Bebelusi de martie - aprilie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

quote:
Originally posted by Marox

Mey, eu pur si simplu nu inteleg! Nu inteleg ce se intimpla la topicul asta! De ce aproape in fiecare saptamina exista o situatie incordata, neintelegeri, interpretari eronate, reprosuri, suspiciuni? De 2 ani scriu la topicul "copilasi de iunie-iulie 2003" si nici macar O SINGURA data nu am intilnit vreun mesaj tendentios. Si doar si acolo au fost mamici stresate si cu nervii in pioneze.

Nu stiu daca Zuzunaki s-a referit la mine cind a facut remarca si nici nu imi pasa. Am incercat, pe cit posibil si pe cit mi-am adus aminte sa multumesc tuturor si sa dau un raspuns fiecaruia, atit cit m-am priceput. Personal, ma simt cu cc constiinta impacata. Nu (mai) am timp sa intru pe topic in fiecare zi sau de mai multe ori pe zi. De aceea, atunci cind o fac trebuie sa recuperez de citit 3-4-5 pagini, iar persoanele care mi-au raspuns sint in paginile pe care le-am citit primele. So, daca din neatentie am uitat pe cineva si acea persoana se simte lezata n-are decit sa ma ignore pe viitor.

Poate ca si mie au uitat altii sa-mi multumeasca si o sa se mai intimple si alta data, n-o sa numar acuma pe degete cite multumiri am primit. I dont't care, nu scriu aici ca sa mi se ridice statuie la majorat pt ca datorita sfaturilor mele pretioase si-au crescut mamicile copiii.

In concluzie, io una refuz sa intru stresata pe acest topic...mon Dieu, daca am uitat pe cineva, daca o sa primesc observatii, daca, daca...

Acestea fiind spuse, va pe voi si pe bebici si sa doresc o noapte cit mai linistita!

Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05)

N-AN CAUTAT DELOC SA TENSIONEZ ATMOSFERA PE FORUM!!!CA SA-TI FIE CLAR,DA?VAD CA O FACI TU ACUM CU AFIRMATIILE TALE.AM FACUT O REMARCA(CONFIRMATA SI DE ALTE 2 FETE CARE AU OBSERVAT ACELASI LUCRU CA SI MINE)...
Daca ma culpabilizasem in final(tot eu!)eu pt micul incident dintre noi,acum chiar m-ai enervat...si asta pt ca la unele mesaje ai perfecta capacitate de a intelege exact ce nu trebuie(nu numai tu).
Si,personal, nu m-am simtit deloc lezata ca nu mi s-a spus multumesc.TOCMAI,altor fete nu li s-a spus multumesc cand era cazul.
N-am nevoie de sfaturile tale sa-mi cresc copilul,ma cheri...ca sa ma fandosesc si eu in stil frantuzesc.Dumnezeu i-a dat femeii instinctul de mama,ceea ce conteaza mai mult decat o mie de sfaturi!
A,si LA MULTI ANI pt cand vei avea majoratul(tu ai spus-o)

Mamici dragi,
daca mesajul meu a fost tendentios,sa-mi fie cu iertare.Iar daca si voi sunteti de parere ca eu tensionez atmosfera pr acest subiect,sa-mi fie cu iertare si ma retrag cu demnitate

Nicolemami de pici cu lipici (19.03.2005) http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

adrianafedorca,
cred ca n-am pomenit de laude si nici macar aluzii fine nu am facut la asta.Sa explic si pe intelesul tau:ideea era de a spune"multumesc",un lucru elementar care tine de buna crestere.Indiferent ca ti se da o floricica virtuala,un raspuns,un rahat sau mai stiu ce...Got it?
Asa mi se pare mie normal...vad ca nu si voua...

Nicolemami de pici cu lipici (19.03.2005) http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Fetelor!!!!!
Eu nu am mai intrat de mult pe forum si nu prea mai stiu care e atmosfera, dar pentru faptul ca am fost aici de la inceput, de un an si am trecut impreuna prin multe, imi permit sa spun urmatoarele: lasati chestiunile astea tendentioase(vad ca e un nou hit cuvantul asta si de ce sa nu fiu si eu la moda ?! ), interpretarile aiurea, discutiile fara rost si hai sa nu deviem de la subiect: BEBELUSII NOSTRI, minunile care dau sens vietii noastre.Oare am uitat pentru ce suntem aici?
Eu, sincer, nu inteleg pentru ce trebuie sa multumim nominal una alteia toata ziua buna ziua.Sigur ca ne respectam reciproc si sigur ca multumim tuturor fetelor care ne dau solutii si raspunsuri la problemele noastre, dar aici deja dam pe-afara de prea multa complezenta.Cred ca suntem oameni normali, nu stiu sa aiba vreuna sange albastru(poate doar de suparare...)ca sa aplicam un cod de conduita special.Hai sa nu exageram asa!
Si subscriu la parerea Adrianeifedorca!

Peace, man! sau mai bine zis: Peace, women!

Pupici!

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Zuzule, nu te mai supara ca esti asa o mireasa frumoasa si nu vrei sa faci vreun rid care sa nu se asorteze cu rochia!Sunt sigura ca acum ai mult prea multe griji pe cap ca sa te mai preocupe faptul ca cineva multumeste in mod general si nu individual.Chiar nu are importanta cum multumeste, bine ca o face!

Mergi la inceput

observ cu tristete ca multora dintre voi vi se pare chiar deplasat acest multumesc...
nu mi se pare nici o complezenta,e doar o chestie,repet,elementara,cand ti se ofera un ajutor,cat de mic ar fi el!cel putin pe mine asa m-a invatat mama mea si voi face acelasi lucru si eu cu copilul meu.
NU MAI AM NIMIC DE SPUS!sunt prea ingretosata de aceste discutii.mai bine zis,non discutii...
flecariti voi pe limba voastra mai bine.mult succes!

Mergi la inceput

Mai, Rrox, Mamacita, unde sunteti? Hai, sariti in ajutor ca voi erati cele care calmau situatiile pe aici.Pana una, alta, trebuie sa mai refulam si noi pe undeva, nu?

Mergi la inceput

la mine te referi oanamc?
REFULÁ, refulez, vb. I. Tranz. 1. A respinge, a înabusi;a iesi din domeniul constientului în subconstient imagini, dorinte, reprezentari, idei sau tendinte neplacute, care contrazic constiinta morala a individului.
care e faza,ca-mi scpa,sincer...n-am atatea frustrari ca altele incat sa gasesc forumul cel mai bun loc de a mi le refula...

p.s. am modificat,mesajul era criptat

Nicolemami de pici cu lipici (19.03.2005)

Mergi la inceput

Zuzu, hai, ca am inteles din prima si intr-adevar asta e sensul exact din DEX.Bravo!
Cred ca dupa ce nu am intrat atata vreme pe forum, azi am cam exagerat si mai cred ca tu ai o pofta nebuna sa te certi cu cineva, cu oricine!
Eu renunt,predau armele si merg la nanica!
Pupici si noapte buna!

Mergi la inceput

oanamc,
draga,nu am chef de cearta cu nimeni dar nu-mi plac provovarile de genul celor de mai sus.
eu nu am ce arme sa predau.
cred ca a exagerat mai toata lumea.
prefer sa va spun de pe acum adios si n-am cuvinte!
imi pare rau numai de cateva fete:rox,mamacita,ocrainic,andira,ariadnabr,ellinia,dariaevelin,anca micaela,danna j,gabrianah,an-k...si ar mai fi cateva,poate-mi scapa nume acum...pt ele exista pm sau personal mail daca vor sa mai vorbim.

Mergi la inceput

rox,
poti sa ma scoti de pe lista

Mergi la inceput