neatza burtici!
sunt o gravidutza de 22s shi sunt foarte suparata... mi-am facut urocultura cu antibiograma, shi rezultatul a fost: escherichia coli, iar ca antibiotic: acid nalidixic, colistin, cefoxitin shi norfloxacin...
din cate am reushit sa citesc pe net, de o juma de ora, de cand am rezultatul, nici unul din aceste antibiotice nu merg pe sarcina... o sa merg la dr meu, sa vad ce-mi zice, dar pana atunci voiam sa shtiu cate dintre voi s-au confruntat cu aceasta problema shi ce tratament atzi facut. iarashi, ma gandesc, bebe nu e afectat, atat de bacil cat shi de antibiotic?
datzi-mi un sfat, ca nu mai pot
xandra, 22+
Buna xandra28!
Si eu m-am confruntat cu escherichia coli cred ca tot cam din sapt 22. Antibioticele care au iesit la antibiograma nu sunt bune pentru sarcina. Mie mi-a dat dr. amoxicilana, zinnat si acum iau agumentin. Din pacate la mine n-a trecut. La prima analiza au iesit 500.000 si cu amoxicilina n-a trecut dar a scazut la 200.000. Cel mai bine este sa-ti intrebi dr. cat mai repede. Dr. mea a zis ca nu-l afecteaza pe bebe. Singura problema este ca acesta infectie iti da contractii si nu este inca cazul la tine. Intr-adevar aveam dureri de burta si nu treceau decat cu no-spa.
Acum mi-am facut si urocultura si cultura din col si tot a iesit E. coli. Sunt in tratament cu augmentin.
Sper sa treaca si la mine si la tine.
Pupici 
acusor 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos
din cate vad eu pe rezultat, la mine titrul nu e mare, 50.000, dar oricum trebuie rezolvat...
xandra, 22+
Sigur, trebuie rezolvat ca si la mine a iesit la ultima analiza tot 50.000 si mi-a spus dr. ca trebuie rezolvat. Il poate afecta pe bebe cand iese daca nasti natural.
Santate multa!
Pupici 
acusor 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos
din cate stiu eu daca ai sub 100000 nu se dau antibiotice, dar intreaba un doctor.Eu am avut in timpul sarcinii si am fost f speriata. Am luat zinnat, augmentin, dar aveam peste 100000. Bebe nu are nimic e sanatos. Nu te ingrijora