La noi,la Galati sa veniti (7)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
alinam spune:
LAURA lucrarile merg incet, cu galagie si mizerie multa!!! zugrav inca nu am gasit ca la noi asta e o treba indepartata .... mai da daca vrei toate aste aintr-o saptamana eu zic ca nu se poate ...
noi azi suntem la capitolul geamuri la balcon ...... sper sa termine astia pana deseara ca ma apuca nervii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
vladhana spune:
Laura,am nevoie de o croitoreasa buna si de idei pentru o rochie de seara.Am nunta pe 10 septembrie si habar nu am ce sa-mi fac.Ce zici? Ma poti ajuta?Azi am colindat magazinele mai ceva decat atunci cand ma pregateam sa fiu mireasa si tot nu m-am hotarat.Daca mai stau mult nu mai am timp sa-mi fac ceva nici la croitoreasa.Sau poate gresesc,de ceva timp am apelat la soacra,iar ei ii trebuie un anotimp ca sa termine ceva.Din iunie tot astept un pantalon.Please!
cookie spune:
Da' ce faceti, mai fetelor, ati plecat toate?
Noi am fost la biserica azi cu finutul la botez, a fost un cumintel si un scumpic, n-a plans , ne-am descurcat cu toate cele. Am facut o lumanare bengoasa, daca va intereseaza buchete sau alte alea sa imi spuneti, am mai facut si alta data acolo si mi-a placut. Ca sa va faceti o idee si sa ma dau mare, na! trandafiri albi-verzui si frezii albe, cu decoratii verzi.
Insa la biserica a fost o aglomeratie ce n-am vazut in viata mea: s-au botezat 8(opt!!!!) copilasi! Va dati seama ce a fost acolo?
Maine mai urmeaza scaldatul lui bebe, sper sa ma descurc, pe mine ma cam intimideaza putzicile de baietei
Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos
vladhana spune:
Cookie,sa-ti traiasca finutul! Dar nu inteleg cum te poate intimida o putzica de baiat? Ti-e frica sa nu faca pisu in bratele tale?
Am poze din concediu:http://photos.yahoo.com/vladhana
Au venit iar ploile,ati vazut? Mie mi-au stricat planurile de dupa-amiaza cu Vlad,care urma sa se intalneasca la un ceai cu Daria.Azi parca s-a mai cumintit baiatul meu,poate de la vreme,sau poate ca lipseste tati de doua zile.
Voi ce mai faceti? Mai dati un semn de viata!
vilma spune:
Cookie, ma mai gandesc cu Gradina de Vara, ca in curand ne-ar trebui o gradina de toamna.
Corina, de ce ii dai Sumetrolin, asta e biseptol, o sulfamida. Nu mai bine te duci cu el la dr. homeopata? Macar medicamentele homeopate nu costa o avere (o cutiuta costa 20.000 de lei vechi!) si il faci bine in 2 zile, fara tampeniile astea care fac mai mul;t rau.
Eu am nunta saptamana viitoare si n-am tinuta...dar e la munte, cica e necesar echipament montan..
O seara placuta, desi a plouat. Ma duc sa scot niste poze de la Fuji Center- Magnus, poate ca o sa inchiriez si niste casete. Voi cum va distrati>?
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
LauraFlo spune:
Neata !
Am reusit s-o fac pe fiica mea sa manace omleta ! Avem o problema cu oualele-nu ne plac de nici o culoare, dar acum le-am pus si un picut de muschiulet si marar si putina smantana si....a papat copilu tot.
Noi ne-am distrat aseara uitandu-ne la televizor si mancand seminte, aaa, la meci, am uitat sa specific.
Astazi poate reuseste sa vina Hana.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
vladhana spune:
'Neata!
Laura,daca nu ploua vin cu mare placere.Ramane doar sa stabilim ora.Spunemi tu cand poti?