JVC vs SONY

JVC vs SONY | Autor: anelize

Link direct la acest mesaj

Vreau sa imi cumpar o camera video si mi-am "focusat" imaginea pe 2 modele.Problema e ca nu ma pot hatara pe care sa o iau pt ca imi plac amandaua.Camere Sony folosesc de 5 ani(am schimbat 2 modele diferite)si am fost multumite de amandouam,dar JVC nu am folosit niciodata.
Ce ma sfatuiti? Sa "trec" pe JVC , sau sa raman pe SONY?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Sony.

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

si eu tot pentru Sony votez. Si daca nu ai avut nici o problema, de ce sa schimbi?
Plus de asta la noi e usor ca avem si calculatorul tot Sony si comunica usor cu aparatul de filmat, si memory stick.

Don't worry about the world coming to an end today. It's already tomorrow in Australia." (Charles Schultz)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

SONY

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Votez pt Sony. Si eu am un Sony, face niste poze super pe care alte aparate de alta marca, mai scumpe, nu reusesc sa le faca!
Daca schimbi, nu te lua numai dupa ce scrie acolo. Fa o poza cu un Sony la anumiti parametri si cu alt aparat la aceeasi parametri si vei vedea diferenta.
Daca ai multi bani poti incerca sa te uiti pe la Nikon, dar astea is pt profesionisti.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Va multumesc mult pt sfaturi.
Am optat pt Panasonic.
Despre asta ce pareri aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

nu-i chiar asa simplu aici...e un fel de vw versus toyota sau mai stiu eu ce in termeni auto...
ambele firme au produse bune si produse mai putin performate, asa ca mai bine zi la ce modele te-ai hotarat ca sa ne putem da cu o parere obiectiva...

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

quote:
Originally posted by dante01

nu-i chiar asa simplu aici...e un fel de vw versus toyota sau mai stiu eu ce in termeni auto...
ambele firme au produse bune si produse mai putin performate, asa ca mai bine zi la ce modele te-ai hotarat ca sa ne putem da cu o parere obiectiva...

Serios se poate compara VW cu Toyota??????
Eu conduc un VW si nu l-as da pe o Toyota nici in ruptul capului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

asta pentru ca n-ai incercat toyota...
fa un drive test cu avensisul asta nou D-CAT, de 150 cp si mai vb...
acum serios, vw e way under...
dar suntem offtopic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Toata lumea a votat Sony,pt ca probabil au sony si eu as fi tentata sa votez tot s...dar fara sa stiu ce poate JVC-ul...mergi intr-un magazin si uita-te pe listutele cu caracteristici si vezi care-ti satisface cerintele.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris spune:

SONY.
Eu am una, si sunt super multumita, si am intrebat si alta lume.
am vazut si JVC si sunt bune, dar cautand pe net, mi s-a parut ca apar mai multe probleme la JVC decat la Sony. De ex. una dintre ele este faptul ca la un moment dat, inexplicabil, o caseta inregistrata cu un JVC, cu aceeasi camera nu mai poate fi redata, apare doar sunteul, imaginea nu, decat un albastru. Acceasi caseta rulata pe alta camera, merge perfect. Ar mai fi si silentiozitatea care la JVC lasa un pic de dorit.
Eu una daca e sa-mi schimb camera, tot SONY imi voi lua.

Cristina

Mergi la inceput