Ma confrunt cu o problema vreau un sfat

Ma confrunt cu o problema vreau un sfat | Autor: elisa_75

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor

De mult timp intru pe forum si citesc fel de fel de intimplari,si m-am hotarit sa va cer si eu un sfat la pb.cu care ma confrunt.

Sunt casatorita de peste 10 ani am un baetel,casatoria mea nu a fost chiar roz dar am fost ingaduitoare ca copilul sa nu traeasca fara tata cu toate ca de multe ori eram hotarita sa divortez nu mi-am inselat niciodata sotu si nici nu o sa o fac nu pot el a fost singurul barbat din viata mea si singuru va fi,pb mea e din lipsa de comunicare am cunoscut pe net un tip tot insurat care tot are un copil,i-am zis ca sunt casatorita si am devenit prieteni(el si eu)am zis ca nu ne dorim mai mult decit sa vb nu dorim nici unu divortu,el tot comversatia cauta,vb lucruri care nu le-am putut discuta nici cu sotu meu am uitat sa va zic tot timpu cind simpt nevoia sa vb cu sotu meu este tot ocupat sau obosit,asa cu acest tip am gasit ce aveam eu nevoie sa ii spun durerea mea si sa ma inteleaga,de ceva timp sunt in rominia si el vrea sa ne vedem la o manastire din nordu moldovei vrea neaparat sa ma vada nu stiu daca si eu doresc acelasi lucru,cu toate ca la inceput a fost conventia ca nu o sa ne intilnim niciodata nu asi vrea sa il pierd ca prieten si nu stiu ce sa fac vreau un sfat daca ma poate cineva ajuta?

Va multumesc mult ELISA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

eu am citit si pot sa-mi dau doar cu parerea:daca te duci,va fi mai mult decit vorbit pe net, in timp va veti apropia mai mult decit acum;
daca nu te duci si ii spui clar ca relatia ramine la acest nivel,o sa renunte el pina la urma, crezi ca unui barbat ii ajunge doar sa vorbeasca cu o femeie, e in legea firii sa vrea mai mult!
chiar, tu esti sigura ca n-o sa vrei mau mult decit prietenie si discutii pe net dupa ce va vedeti?

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Elisa, nu cred ca ai comite o crima daca te-ai duce sa te intalnesti cu el. V-ati apropiat unul de celalalt numai din conversatie, ati putea deveni si mai buni prieteni daca va intalniti pt ca una este sa vb cu cineva doar pe net si alta sa va cunoasteti face to face.
Melina spunea ca unui barbat nu-i ajunge doar sa vb cu o femeie, e in legea firii sa vrea mai mult. Sincer, nu-i impartasesc parerea si nu as vrea sa se supere.
Eu sunt un ex ca poate exista o prietenie fara alte implicatii intre un barbat si o femeie. Cei mai buni prieteni ai mei sunt 2 barbati, sunt persoanele cu care pot discuta cate-n luna si-n stele ori de cate ori am o problema sau imi doresc doar sa ies la o barfa asa "ca intre fete"
Si sa presupunem ca va intalniti si amandoi ajungeti la concluzia ca va doriti mai mult decat o simpla prietenie, care ar fi problema? Din pacate, casnicia ta nu merge asa cum ar trebui. Eu nu spun sa-ti inseli sotul, ci doar sa faci asa cum iti spune inima si cum este mai bine pt tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

eu in locul tau as accepta intalnirea cu el...

Omul este intotdeauna gata sa moara pentru o idee, cu conditia ca acea idee sa nu-i fie prea clara.

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze:
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Si eu cred ca o femeie si un barbat pot fi prieteni si ATAT!
Elisa, daca tipul nu a fost obraznic cu tine, nu ti-a batut apropouri, a fost serios, cu bun simt si decent, du-te. Tu stii cel mai bine natura relatiei voastre. Si incearca sa-l faci si pe sotul tau sa comunice cu tine. O sa fie greu, dar incearca. Duminica am fost la o nunta. La sfarsitul slujbei, preotul le dadea sfaturi mirilor. Stii care a fost primul sfat dat? Comunicati! Fara sa comunicati unul cu altul, nu veti reusi.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

eu n-am spus ca un barbat si o femeie nu pot fi prieteni si atit,dar nici nu o sa contrazic mama natura;exista cazuri cind in afara de prietenie, atractia fizica -chimia - functioneaza!!!de la asta si pina la fapte e cale lunga fetelor.

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

Elisa draga, du-te la intalnire !!

Dar ia-ti si sotul cu tine...

"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisa_75 spune:

BUNA FETELOR

Va multumesc pt raspunsuri cred ca voi lua o decizie cit mai buna.

MELANIA asta ma tem si eu ca va fi mai mult si nu asi vrea asta vreau doar o prietenie asta imi lipseste.

TIGUTZ Da nu asi comite o crima dar mi-e frica sa nu ne apropiem mai mult decit o prietenie cu toata ca casatoria mea nu este cum mi-asi dori dar ma sacrific pt baetelul meu care nu vreau sa creasca fara tata,si daca va fi mai mult decit o prietenie sotu meu nu m-ar erta niciodata.

CLAUDIA Tipu a vb frumos cu mine vb pe net de 3 luni de zile daca nu vb frumos nu mai vb cu el,nu mi-a batut niciodata apropouri,dar mi-a povestit ca sotia lui tot timpu il respinge si nici nu comunica cu el de ce?se intimpla asta cica asa e de cind sau luat si de asta mi-e frica mie noi ne-am vazut pe web de ce vrea in realitate asta e intrebarea tot imi spune ca nu vrea sa imi faca probleme numai sa ma vada in realitate si vrea neaparat weekendu asta si la inceputu prietenii noastre zici ca nu ne vom intilni niciodata numai cit vb pe net ca si el are lipsa de asa ceva.
Cu sotu meu am incercat in acestia ani sa comunic dar asa e el mai distant am fost pt el singura femee din viata lui si el singurul barbat din viata mea ne-am iubit si cred ca ne mai iubim ca de nu ne iubeam nu eram inpreuna numai ca nu comunicam asta e pb.

Va multumesc inca odata si multii pupikii ELISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisa_75 spune:

BRUXINHA
Nu ar fi o ideie rea dar nu cred ca ar acepta el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Draga, daca tot ai afirmat ca stie ca esti casatorita, atunci nu vad de ce nu v-ati putea intalni in 4; adica tu cu sotul, el cu sotia, ca 2 familii de prieteni. Pot fi luati in calcul si copiii, de ce nu?
Ar trebui atunci intr-un fel sau altul sa-i explici sotului cu cine va intalniti. Ei, aici poti sa-i explici ca e un vechi prieten pe care-l cunosti de ceva vreme, si ca ti-a dat cineva adresa lui de-ati mai chat-uit, si ti-ar face placere sa va (re)vedeti.
Nu vad nimic in neordine atat timp cat jumatatea stie. Si nici nu se interpreteaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

nu cred ca e o idee buna sa te duci ...de ce /
Daca iti ajunge umarul lui virtual pe care sa mai plangi din cand in cand, si sa-i impartasesti trairile tale, crezi ca ai nevoie si de cel real ?
Acum poate ai si niste frustrari afective legate de sotul tau, poate nu mai e asa atent , si intalnirea cu el v-ar putea duce la un punct pe care tu sa-l regreti .
Daca nu te duci si-l vei pierde inseamna ca nu cauta doar conversatia si ca a incalcat o regula pe care v-ati impus-o d la inceput .
Dar daca sotul tau s-ar intalni nevinovat cu o femeie cu care discuta pe net, ce sentimente ai avea vizavi de asta ? Presupun ca nu-i spui sotului tau ca te duci la intalnire ?

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput