Ma confrunt cu o problema vreau un sfat

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisa_75 spune:

Buna fetelor

Revin la subiect unele vati pus sa ma judecati,nu e nimic poate asta merit dar eu am facut ce mi-a dictat inima si cred ca nu am facut o crima ca am mers la o intilnire,alta nu va fi asa am decis,si chiar in fam.mea sunt multe care nu se pot spune pe forum de ce nu am gasit o fata prietena?nu stiu cite prietene apropiate am avut sotu meu a facut in asa fel pt a le indeparta sa nu pot sa imi spun ofu daca ar afla nu cred ca ar divorta toate intentile de divort a fost din partea mea la rugamintele lui si multe promisiuni,de dragu copilului am ramas inpreuna si din fam.am fost invatata ca trebuie sa rabzi ca asa iti este destinu,poate obisnuinta,frica de singuratate sunt multe sa te chinui ani la rind sa ai un copil ca te gindesti ca va fi mai bine fam.va fi mai unita si cind vezi ca nu se schimba nimic,iti mai reproseaza ca ai facut copilu cu un interes nu stiu cum ati reactiona,de multe ori suntem ca 2 straini dar asta e viata nu putem face nimic doar sa luptam pt mai bine si o viata cit mai buna.

Eu oricum va multumesc si va pup pe toate ELISA

Mergi la inceput

ileanacz nu masi supara ca sotu meu sa mearga la o intilnire cu tine sau cu alta daca asta vrea el nu sunt tipa aia geloasa nu ma intereseaza ce face in afara fam.dar in fam.sa fie sotu de care am nevoie,suntem tineri si ar trebui sa fim alfel nu ca si cind am avea 50 ani eu unde locuesc am cunoscut o fam.el avea 80 ani si ea 73 ani dar comunicau ori ce nimic si se iubeau ca la 20 de ani au inpreuna 53 de ani si parca eri sau intilnit,la sotu meu daca imi deschid inima si ii zic ceva lucruri cu care ma confrunt eu imi zice ce vin cu fleacuri sa ii spun lui te inchizi in tine si nu iti mai vine nimic sa comunici cauti in alta parte comunicarea de care ai atita nevoie,mai ales cind traesti departe de tara ta de restu fam.pur si simplu intre straini si nu ai cui sa iti spui ofu,ca intimplarea a fost sa cunosc acest tip pe net nu a fost intentia mea asa a fost sa fie si el avea nevoie de asa ceva,asi fi vrut sa cunosc o femee dar nu am cunoscut din pacate.

MULTII PUPIKII LA TOATA LUMEA ELISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

quote:
Originally posted by ileanacz

Ca toti avem gura, putem discuta, vorbi, totul e sa stii cum sa iei omul. Ca daca nici pe cel de langa tine nu-l cunosti mai bine decat multa lume, atunci cine sa-l cunoasca?

adevarat dar se mai intampla ca unul sa aiba gura iar celalalt sa nu aiba urechi

espiritu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KSorana spune:

Elisa a intrebat daca e bine sa se intilneasca cu prietenul virtual , nici decum o solutie la problemele de acasa .
Daca nu vrea sau nu reuseste sa le rezolve ,e treaba ei.
Probabil ca e mai complcat decit ne inchipuim noi.

Mergi la inceput

ESPIRATU Da asa e cred ca ma intelegi ti-am citit si povestea ta si exact de asta duci si tu lipsa si se intimpla ca celalalt sa aiba urechi dar sa nu auda sa fie complect apsent,sti cum e iti multumesc.

KSOARNA Multumesc da asa e dar multe nu se pot spune aici pe forum si mi-am dorit si dores sa imi rezolv pb dar nu reusesc asa cum spui e mult mai complicat decit va imaginati voi.

VA PUP ELISA

Mergi la inceput

tocmai ca aici poti sa iti descarci sufletul fara probleme(eu asa consider) si sa alegi din multitudinea de sfaturi cel care crezi ca te avantajeaza mai tare.problemele fiecaruia in principiu au o proiectie mai mult sau mai putin identica in viata altui cuplu,de aceea eu zic ca poti sa iti descarci sufletul linistita.sincer si mie mi-ar place sa am un prieten(a) virtual cred ca ar fi un balsam pentru suflet dar nu cred ca o apropiere in viata reala nu ar face decat sa ma complice sa ma faca sa uit de problemele mele si sa ma dedic unei prietenii(sau mai mult nu se stie) care m-ar indeparta de rezolvarea de care am nevoie.

sper ca ati inteles ceva.

espiritu

Mergi la inceput

Da asa e si imi pare bine ca v-am descoperit si chiar aici pot sa te descarci de ori ce of,dar la mine nu prietenu virtual a complicat situatia ea era complicata de mult,ba inca de cind am un prieten multe lucruri ma indemnat sa fac sa fie bine in familie si vad ca da rezultate mai mult de o prietenie nu mi-am dorit si nici nu o sa imi doresc vreodata am jurat ca voi fi pina la moarte cu sotu meu si asa va fi pt tot multumesc.

ELISA

Mergi la inceput

nu a complicat situatia prietenul virtual ci ti-a deschis ochii ca sa vezi ca pot exista si barbati care vorbesc discuta si pe deasupra mai te si inteleg.cred ca de aici a plecat problema.parerea mea.

espiritu

Mergi la inceput

BUNA TUTUROR

Ma intorc si eu la povestea mea,si pot sa va spun am fost gasita de sotu meu cum vb cu prietenu meu pe net bine inteles ca a facut un scandal de toata frumusetia si a vrut sa vada arhiva,a vazuto dupa care sa calmat i-am spus ca cind am fost in tara am fost si m-am intilnit cu el dar nu este si nu va fi decit o prietenie ma intrebat de ce?mi-am gasit prieten pe net si i-am zis din lipsa de comunicatie daca tu nu discuti cu mine eu gasesc cu cine sa vb,sa nu va spun lucrurile au luat o intorsatura de nu m-am asteptat cauta el sa discute orice lucru si sunt fericita ca sa intimplat asa si acuma e alt fel.de exp.toata seara nu erau discuti in casa mergea tot timpu telivizoru acuma chiar deloc nu il aprindem ne punem si vb fiecare ce am facut in ziua respectiva.Sa dea d-zeu sa fie tot asa si chiar mai bine.

NUMAI BINE LA TOATA LUMEA ELISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Draga mea ,ma bucur ca totul va lua o intorastura buna ptr tine....Eu am o vb nimic nu e intamplator si totul pe lumea asta are o logica ..poate daca prietenul tau virtual nu ar fi existat ..poate niciodata sotul tau nu ar fi inteles lipsa voastra de comunicare,(unii barbati mai trebuie scuturati din cand in cand sa le cada ochelarii...de cal)...Noi va dorim tot binele din lume!!!

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

http://community.webshots.com/user/alessia1055

Mergi la inceput