Cununia Civila
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
floricika spune:
Hai mai fetelor, spune-ti-mi si mie, cele care ati facut nunta la sectorul 5, pe unde se iese? Exista vreo iesire prin spate? Ca tare sunt stresata ca va trebui sa facem poze in parcare!
http://photos.yahoo.com/flory1008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alyna24/Alyna24.jpg)
Alyna24 spune:
CLAUCIA, CASA DE PIATRA!SA FITI SANATOSI SI FERICITI!
Sa ne povestesti cum a fost!
Si eu am facut tot la sect.1 si sunt curioasa cum a fost la voi ca pe noi ne-a luat asa repede ca nici nu intrasera toti in sala!Dar era sambata!
Poate voi a-ti avut mai mult noroc!
Pupici!
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna
ralucah spune:
Iubita din pacate aia e singura intrare-iesire...poze poti sa faci in fata la banca, unde este un strop de verdeata si eventual mai bagi in photoshop niste frunze sa acoperi banca.
quote:
Originally posted by floricika
Hai mai fetelor, spune-ti-mi si mie, cele care ati facut nunta la sectorul 5, pe unde se iese? Exista vreo iesire prin spate? Ca tare sunt stresata ca va trebui sa facem poze in parcare!
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
![](images/user_man.png)
radu300 spune:
floricika, nu numai ca e singura iesire, dar e aglomerat cu spume de obicei, asa ca timp de 3 minute, "buchetul" de frunze din fata bancii va fi al tau. Fotograful in schimb are solutii, daca nu va grabiti (hehehe oare cin' sa fie????). Sampania se serveste pe repede inainte, fiind o caldura ingrozitoare inauntru. Parca ai zis ca la ora 10 intri la cununie, nu? O sa fie omor acolo, iti zic de acum. Asa ca... Oricum, la cununie fotografiile care conteaza se fac inauntru si la iesire, cele de afara sunt povesti, se repeta aproape toate la sedinta foto privata de dupa biserica. Pregateste-te sufleteste si emotional sa fi asaltata de 20 de mii de tziganci cu galeti de pus bani (tu sa ai unde face "donatii de caritate" ca binevoitori vei gasi multi, nu cumva sa incepi viata de sotie fara sa inveti cum e treaba cu datu' de pomana). Sfatul meu? Imbraca-te subtire, sa nu mori de cald si ai grija sa stea cineva pe langa tine cu o batista in caz de inundatii pe frunte. Capisci? P.S>. e valabil si pentgru biserica, cu mentiunea ca acolo probabil deja cunoastem care va fi imbracamintea. Ia doua batiste in plus.
ralucah, ca sa nu trebuiasaca sa muncesti la infrunzit pozele, ca tot iese nenatural oricat ai munci tu, incearca la sectorul 5 sa faci pozele nu dinspre strada, adica cu fata la banca, ci dinspre banca, adica cu fata la strada. O sa constati ca e destul de mare boschetul cu pricina. Singura ta problema va fi sa dai deoparte teancurile de tiganci, fotografi, cameramani si gura casca de acolo. Am convingerea ca nu iti vor sta in drum, nu?
ralucah spune:
radu ai uitat sa il mentionezi si pe "Lucioano Pavaroti" cu acordeonul
Si nu mai speria fata...prezinta si tu situatia mai romantic .....adica de exemplu nu trebuie sa ne gandim la tiganci cu galeti ci doar la neste duamne de treaba apartinand populatiei conlocuitoare care conform traditiei se scoala de dimineata doar pentru a ura din suflet casa de piatra tinerilor casatoriti
Flori acum serios vorbind, trebuie sa te inarmezi cu ceva rabdare la cununie, la 5 este intra-adevar foarte aglomerat de obicei si nu prea ai loc de poze dar gandeste-te ca pozele cele mai frumoase sunt oricum cele cu tine miresica, la biserica si la sedinta foto....astea de la cununie ocupa ponderea cea mai mica in total.
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
olguttza spune:
quote:
Originally posted by floricika
In fatza primariei, intr-adevar, nu prea poti face poze, dar...daca mergeti putintel in stanga (cum iesiti), prin spatele blocurilor (e strada asfaltata, fii pe pace!), o sa gasiti o biserica (Serban Voda, pare-mi-se) cu o curte splendida, mare, unde puteti face linistiti poze. Nimeni nu va va da afara de-acolo, doar s-aveti grija sa nu se nimereasca si vreun mort in biserica, asa cum era cand am fost noi
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Vezi pozele mele de la cununie!
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
dilaural spune:
Fetelor... care ati facut la SECTORUL 2???
Aveti idee daca se cere si testul HIV??? Am auzit ca la unele primarii se cere, la altele nu... de parca n-am fi in acelasi oras!!!
Aveti idee cat costa/??
Va pup,
Dilaural
niste chestii...
![](images/user_man.png)
radu300 spune:
testul la care te referi tu este OBLIGATORIU. Acum cativa ani nu sarea de 1 milion, dar se facea mai mult pe langa (uita banii, tine stampila...)
![](images/user_man.png)
paparazzi spune:
Daca nu aveti timp de alergat pe la policlinici, stat la cozi, primit ac in piele dvs finuta etc. sfatul meu este sa procedati astfel:
Mergi frumos la o policlinica de cartier ( eu am ales policlinica Titan), si intrebati frumos la Informatii cum puteti sa va faceti analizele pentru casatorie fara ace, stat la cozi etc.
90% cred ca o sa va indrume amabil spre un cabinet unde veti scapa de toate chinurile analizelor.
In cazul meu, doctorita de familie, care este si ruda, m-a trimis sa-mi fac la analize de m-a acrit instantaneu. Am ales varianta prezentata mai sus, si in 5 minute aveam mult doritele certificate, de la o doctorita super amabila. Pana si timbrele fiscale le-a pus de la ea.
Asa ca aveti de ales: chin, alergatura, fugit de la servici, intepaturi etc sau o intrebare simpla si directa.