Mireasa cu 2 copii?

Mireasa cu 2 copii? | Autor: tomecica

Link direct la acest mesaj

M-am casatorit la 22 de ani [acum 8 ani],dar din motive financiare la vremea respectiva,nu am facut decit cununia civila in ideea ca vom face nunta anul urmator.Anul urmator a venit pe lume Adriana si in loc de nunta am facut botezul.Am aminat iar si iar in ideea ca mai stam putin sa creasca Adriana ca sa-mi fie Dra de onoare.Si uite asa au trecut anii si intre timp a decedat tatal meu si un an de zile nu era bine sa facem nunta.La un an dupa decesul tatalui meu am ramas insarcinata cu Alexia si iar anul urmator am facut botez in loc de nunta.
Acum am 30 de ani , am 2 copii frumosi o casnicie reusita si parca nu-mi mai vine sa ma imbrac in rochie alba.
Mi-e parca rusine acum dupa atita timp sa fac ceva ce trebuia facut la timpul potrivit.Acum sunt alte prioritati.
Mi-am adus aminte de acest subiect acum cind adriana m-a intrebat daca am poze imbracata in mireasa.
E PREA TIRZIU .........

luminita mamica ALEXIA[ 9 luni] si ADRI [6ani si 9 luni]

fotografii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Ba nu e prea tarziu! Cred ca ar fi foarte romantic sa faceti acum nunta, sa participe si copii vostrii si daca vrei tu, rochia nu trebuie sa fie alba, dar cred ca meritati o nunta, daca voi va doriti!

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;24/st/20050820/e/Nunta/k/c25d/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Dece sa nu o faci?este un eveniment important in viata ta care daca iti face placere si ai posibilitatea ar trebui sa-l faci..parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina82 spune:

Nu e niciodata prea tirziu....cred ca va fi o experienta minunata si pt. copii vostri sa ia parte la un eveniment atit de frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Un costum alb diafan si gata ! Cred ca nu s-ar potrivi valul, merge o coronita din flori naturale puse discret in par, o petrecere intima daca nu vreti sa dati sfoara in tara si nunta e pregatita .
Cum sa nu ai asa amintiri ?
Vei regreta toata viata 1
Parca te si vad cu 2 domnisoare de onoare mici si dragalase la altar, tu in alb...care-i problema ?

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Sa va fie santosi copilasii.
Poti sa fii miresica, imbracata in rochie alba. De ce sa nu-ti mai vina sa te imbraci in alb? Din cate inteleg ti-ai dorit sa fii miresica, de ce sa nu faci asa cum iti doreste sufletelul.
E si mai frumos daca o sa fie si fetitele in rochitica alba. Eu as fi vrut sa am o gazutza a mea, imbracata ca o mica miresica si sa mergem de manuta impreuna spre biserica - doar ca noi am "programat" pe mai tarziu.
Puteti merge toti 4 impreuna spre biserica si cu cei care va duc lumanarile(cavalerul si domnisoara de onoare) in lateral - sa fiti incadrati de ei. Imagineaza-ti un pic, este atat de frumos.

Banuiesc ca eziti datorita gurii lumii. Nu lua in considerare nimic din ce zice lumea, nu ei iti fauresc fericirea ci tu impreuna cu familia ta(sotul si fetitzele). Lumea oricum vorbeste, fie ca faci bine, fie ca faci rau.
Niciodata nu e prea tarziu.

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Acum vreo 60 de ani bunica mea venea de la piata manind de la spate cateva gaste. La poarta bunicu' o intreaba :
- Ce faci Irina cu gastele astea ?
- Nunta Simioane, nunta !
Aveau, deja, doua fete. Au facut nunta si dupa aceea inca patru copii.

petrecere frumoasa

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Merita sa te imbraci mireasa ,chiar daca ai 2 copilasi.Ma uitam si eu prin filme si vedeam miresici cu copii alaturi sau cu burtica la gura.DE CE NU?!...Dar la noi in Romania mentalitatea e tare invechita,oamenii, generatia mai virstnica priveste altfel acest eveniment care nu e facut atunci cind trebuie(asta in capul lor).Daca ar gindi si romanii nostri ca europenii sau americanii...avem multe de-nvatat din pacate.Daca traiai in alta tara,nu ti-ai fi pus aceasta intrebare, te imbracai in mireasa chiar si la 50 de ani.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Subscriu la tot ce au spus fetele...gandeste-te numai cum ati arata voi intrand toti 4 in biserica, tu imbracata in alb, evident, e o prostie sa crezi ca nu s-ar potrivi.
Adevarat, mentalitatea in Romania e invechita rau pt ca nu inteleg de ce ar avea cineva ceva de obiectat. Esti mama, nu ai vreun handicap. Intelegi tu ce vreau sa spun
Nu sta la discutii, casatoreste-te, imbraca-te in mireasa, arata-le tuturor ce familie minunata ai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

nu-i deloc tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Nu e tarziu, cum zicea laura, imbraa un costum alb diafan si vei fi cea mai frumoasa cu 2 copii-si poate o petrecere mai restrinsa, lasa mentalitatziel deoparte ca sutn invechite.

Denisa
15+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput