swingeri

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

nepotica draga, ce cauti tu la asemenea subiecte, daca ai 13 ani?!?

Rog autorul topicului sa modifice titlul si sa scrie undeva "interzis sub 18 ani".

"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramba spune:

Pe sotul meu l-ar incanta ideea. El cu doua tipe...
Eu nu stiu ce sa spun despre el cu doua tipe (din care una sa fiu eu, poate, dar e destul de aiurea, riscant...). Eu cu 2 tipi - niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Dar moderatori se mai uita pe sondajele alea,ca se pare ca acolo trebuie moderat orice post!!Wake-up !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Koky spune:

Eu cred ca subiectul ar trebui mutat la "Femina intim"...are treaba cu psihologia ca "baba cu mitraliera"

Koky, mama de doi super bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

mie mi-ar place cu doi barbati.
barbatului meu i-ar place cu doua femei.

nu ne-ar place cu inca o pereche.

cred ca e bine postat subiectu la consultatii de psihologie.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by liris

mie mi-ar place cu doi barbati.
barbatului meu i-ar place cu doua femei.

nu ne-ar place cu inca o pereche.

cred ca e bine postat subiectu la consultatii de psihologie.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noltic spune:

Fain subiect Yank! Continua te rog, daca mai esti motivat, si vom avea revelatia vietzii de cuplu reala(motivatie strict si restrictiv feminina, observi????) si sa mai spuna cineva ca barbatul nu este victima inocentei lui!!! Ca despre femei, numai de bine(le ajunge un duet pentru a-si demonstra structura dominanta de cuplu; in trei apar probleme de identificare...) Observi cine iti raspunde? Oare de ce?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by noltic

Fain subiect Yank! Continua te rog, daca mai esti motivat, si vom avea revelatia vietzii de cuplu reala(motivatie strict si restrictiv feminina, observi????) si sa mai spuna cineva ca barbatul nu este victima inocentei lui!!! Ca despre femei, numai de bine(le ajunge un duet pentru a-si demonstra structura dominanta de cuplu; in trei apar probleme de identificare...) Observi cine iti raspunde? Oare de ce?

Am invatat ca nimeni nu e asa inocent precum da senzatia,nimeni nu e asa de "cuminte" precum pare si cele mai mari surprize le-am avut din partea celor care raspundeau indignate..Eu?Nu fac asa ceva,e indecent si sa ma intrebi!
Eu nu am ce sa mai continui,astept pareri pro si contra.Sint convins ca gradul de ipocrizie e destul de high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by yank

Am invatat ca nimeni nu e asa inocent precum da senzatia,nimeni nu e asa de "cuminte" precum pare si cele mai mari surprize le-am avut din partea celor care raspundeau indignate..Eu?Nu fac asa ceva,e indecent si sa ma intrebi!
Eu nu am ce sa mai continui,astept pareri pro si contra.Sint convins ca gradul de ipocrizie e destul de high....

In cazul acesta cred ca nu ti-ai facut temele cum trebuie. Ar fi trebuit sa inveti si ca generalizarile nu sunt bune si nici corecte si ca daca pleci de la niste premize, s-ar putea sa ai maaaaaaaaari surprize .
Si daca tot ai deschis acest subiect, ce-ar fi sa ne spui si noua cate ceva din experientele tale, domnule yank. Ai deschis un subiect, pretinzi sinceritate, dar tu nu spui absolut nimic.
Astept (cu mare interes ).

Claudia

Mergi la inceput

cl,eu iti spun ce am invatat pina acum,nu generalizez,eu nu vad nikaieri vreo generalizare.Spun foarte clar...Am invatat deci ma refer la mine persoanal.Asta una la mana,doi la mana,nu astept sa povesteasca nimeni aici experientele astea,era vorba doar de pareri pro sau contra.
Nu pricep ce ai vrea sa spun eu?Daca sint pro sau contra.Am raspuns deja!
Daca vrei povestiri picante,contacteaza-ma personal

Mergi la inceput