Voal, batic, palarie…

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Mie nu mie impus nimeni sa fac sau sa nu fac ceva la nunta noastra, dar eu am vrut sa imi dau voalul jos si sa respect traditiile cele mai frumoase si decente nu toate.
Am cumparat singura o esarfa draguta in ton cu aranjamentele si cu rochia nasei , si la sfarsitul nuntii dupa tort si toate, chiar spre dimineata am dat voalul jos..si l-am pus domnisoarei de onoare care a fost foarte emotionata si eu forte incantata.Am recuperat voalul la cateva zile dupa nunta si acum am acasa tot trusoul.
Nici mie nu imi placea ideea de batic sau nici chiar palarie, o esarfa micuta legata usor in jurul cocului care nu mi-a stricat deloc coafura si nici tinuta.Totul a fost ok.
Cand am fost nasa, la fel am cumparat o esarfa in ton cu rochita si aranjamentele si i-am legat-o finutei la fel usor in jurul cocului a fost incantata.

Pozele spun mai multe...ma rog mai putin poza in care ma prefac ca plang

Nunta noastra
Nasi de cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Da ce te faci cand n-ai coc? adica, n-ai din ce sa faci coc?
Acu, la drept vorbind, io am tanjit sa fiu mireasa cu palarie...visu meu de mic copil! numa ca la cele jde grade ale bucurestiului in iulie, sa stau cu aceea in cap jde ore...era prea mult pentru mine! bashka decapotabila pai ar fi trebuit sa mi-o leg sub barbie si mi-ar mai fi trebuit o cravasha . asa ca am ales compromisu: dezgateala cu palarie (cumparata de mine, pe gusturile mele si in ton cu tzinuta si locatzia)
inainte si dupa.

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Initial creeata de Raza de soare
am citit undeva ( zau ca nu mai stiu unde… parca pe DC ?... ) ca in momentul in care 2 oameni se iubesc, uniunea este deja facuta in Ceruri. Frumos, nu ?

foarte frumos...imi dau lacrimile eu am o alta problema...nu suport "iati mireasa ziua buna" pt ca ma face sa plangnu suport melodia asta si stiu ca o sa fie impotriva o gramada de lume dar nu-mi pasa pana la urma fac cum vreau eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Io momentan nu prea suport nici o melodie....
Ma uitai in vikend la videoclipurile alea......u know.... si pishai niiiiiishte oooooki....norok ca fusai singura........oare asa o fi si atunci??....ca imi iau diazepamu' cu mine.......doar n-oi sta plansa toata noaptea ...sau te pomenesti ca de atata "alergatura" oi uita.....

Revenind la sobect.......pe mine ma macina ideea baticului..in sensul ca as vrea ceva mai...special..adica..nu esarfa d'asta din obor..cu o fisie opaca..una din material....as vrea ceva....mai altfel...ce..nu stiu ...dar, sa fie finutz..ca nu vreau ditamai paleasca in cap....

Ah, si apropos de ce vor mamele...(sau soacrele)...deunazi mama si-a exprimat dorinta cum ca eu sa stau in saptamana dinaintea nuntii la ea...eh, poftim....cand a auzit sarcu' iubi, cica" "pai, si eu, cefac?" "tu te duci la mama ta" ...deci, de luni pana sambata....o sa fiu domnisoara

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by krelia

...deci, de luni pana sambata....o sa fiu domnisoara ....

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Ce tare ....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Bun si sa revenim la subiect...
Nici eu nu agreez ideea asta cu datu jos voalul...dar asta e ...
Eu imi voi pune tot un voal in cap... ca o bentita... in jurul cocului...si gata...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Eu am rezolvat simplu dilema asta: voi purta voal doar pe parcursul ceremoniei religioase si mi-l voi da jos singura dupa. Desigur, nu va fi in vazul lumii, ci undeva retrasa, eventual la toaleta, si voi beneficia si de complicitatea stilistei care imi va aranja voalul astfel incat sa poata fi dat jos cu usurinta fara a-mi strica frumusete de coafura Adevarul este ca nu mi-am dorit sa port voal, dar am cedat in favoarea mamei, iar traditia dezgatitului mi se pare mult depasita de timpurile in care traim. Soacra nu are nici un fel de dorinta speciala, iar nasi am ales niste persoane cu vederi largi, persoane apatinand corpului diplomatic (speram sa poata venii in tara pentru eveniment, altfel va trebui sa apelam la nasii de rezerva), tocmai pentru a fi feriti de tot felul de idei care sa contravina alor noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Yap, am vb cu nasica aseara si...dezgatit scrie pe mine. Nasica a zis ca neaparat vrea sa imi cump o esarfa finuta care sa imi ramana ca amintire si pe care sa o pot purta. Asa ca...noroc ca imi e draga ca altfel

nunta2006

briza_marii
ziua nuntii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Si eu sunt nasica anul asta si pe mine nu m-ar deranja deloc daca finuta nu ar vrea sa o "dezgatesc".
E optiunea ei ma gadesc , pt. ca e nunta ei si ea trebuie sa se simta bine.

Eu am vrut sa imi dau voalul jos iar nsa mi-a pus o esarfa f frumoasa si mi-a legat-o de coc. Iar voalul l-am pus fetei care a prins buchetul, dar i le-am cerut si buchetul il am si acum si ma uit cu drag la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by carmen e

Si eu sunt nasica anul asta si pe mine nu m-ar deranja deloc daca finuta nu ar vrea sa o "dezgatesc".
E optiunea ei ma gadesc , pt. ca e nunta ei si ea trebuie sa se simta bine.

Ehe, asa nasica, DA ! Si a mea ar fi de acord, in principiu, ca am mai atins subiectul si cu ea, dar ne sar babele in cap... si decat sa fiu suparata la nunta... si sa ma cert cu vreuna cu gura mare si cu traditiile-n cap, mai bine ma lipsesc si aleg varianta de mai sus...
Dar cand voi fi eu nasica... ma razbun ! Daca nu voi nasi pe undeva la tara... ca acolo traditia se mananca la micul dejun..

Raza de soare

Pana-mi fac cont, aici ma puteti vedea, la proba finala:

http://community.webshots.com/user/mokosistaf

Mergi la inceput