Idee de afacere in Romania!
Pentru cei care cauta idei de afacere - uitati aici o sugestie, si pe gustul iubitorilor de copii si foarte profitabila!
http://www.hotnews.ro/articol_28177-Spatiile-de-joaca-la-parterul-blocurilor-aduc-venituri-anuale-de-sute-de-mii-de-euro.htm
Ce ziceti?
Raspunsuri
danna2002 spune:
quote:
Initial creeata de myrrha
Pentru cei care cauta idei de afacere - uitati aici o sugestie, si pe gustul iubitorilor de copii si foarte profitabila!
http://www.hotnews.ro/articol_28177-Spatiile-de-joaca-la-parterul-blocurilor-aduc-venituri-anuale-de-sute-de-mii-de-euro.htm
Ce ziceti?
cred ca este o afacere profitabila pentru cine are sute de mii de euro, dar cum in Ro. se traieste in destul de multe cauze la limita de saracie......nu poate fi decat o afacere care frizeaza idealul sau IMPOSIBILUL pentru omul <<cu un venit mediu>> aici.
ankalaura spune:
Mai da' ca sa iti cumperi o masina de inghetata cat costa?
Eu zic ca o afacere profitabila in Romania este vanzarea de gogosi! Nene, vanzand gogosi te poti imbogati rapid!
PS Afacerea ideala este aia cu investitie minima si profit urias urgente, da' urgent, nu asa.... PUP
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005
danna2002 spune:
quote:
Originally posted by ankalaura
Mai da' ca sa iti cumperi o masina de inghetata cat costa?
Eu zic ca o afacere profitabila in Romania este vanzarea de gogosi! Nene, vanzand gogosi te poti imbogati rapid!
PS Afacerea ideala este aia cu investitie minima si profit urias urgente, da' urgent, nu asa.... PUP
Eliza mea
Eliza de 2005
sau vanzare directa, prin internet.
ankalaura spune:
Ce sa vand prin internet? Inghetata?
Intrebare serioasa: danna - la vanzarea directa prin internet mai sunt si avantaje in afara faptului ca nu mai platesti chirie pe spatiu si salarii (pentru magazin de exemplu - chirie si vanzatoare)? Adica ceva impozite mai mici?
Eliza mea
Eliza de 2005
danna2002 spune:
quote:
Originally posted by ankalaura
Ce sa vand prin internet? Inghetata?
Intrebare serioasa: danna - la vanzarea directa prin internet mai sunt si avantaje in afara faptului ca nu mai platesti chirie pe spatiu si salarii (pentru magazin de exemplu - chirie si vanzatoare)? Adica ceva impozite mai mici?
Eliza mea
Eliza de 2005
depinde ce tzi propui sa vinzi, daca de ex. faci parte dintr o firma tip MLM un timp poti sa ai sansa sa ai un castig o perioada fara sa platesti nimic.
myrrha spune:
Este adevarat ca m-am gindit in primul rind la cei din afara care ar vrea sa se intoarca si sa inceapa ceva in Ro, dar nu stiu ce si se tem sa nu dea gres. 40.000 euro, cit scrie in articol ca ar fi minimul investitiei (+ costul chiriei, care nu e de neglijat) nu e o suma foarte mare pentru cineva care a trait si muncit citiva ani buni in Occident...
Eu n-am nici pe departe banii astia, dar imi place ca idee de afacere - e un teren nou pe piata si lucrezi cu copii . Cred ca se adreseaza familiilor cu venit mediu din ro (nu vreau sa intru in dispute cine sint astea ), familii care isi permit o data pe an sa dea 100-200 euro pentru petrecerea copiilor lor. Cum nivelul de viata creste in ro de la an la an, o afacere de tipul asta nu poate decit sa prospere...
Asa ma gindesc eu
adrienne12 spune:
Cineva imi spunea azi ca cea mai la moda afacere este sa faci sali de fitness.cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0