lichid amniotic verde

lichid amniotic verde | Autor: adlemi

Link direct la acest mesaj

As vrea sa stiu ce inseamna lichidul amniotic verde si daca in cursul travaliului se observa lichid amniotic verde care este procedura care trebuie indeplinita( cum ar trebui sa decurga nasterea)?
Multumesc

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Lichid amniotic verde inseamna contaminare bacteriana si infectie. Mi se pare ca daca se constata lichid amniotic verde, tulbure in timpul travaliului este indicatie de cezariana. O sa ma documentez si-ti mai scriu, dar nu am timp acuma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Am si eu o cunostinta care a avut lichidul amniotic verde. A facut cezariana pe ultima suta, era cat pe-aci sa moara bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Eu am auzit ca lichidul amniotic verde este semn de suferinta fetala.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Lichidul amniotic verde poate insemna contaminare cu meconium (primul scaun al bebelusului). E f. periculos si nu se recomanda nasterea normala, plus ca bebelusul trebuie pus imediat dupa nastere pe antibiotice daca se intimpla sa inhaleze meconium.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

quote:
Originally posted by iuliana

Lichidul amniotic verde poate insemna contaminare cu meconium (primul scaun al bebelusului). E f. periculos si nu se recomanda nasterea normala, plus ca bebelusul trebuie pus imediat dupa nastere pe antibiotice daca se intimpla sa inhaleze meconium.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

exact.
asa a fost la mine pentru ca am depasit termenul dar e alta poveste aici si puiul meu a avut 5 zile de tratament imediat dupa nastere

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

piscotel

Mergi la inceput