Clubul studentelor ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Salutare fete scumpe!!!!Ce mai faceti? Eu nu mai vreau facultate...m-am saturat.Vreau sa-mi incep si eu o afacere dar nu am timp mai deloc...trebuie sa-mi gasesc pe cineva sa ma ajute la treburile casei.
In alta ordine de idei, pe 23 plecam in luna de miere in Maldive
Nu stiu cum o sa fac cu facultatea pt ca o sa lipsesc 8 zile si la noi trebuie sa recuperezi absentele...Cateodata ma intreb ce-mi trebuie mie facultatea asta?????

Corina
Albumul meu

Mama ce viatza..luna de miere in Maldive...Vreau si euuuu!!!!!!!!!!
Distractzie placuta!

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

"In alta ordine de idei, pe 23 plecam in luna de miere in Maldive"
Cine vorbeste de vacante?Ii spui domnului de Medicala ca pleci in Maldive si te va intelege, iar celui de Chirurgie ca ai o urgenta si la Repro le spui ca esti in luna de miere si ca trebuie sa vezi cum merge Andrologia, asa ca eu cred ca toat lumea te va intelege.
Sa ai o vacanta asa cum ti-o doresti.Si sa nu uiti sa te intorci, caci animalutele de asteapta la Necro.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Tot in greva?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Salutare fete scumpe!!!!Ce mai faceti? Eu nu mai vreau facultate...m-am saturat.Vreau sa-mi incep si eu o afacere dar nu am timp mai deloc...trebuie sa-mi gasesc pe cineva sa ma ajute la treburile casei.
In alta ordine de idei, pe 23 plecam in luna de miere in Maldive
Nu stiu cum o sa fac cu facultatea pt ca o sa lipsesc 8 zile si la noi trebuie sa recuperezi absentele...Cateodata ma intreb ce-mi trebuie mie facultatea asta?????

Corina
Albumul meu

distractie placuta!!!!! si CASA DE PIATRA!

6 ani -14 februarie 2006

Mergi la inceput

Pe unde umblati fatelor?
V-ati lasat de faculta si v-ati inscris in alte cluburi.
Sper ca sunteti toate bine.
Va doresc tuturor o duminica frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Buna fetelor. Am inceput si eu cursurile si am primit cea mai nasoala veste posibila. In ziua nuntii am examen la drept penal, iar nasa mea, una din ele, are si ea examen, dar la targu mures. Nunta e in Miercurea ciuc. Sper ca celalalt nas nu are examen si el.

POZE

Mergi la inceput

Salutare.
Imi pare tare rau pentru tine.Incearca sa vorbesti cu proful si sunt sigura ca te va ajuta.Poate ai putea sa iti muti data de examen, sau sa il dai cu o alta grupa.
Sau in cel mai rau caz, vorbeste cu el sa te duci in presesiunea de vara, adica inainte de sesiune.Sunt sigura ca te va intelege.
Sa ai multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

Dupa cate vad tu ai o veste mai rea decat a mea.

iri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meb spune:

Buna, fetelor!
Sunt intr-o mare dilema si m-am gandit sa va cer sfatul... As vrea sa ma inscriu la facultate (contabilitate) la frecventa redusa, cred ca la ase sau la spiru haret... dar am mari indoieli in privinta reusitei...
Am fost foarte buna la liceu, dar l-am absolvit acum 10 ani...
Intrebarea mea este: se poate reusi la scoala dupa o pauza atat de mare, cu serviciu si cu familie... mi-e frica sa nu se transforme stundentia mea intr-o stare de frustrare... ma gandesc ca e greu sa treci examenele la FR, dar fiind ca inveti singur, nu mergi la cursuri... si nr examenelor e maricel... daca mai este cineva in situatia mea sau student la ase sau spiru haret la id sau la fr, impatrasiti-ne, va rog si "noua" experienta voastra ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

buna fetelor, as vrea sa ma inscriu si eu printre voi, sunt studenta in anul IV la u.c.d.c.-timisoara, la management turistic si comercial!
pt. a.cicel: eu am avut un examen in ziua nuntii, la care nu m-am dus (numai la el nu imi mai statea capu'.), desi eram pregatita si stapaneam foarte bine materia respectiva! iar cand m-am prezentat la restanta profu' m-a intrebat de ce nu am fost la examen iar eu i-am spus ca am fost la nunta, la cine m-a intrebat iar eu i-am raspuns "la mine", bineinteles ca ma felicitat si ca mi-a dat 10. (restanta asta v-a ramane mereu o amintire placuta...)

<< Daca altul poate, pot si EU....>>

Mergi la inceput