Miresele anului 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by mexxa

Ciao fetelor, ma alatur si eu langa voi...sunt o viitoare miresica cu bebiza
Va pup si Casa De Piatra tuturor

10+

me&baby

Ciao, mexxa si bine ai venit la miresici!!
Ia, spune tot, nu te lasam sa pleci asa...netrecuta pe listutza!!!
Te-ai hotarat? data, rishtorant, bisericutza....alea alea??
PS. sa stii ca mai avem o miresica di Iesi!

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Bine ai venit Mexxa
Krelia, ai putea sa te imbraci intr-un costum de in, de ex, ar arata foarte bine si chiar putin elegant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Tot ce va pot spune este ca nunta va fi anu viitor pe vremea asta...Noi am vrut sa facem nunta anul asta dar din cauza unor probleme ale viitorilor nasi a trebuit sa o amanam..oricum e bine si la anu...
Va pup

me&baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Bine ai venit printre noi mexxa!!!!!!!!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tigrutz
Krelia, ai putea sa te imbraci intr-un costum de in, de ex, ar arata foarte bine si chiar putin elegant.

Mda, e o idee...poate gasesc ceva la mare!
Ma mai gandeam si la o fustita vaporoasa cu un maieutz...
Hai, mai ganditi-va

quote:
Originally posted by mexxa
Tot ce va pot spune este ca nunta va fi anu viitor pe vremea asta...Noi am vrut sa facem nunta anul asta dar din cauza unor probleme ale viitorilor nasi a trebuit sa o amanam..oricum e bine si la anu...
Va pup

me&baby

ok, atunci nu te grabi, ai tot timpul sa hotarasti data!!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by krelia
Acum sunt in cautari de biserica (pe net ) prin zona floreasca, baneasa si imprejurimi...stiu una care e pe langa pod baneasa (pe langa elvila, daca stii), dar, parca nu pare ortodoxa...

Si va mai zic una: pe invitatie scrie tinuta lejera. Eh, si-acum vine fata si va intreaba: cum naiba ma imbrac io la nunta asteia???

26 august 2006

Nu este ortodoxa bisericuta. Mai este una, ascunsa, mica si uratica, dar cred ca n-ai vrea acolo... este aproape de cea de care zici tu...

Incearca o rochita nici prea scurta, nici prea lunga, vaporoasa... sexoasa... ca e in aer liber, nu ? iarba verde... cu niste sandalute...

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Si bun-venit ultimei miresici !!!
Ah, fetelor, si-a luat ieri cumnata-mea rochia de mireasa... O, Doamne, ce oribila e !... O chestie cu zorzoane, luata de pe Lipscani, de la o firma, cica... Dupa ce era ea inzorzonata, i-a mai si facut niste modificari, i-a adaugat niste dantela, strasuri d-alea cu plastic... Yaaac !... Si soacra-mea cred ca mi-a zis de vreo 15 ori ca e rochie de printesa... Poftiiim ? Bun, daca e printesa de cartier, se potriveste...
Cumnata-mea, saraca, ma intreba daca-mi place; inainte sa apuc sa deschid gura, sa zic, din politete, ca e draguta, a urlat soacra-mea : " Da ce conteaza parerea ei ? Nici sa nu intrebi, tre' sa-ti placa tie, nu altora ! "... Era vorba de parerea MEA, nu a aaltora, de fapt...
Stiam dinainte, iar aseara m-am convins, ca dintre cele 2 fete pe care sustine ca le are ( desi eu nu ma consider in ruptul capului fata ei ), rochita si tot ce tine de nunta mea, vor fi absolut superbe, nu de toapa. Cine are clasa, se vede, cine nu...

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Eu.....as alege cu siguranta un costumas de in, pantalon sau fusta, cu o bluza gen ie asa cum se poarta acum, cred ca maro sau crem si cu aplicatii aurii!

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput

Neatza, dragutele mele!!!
Razuca, m-am gandit io ca nu e e ortodoxa, dupa cum se "inalta" turnu' ala
Auzi, apropos de barbu vacarescu, exact la intersectie cu stefan cel mare, vizavi de "la mama" este o biserica (langa care mai construiesc astia ceva - ca parca au inebunit, zau!) - oare cum o fi??? Stii de care zic?
Citroen, cum te duci spre otopeni este pe dreapta, pe stanga e porsche, sa fac stanga pe langa porsche, zici tu??

Am o fustita vaporoasa, am si-un maieutz potrivit , imi mai trebuie niste sandalute mai moderniste ashea (ca am unele saracele, de-o seama cu mine - fara toc, ma refer, ca asa, sandalute-pantofior-sabotel, geme "frigideru" )...si in papucei, nu cred ca merge...vedem noi ....apropos, fetlor, voua va place incaltamintea de la leonardo?? Ca mie nu mi-e deloc pe gustu' meu, zau!
Ah, Raza, ca tot scapasi porumbelu', sa te aud...un miting ceva, la sfarsit de vikend??

26 august 2006

Mergi la inceput

...... si, am uitat, sandalute bej cu talpa ortopedica de pluta + o gentuta asortata!

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput