Impreuna, Timisoara! (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Buna dimineata la fetele Timisoarei!
Pe unde sunteti..nu ati ajuns pe la munci sau va lucreaza aia asa de dimineata!
Mirona...eu prezenta..dar nu mai stiu ora...18 sau 19?
Si eu stiam ca teroristu...e de pe Take Ionescu...asa aratau blocurile din reportaj....
Miro..reportajul de pe National Geografic il tot repeta eu l-am vazut de cateva ori...chiar si pe Discovery.....E o tipa pe forum care il are pe Cd lulu75....dar cred ca ea trebe sa nasca in curand....daca te intere da-i un mesaj privat....cred ca e vorba tot de acelasi repotaj...In pantecul mamei sau asa ceva...
Dorsilia...despre analize cele mai bune se fac la BIOCLINICA dupa cuma spus si Miro...dai un ban dar sunt corecte si conditiile mai mult decat civilizate....
Danitin....ce mai face Loriana..a trecut diareea?

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Ana68eu mis persoana in cauza.
Fetelor referitor la terasa,lamuri-ti-ma si pe mine:e vorba despre terasa Texas de la cantina Texas sau la terasa de la cafeneau(baruletul) de pe colt de langa cantina Texas?
Diferente:
terasa de la cantina Texas:
mese si scaune din plastic, servesc mici si bere la halba si e un ecran de retroproiector imens pus acolo
terasa de la cafenea(barulet):scaune din metal cu huse si in interiorul ei e si internet cafe.
Fetelor am patit-o cu ploaia de azinoapte:m-am trezit pe ls 3 ca sa inchid geamurile si am constatat ca mocheta din camera si bucatarie e uda!!!!

O zi buna,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ANA am mai votat si azi .... cate voturi pe zi ai voie, doar unul ??? pacat

giova la selgros sunt saltele din alea simple si nu stiu cat sunt de bune, dar ce dimensiune iti trebuie de nu o poti folosi si la alt pat??? 1,60x2,00 e f mare incapem amandoi si copilul lejer sa dormim in ea, si nu suntem micuti ci destul de ...

gata fetele am localizat terasa mintal binenteles, sper din tot sufletul sa nu intervina ceva si sa nu ajung

gata cu vobaria, ma apuc de ucru ca nu termin si nu mai plec in concediu

ana, giova plec in Grecia la Olympic Beach, o statiune lipita de Paralia Katerini, e mai putin animata ca cea de/a doua dar noi cautam liniste multa unde sa ne odihnim cat putem, noi pe 8 aug plecam abia astept

va pup pe toate
andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Fetele ... daca toate ziceti ca e Take ... ma retrag, nu prea le am in materie de locatii.

Cu reportajul ... era un fis de-al meu ... il mai vazusem si eu inca o data si mi-a placut mult. Merci oricum de raspunsuri.

Ana ... iar nu pot vota. Fisierul nu poate fi gasit. Mai incerc azi de la scarbici si seara de acasa. Nasoi rau astia....

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara!
Ce bine ca a plouat...
Fetelor, ce facem in cazul in care ploua, vineri, la ora 19???
venim oricum, nu?
Sunt umbrele acolo pe terasa...
Deci, tuna, fulgera, tot ne vedem...
Desi, dupa prognoza, nu cred ca va ploua, ci doar va fi putin inorat.
Gabi, deci vineri nu vii, mergi la un ultim control...
Inseamna ca sambata pe la pranz, venim la Bega la poarta sa intrebam cate kg. are Luca, si venim cu galeria DC....
Lili, vii vineri la intalnire? da si tu un raspuns...
Dorsilia, ca nu esti noua pe forum ne-am dat seama, la atatea stele...
Bine ai venit si pe la noi, speram sa ramai aici, unde s-au legat prietenii frumoase, si este o atmosfera calda...
Clar, Bioclinica e cel mai potrivit si bun laborator...
Albi, ne lipsesti, vrem mai multa actiune, tu fata aia cu raspuns la toate...
Danitin, frumos meci, l-am vazut...
Giova, ce face Marco, misca?l-ai mai simtit?
Parca nu demult radeam singura cand iti citeam postarile, aici, cu temerile tale legate de bebe...
Vii, da?
Simina, la ora 19...sa nu uiti...stii tu...
Alexa, terasa e aia cu mese de plastic verzi, umbrele verzi, mici si bere la halba, nu Clubul de langa, care se numeste Orlovi, unde este internet, si totul e cu mov...
Andanii, te asteptam, hai fa tot posibilul, ca nu vei regreta...
Miro, ti-a placut reportajul mult, nu-i asa?
Sa nu uitati sa aduceti aparatele foto... si umbrele pt. orice eventualitate...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ana, votat papusa, printesa, fotomodeala...
Voteaza si Radu o data de acasa, dar pe la pranz, cand se trezeste...
Succes!
Eu te inteleg ca am trecut si eu prin emotii mari cu Ines, la Miss Tion!!!
Au fost 3 saptamani in care nu am dormit deloc noaptea...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Doris vin. ne vedem direct acolo, ca stiu care e terasa.

Andanii, in Italia am avut pat de dormitor de 2x2.20 m si asa vrem si pt. noul ap. Fca italienii la comanda, ne va costa mai mult, dar asta e... daca iubi meu are 1.87 m, trebuie sa incapa si el saracul.
ca in toate paturile, ori e cu picioarele pe afara, oridoarme mai pe diagonala.
Asa ca de aceea ziceam de saltea, o cumpar doar pt. un an, pe urma habar n.-am ce fac cu ea.
Dar pe salteaua din ap. ala nu vom putea dormi. E toata patata si mai ales ca baba a stat vreo 2 luni, paralizata acolo...bleah... .

Doris bebele ieri a miscat pe cand eram la birou.Am vazut ca nu-i place sa stau capra peste birou, si atunci misca.
Dar aseara nu a vrut deloc. Sper ca nu e nimic grav, doar ca nu a vrut el. Clau a zis sa termin cu grijile si problemele astea.

Ana , am mai dat un vot Luanei.

poze
gio si bb 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_buclucasa spune:

BUNA dinineata! V-a placut ploita de aseara? E super cind se racoreste un pic, ma simt multttttttt mai bine
Doris scuze, se pare ca nu pot veni la intilneala Nu am raspus, pentru ca aseptam sa fiu sigura...

Filmuletul a fost foarte interesant (bebe in burtica), i-a placut mult si la sotul fascinat de cum se dezvolta bebele de la incepu, si cite stie inainte sa se nasca... Sper ca si-a clarificat niste intrebari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

In sfarsit e mai racorel! Ce biiiiiine este!

Dorsilia bine ai venit pe la noi! Niciodata nu e prea tarziu. Si eu subscriu la Bioclinica. Eu tot acolo mi-am facut de multa vreme. Tantile au mana buna si nu te invinetesc. Si aparatura este performanta.

Doris, esti ca intotdeauna o dragutza. Intru eu pe forum oricum vineri seara sa va zic ce am stabilit cu doctorul.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, DPN 7.8
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Mitzuka, multumesc de intrebare, Lori e mai bine. In plus, am reusit sa vorbesc cu pediatrul ei care mi-a spus ca la varsta ei si pe caldurile astea 3...4 scaune pe zi nu sunt diaree, mai ales daca nu sunt foarte moi.

Alexa, imi pare rau de patania cu mocheta, dar asa se intampla, de obicei cand dupa zile si nopti caniculare te prinde o ploaie pe nepregatite.
Ana, am votat si eu , dar nu a crescut nota….Mai incerc, de pe alt calculator.
Andanii, concediu placut, vecinii mei au fost tot la Olimpic, trebuie sa se intoarca zilele astea…
Doris, nu cred ca am sa reusesc sa vin vineri. Daca toate imi merg bine vreau sa plec la casa de vacanta, sa stau acolo pana duminica seara sa ma mai remontez, ca-s franta.
Ati vazut, am doua stelute !!!

Mergi la inceput