swingeri

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

sex in 3

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Yankule,sa-nteleg c-ai nevoie de-o consultatie psiho sau te ratacisi p'acilea?...Platejti bine?
Si ca sa fiu on-topic:nu jtiu sigur daca m-a tentat,nu,nu mi se pare deplasat...tare,parteneru' o fi reactionand cum o fi reactionand,da' stiu cum as reactiona eu(nu-ti zic ce fac cu bata!).Evident ca-i luat de pe net;cine te-ar fi putut banui pe tine?Doamne-fereste!

Irina,veve & croko
poze,poze,poze si iar poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by Veve

Yankule,sa-nteleg c-ai nevoie de-o consultatie psiho sau te ratacisi p'acilea?...Platejti bine?
Si ca sa fiu on-topic:nu jtiu sigur daca m-a tentat,nu,nu mi se pare deplasat...tare,parteneru' o fi reactionand cum o fi reactionand,da' stiu cum as reactiona eu(nu-ti zic ce fac cu bata!).Evident ca-i luat de pe net;cine te-ar fi putut banui pe tine?Doamne-fereste!

Irina,veve & croko
poze,poze,poze si iar poze

Pai eu in nici un caz nu as da anunturi,si nu in romania,asta e clar si nici consultatie la shrink nu imi trebuie,efectiv vroiam testez fantezia userilor:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Yank a mai fost un subiect pe tema asta pe DC si au fost raspunsuri si raspunsuri. La intrebarea asta prea putini or sa zica aici ceva asa in vazul lumii. Daca vrei sa-ti faci o idee hai sa rugam un moderator sa faca si un sondaj. Ca asa si la subiectele tangentiale despre droguri reiesea ca am fost singura care am trecut pe "acolo" fapt care ma bucura insa dupa sondaj am vazut mai clar ca de fapt DC ca si o comuinitate atit de vasta reprezinta un esantion de oameni destul de reprezentativ.Sa zicem ca ar suna asa:ce parere aveti de sex in 3?1. e ok am practicat si inca o mai fac cind exista ocazia2 e ok, am avut astfel de experiente, insa acum partenerul/a nu doreste asa ceva3. am practicat o singura data insa nu mi-a placut.4 as fi curioasa/curios dar inca nu am avut ocazia sau nu cred ca partenerul/a ar fi interesat de asa ceva5. e ok daca altii o fac, nu e problema mea dar eu nu as fi interesat/a6 e un act nepotrivit intre parteneri care se iubesc7 e absolut dezgustator numai ideea imi repugnaSondajul fiind anonim eu cred ca o sa fie interesant de vizualizat. Mai cosmetizeaza-l tu cum vrei si daca esti curios de raspunsurile unui astfel de sondaj propune-l unui moderator, pt ca utilizatorii nu au inca optiunea asta.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vikinga

Yank a mai fost un subiect pe tema asta pe DC si au fost raspunsuri si raspunsuri.
La intrebarea asta prea putini or sa zica aici ceva asa in vazul lumii. Daca vrei sa-ti faci o idee hai sa rugam un moderator sa faca si un sondaj.
Ca asa si la subiectele tangentiale despre droguri reiesea ca am fost singura care am trecut pe "acolo" fapt care ma bucura insa dupa sondaj am vazut mai clar ca de fapt DC ca si o comuinitate atit de vasta reprezinta un esantion de oameni destul de reprezentativ.

Nu ai fost singura.Eu mai fumez o iarba,mai trag o linie,asa din cind in cind cand am mood sau sint la o petrecere,oricum decent:)))))

Da,un poll ar fi bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maia69 spune:

eu nu m-as baga, ca's posesiva, si m-ar enerva rau sa imi vad iubitul mangaind alta femeie! si in combinatia 2 tipi + moi, parca nu m-as baga, presimt ca mi-as cam capata-o! daca/cand as avea chef de variatie, mai bine o aventura de capul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

mi-e greu sa fac sex cu cineva pe care l-am vazut prima data . Apoi cum m-as mai uita in ochii sotului meu si el in ai mei ?
Si ce ne-ar demonstra o astfel de experienta ?
Dar cred ca bivolarii ar fi interesati ...

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Imi amintesc ca am vazut mai demult un film pe subiectul asta.Un tip o tot batea la cap pe nevasta-sa sa faca sex in trei,cu o colega de-a lui de birou.Pana la urma,disperata de insistentele sotului,ea a acceptat.Problema a fost ca tipei i-a placut asa de mult experienta cu cealalta femeie,incat l-a eliminat pe barbata-su din ecuatie.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
http://photobucket.com/albums/a146/ireneme/Ilinca/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by irina.c.
Imi amintesc ca am vazut mai demult un film pe subiectul asta.Un tip o tot batea la cap pe nevasta-sa sa faca sex in trei,cu o colega de-a lui de birou.Pana la urma,disperata de insistentele sotului,ea a acceptat.Problema a fost ca tipei i-a placut asa de mult experienta cu cealalta femeie,incat l-a eliminat pe barbata-su din ecuatie.Irina si bb Ilinca(26apr04)Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul http://photobucket.com/albums/a146/ireneme/Ilinca/
am avzut si eu filumulYank ai cerut unui moderator sa faca sondajul? Vrei sa intreb eu?Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vikinga

quote:
Originally posted by irina.c.

Imi amintesc ca am vazut mai demult un film pe subiectul asta.Un tip o tot batea la cap pe nevasta-sa sa faca sex in trei,cu o colega de-a lui de birou.Pana la urma,disperata de insistentele sotului,ea a acceptat.Problema a fost ca tipei i-a placut asa de mult experienta cu cealalta femeie,incat l-a eliminat pe barbata-su din ecuatie.

Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
http://photobucket.com/albums/a146/ireneme/Ilinca/

am avzut si eu filumul
Yank ai cerut unui moderator sa faca sondajul? Vrei sa intreb eu?

Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837
"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Pai...nu cunosc nici unu...

Mergi la inceput