Impreuna, Timisoara! (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Miro lasa ca ne prostim noi cu el, dar nici chiar in halul asta.
Auzi, eu am intrat de la calc. unei colege si nu m-a lasat sa votez si era bebelusul lunii LUANA.mai intru o data.

Doris eu vin, dar sigur ne vedem, sa nu bat atata drum degeaba.

Nu mai pot vota, de pe nici un calculator,oare din cauza ca sunt in retea?
Imi pare rau.

poze
gio si bb 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ok, Giova, si eu vin, chiar de ploua vin cu umbrela...
Ne retragem noi undeva...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Fetelor,
mi-a fost enorm de dor de voi si v-am simtit nespus lipsa. desi n-am scris nimic, v-am citit din cind in cind, atunci cind am ajuns pe la un calculator cu internet.
am nevoie de voi mai mult ca oricind.
am avut un concediu superb in hawaii, nici n-am visat vreodata sa ajung acolo. printr-o conjunctura fericita am ajus insa...m-am intors sambata si aici ma pandea una dintre cele mai mari nenorociri care mi se puteau intampla. s-a imbolnavit tata. rau. am aflat sambata si l-am adus in timisoara.
este internat la padurea verde la cardiologie si trebuie sa i se refaca un bypass pe aorta (pe care l-a facut acu 10 ani). nu-l pot opera pentru ca este suspectat de cancer la colon si azi merg sa i se faca investigatii in sensu asta.
daca da Dumnezeu sa nu fie nimic acolo, poate fi operat in 2 saptamani pe aorta.
eu inghit medicamente cu pumnul, sunt terminata psihic. Rugati-va pentru noi sa fie bine.
daca cumva dintre voi are cunostinte si pile pe la spitalul de la padurea verde si ma poate ajuta cumva (macar sa ne bage in seama doctorii) rog sa ma sunati pe 0744593624.
va pup pe toate din tot sufletul.

anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ANDA imi pare rau.
of doamne, ca numai de nenorociri avem parte in ultima vreme.
Imi pare rau, dar eu nu cunosc pe nimeni la acest spital si la nici unul din Timisoara.

poze
gio si bb 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Dumnezeule Anda ce vesti. ....
Sa va ajute Dumnezeu sa fie bine pentru tatal tau, din pacate nu am informatii/pile pe acolo.
Am sa ma rog si eu cat pot pentru el sa ramana in faza de suspciune si sa nu se adevereasca.
Doamne ajuta!

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Incredibil, Anda!!!
Si noi care te asteptam sa te intorci din concediu, sa vii poate azi la intalnire...saraca de tine...
Te rog, nu mai lua tu medicamente, caci tatal tau are nevoie multa de tine, sa-l ajuti, sa fii limpede la minte, dar mai ales optimista...optimism pe care va trebui sa-l transferi si lui...
Lasa-ma pana maine sa aflu pe cineva de la Padurea Verde.
Te sun cand aflu ceva.
Scrie aici numele tatalui tau, si salonul la care e internat.

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Doris iubita, iti multumesc din suflet.
Este la doctorita Cocora, doctorul de etaj este Dr. Mut si se afla in salonul 102 si se nu meste Fazekas.

anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/

Mergi la inceput

Ok, Anda, incep sapaturile...
Sanatate!

DORIS siINES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

DORIS, GIOVA vin si eu indiferent de vreme....se poate sta pe terasa totusi daca ploua? Sau ne vedem altundeva...hotarati voi...eu vin oricum trebuie sa ma intalnesc neaparat cu Doris...stii tu...oricum am nevoie de o iesire fara bb dupa mine..ca o iau razna.Deian e super dragalas dar poate fi si un mic cand vrea ...si vrea mai ales pe vreme rea...na ca am facut si versuri...
Miro hai poate ajungi si tu...te asteptam
Andaimi pare f. rau pt.tine...rezista si mai ales pastreaza-ti optimismul...face minuni...Din pacate nu cunosc pe nimeni la spital....Imi pare rau...Pt tine de la noi..
Ana...am mai votat de trei ori pe Luana...

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_buclucasa spune:

Anda mult curaj si numai lua pstile ca iti fac rau, in loc sa te ajute. Acum ai nevoie de o minte cit mai limpede ca sa poti lua hotariri mai bune. Gindirea pozitiva te ajuta atit pe tine cit si pe cei din jur. Bafta!

Giova nu te impacienta, ai putina rabdare, in curind o sa miste cit pentru amindoi! S-ar pute sa apelezi la sotul sa vorbeasca cu bebe sa faca mai putin bum-bum la tine in burtica. Sunt seri cind numai el reuseste sa o linisteasca. Acum exersam cu melodii, poate reusim!

Mergi la inceput