VRANCEA (11).Poftiti!
Raspunsuri - Pagina 2
lorena.n spune:
SIM, sunt de acord cu tine cu sucurile sunt singurele care merita sa le tii in frigider pe caldura asta.Si cu FLORIN,nu pot sa cred ca e ceva care el nu vrea ,daca tu esti f hotarata!
KATALINA,poate intr-o seara o sa te caut in parc ca sa se mai joace Cristina cu baietii tai,iar noi sa mai punem bazele unei noi intalniri!
MOTANIK,iti urez cu o mica intarziere, multi ani fericiti ptr aniversarea casatoriei voastre.Sa va dea Dumnezeu liniste si intelegere!
ISELIN,iti multumesc ptr urarile de sanatate ,ceea ce iti doresc si eu tie!
motanik spune:
Salut fetelor, va multumesc pt urari
Sunt tot pe fuga ca am mult de munca.
Maine mergem la botez, duminika vom fi plecati..asa ca va urez weekend placut si/sau distractie placuta!
Pupiloi
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...
katalina spune:
Buna ziua.
Intru in fuga dora sa va salut si sa va uram si noi week-end frumos si cu soare si ne "auzim" luni cu noutati.
Sim, sa stapiniti sanatosi frigiderul.
Motanik, petrecere frumoasa, si vrem impresii.Te pupam.
Lorena, ne auzim curind.,trec prin zona diseara,sper.
Hai ca vine UICHENDUUUUUU'''''
Va pup pe toti.Ma duc sa ma racoresc...
Catalina, ROBERT si CATALIN
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
motanik spune:
quote:
Originally posted by katalina
Va pup pe toti.Ma duc sa ma racoresc...[/teal]
Catalina, ROBERT si CATALIN
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici[/b][/font=Comic Sans MS]
Ai grija ca alcoolul nu cred ca racoreste!!
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...
sim spune:
Pe la Focsani ploua? Aici parca s-au rupt norii...
Si cand ma gandesc ca am lasat geamul de la balcon deschis Sa vezi bucurie ce ma asteapta acasa...
Kata saru'mana! La primul drum in Bucuresti te astept la un suc rece sau o bere (ca asta nu lipseste!).
Lori noi botezam un puiut chiar pe 20 august in Bucuresti, asa ca sigur nu vom ajunge la Focsani, dar in septembrie va asteptam pe voi aici cu toata familia.
Dana o sa-ti trimit numerele mele de telefon pe PM ca sa ma poti suna cand ajungi in Bucuresti.
Mami Simona si printesa Ruxi
nasti spune:
Imagini recente de mare, mai ales pentru cei care se afla departe de tara, dar nu numai.
http://photos.yahoo.com/dn_nasti
lorena.n spune:
SIM,mi-ar face mare placere sa ne vedem in Bucuresti in septembrie.De cate ori ajung in Bucuresti simt ca respir ,sau mai precis ma simt ca pestele in apa.Mai ales prin Regie,unde totul imi zambeste, parca!
Va pup si va urez la toate un we cat mai placut.
sim spune:
Dorule mi-ai facut asa un dor de mare...dar cand ma uit afara si vad ce spectacol de fulgere vine din cer nici nu stiu cum sa fac...sa meeerg? sa nu meeerg? Avem noi ceva planuri pentru septembrie, dar asteptam sa vedem ce zice si vremea. In orice caz, multumesc pentru briza de mare!
Hai Lori, hai Lori!!! Inca un mesaj si te vad cu steluta!
Va pup si va doresc tuturor un we linistit!
lorena.n spune:
SIM,.M-ai facut sa zambesc si m-am hotarat sa mai postez inca o data in seara asta!
Adevarul este ca imi face placere sa stiu ce face MOTANIK SAU SIM ,ORI KATALINA SI PRIXI SI toate fetele cu care imi petrec timpul uneori mai mult sau mai putin.DANA este fata care mi-am dorit sa o vad ,ptr ca frumusetea chipului ei m-a impresionat.
Ma bucur mult ca am intrat pe acest forum si am cunoscut fete atat de deosebite.
Aceasta lume virtuala ma fascineaza si ma face curioasa ,dar in sensul bun ,ptr ca de la toate eu am de invatat![olala
sim spune:
LORI la cat mai multe stelute pe DC, le meriti cu prisosinta!!!