunt si eu o miresuca de 2005, mai precis de septembrie 10. Adica peste o luna si doua zile.
Am rochita, sotul are costum de civila, am verighete, posetuta pentru rochita, voal (dar nu prea-mi place ca e cam lucios, vreau mai vaporos), costum de civila, cameraman, restaurant, biserica.

Nu am pantofi de mireasa, fotograf si sotul costum de nunta.

Si stiti ceva? Facem cununia civila pe 10 August. Adica poimaine. Suntem programati. La sectorul 1. Nu va spun cat ne-au suparat, dar petru asta ma duc la subiectul cu civila.

Am idee ce buchet vreau, nu l-am comandat inca, nu am insa fotograf! Si nici nu cunosc/ Am insa cameraman. Si formatie. Am o formatie tare draguta, nu canta deloc manele in schim au voci superbe pentru anii 80-'90-'2000-2005 si canta folclor adevarat adevarat.

Va pup si spor la treaba fetelor miresuce.

Claucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

http://community.webshots.com/user/numeioana

Ioana

Mergi la inceput