Bebelusi de ianuarie - februarie 2005(37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Alina, bine ai revenit! Unde ati fost?

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Buna fetelor,

Mara mica a facut o forma usoara de rujeola si avea si rosu in gat da' asta i-a trecut. Ma duc azi si o gasesc cu bubitze...
Sper sa-i treaca repede, ca temperatura nu mai face, a facut luni seara 38 cu 4.

Pozele noastre de la munte le-ati vazut? (Irina stiu ca le-a vazut, multumim de aprecieri). Vroiam sa o mai trimit o saptamana si in august, cu ai mei, dar mai incolo, sa-i treaca. Am o cunostinta in Azuga care inchiriaza ieftin si o trimit cu bunicii, noi mergem in weekend
weekend placut!

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Megg! ia umbrelaaaaaaa

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Sfioasa, Seherezada tacu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

vreau si eu urmatoarele:

1. primul capitol pe care eu nu l-am citit... Oana link pls.
2. hamac d-ala in care statea megg cu mara !!!!
3. as dori sa nu mai ploo.

si bun venit nou venitelor si vreau sa va mai zic ca azi e ziua Sabinei, bb nascut pe 5 ian 2005 ! sa ne traiasca! Si a Ioanei Eleonora a Simonei si a lui Ioan Nectarie al Aditei si a Rebecai Patriciei. daca am scapat pe cineva sa zica rpd.

Si mi-e dor de shinutza. si de Leta. si de Megg care scrie din an in Paste. si de Magga.
howgh!

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Sfioasa, Seherezada tacu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Iau umbrela, da...
daca ma mai duc, ca mi-e frica de fulgere

Anda, acum am vazut si al doilea mesaj. Am citit mai rar, de-asta n-am scris. Dar am citit despre micutza Sabina. Trebuie sa o sustinem pe fata. Ai mai fost la Floresti? ce mai fac?

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Witchie, ia aici:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25425

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Uite si nr 2. Ma apuca nostalgia.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25640&whichpage=1

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Dana, normal ca are pretendenti, nici nu ma asteptam la altceva, la cat e de frumoasa. Las' ca noua nu ne e frica de concurenta.
Crinuta, multumim pt. linkurile nostalgice. Si afara ploua...
Megg, insanatosire grabnica. Din pacate toate o sa trecem prin asta mai devreme sau mai tarziu, poate mai bine acum o forma mai usoara.
Alina Maria, bine ati revenit! Ma bucur ca ai petrecut asa de bine si ca Mandy este sociabila.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Bine v-am regasit mamici si bebici
Bun venit celor noi in club
Ne-am intros si noi dupa o absenta de o luna.Dupa cum bine stiti am fost in Romania in concediu,a fost bine cu exceptia drumului dus-intors.Nu recomand nimanui sa mearga la asa drum lung cu bebe cu masina.In rest ne-am simtit bine,a fost frumos ,Sebastian a mincat de toate si n-a patit nimic si nici nu s-a imbolnavit,Slava Domnului.Romania mi s-a parut la fel asa cum am lasat-o acum 3 ani.
Vom revenii cu poze si cu povesti mai in detaliu

Adana(adica io,batoza shefa)72 kg - 58-56kg
Alina Maria 48 kg - 43kg
Shinutza 56 kg- 53 kg
Alina Gabriela 70 kg - 60 kg
Crinuta 72kg - 56 kg
Lavinia345 76 kg - 58kg
Adita 73 kg - 60 kg
Leta 56 kg - 50 kg
Witchie 82 kg - 70 kg
Clara03 53 kg - 50 kg
Aurelursu 72 kg - 62 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Feteloor, baiatul meu se ridica singur in fundulet (ma rog sta putin intr-o rana dar oricum) si face si cativa pasi in 4 labe (2-3). Uraaa! Doar cu "mama" sau "tata" vad ca am ramas in urma...

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput