Miresele anului 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
alinush2005 spune:
Draga Raza de Soare, si eu am problema asta ...
Tu ai noroc ca ai doar doi pana acum, dar la mine e si mai grav ca noi suntem din orase diferite, asa ca am decis sa facem nunta la el in oras, ca e peisajul muuult mai frumos decat in Buc, dar acum incepe sa ma loveasca intrebarea...unde cazam toate rudele mele, care vor veni din Buc si din alte localitati sa ma vada miresica?
Asa ca eu m-am gandit sa dam sfoara in tara la el in oras, la toti prietenii si rudele lui sa ne ajute cu un pat-doua fiecare, ca sa-i putem repartiza spre cazare in noaptea dinainte si in ziua de dupa...
ca nici eu nu am bani de hotel...zau ca numai de asta nu am bani! si costaaaa...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
krelia spune:
Fetele, iubi si cu mine, n-avem asa multe rude, drept pt care, sa stiti, n-avem nici auto-invitati ..si toate rudele noastre sunt in Buc., asa ca...am scapat!
Va spun un secret, da' nu mai spuneti la "niminia", da? Cred ca saptamana asta o sa ma scriu pe caietel pentru restaurantul de care va tot spuneam eu (hihihihi...incet-incet, se leaga lucrurile!)
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Raza asa repede ati sosot acasa???? Ma gandeam ca stati o saptamana......oricum in vara asta mai puteti trage o fuga la mare....eu credeam ca ti-ai luat concediu!!
Din acelasi rationament, respectiv al banilor, am ales sa face nunta la mine in oras iar in orasul de unde e iuby o "semi-nunta" tocmai pentru a evita cazarile, care costa o gramada, dar si asa vad ca se strang o gramada care trebuie cazati:
- parinti lui iuby
- sora lui iuby cu sotul
- cea mai buna prietena (a mea) din facultate cu prietenul
- cel mai bun prieten (a lui iuby) din facultate cu prietena
- bunicii mei care sunt din Cluj
- nasii mei de botez
Ceilalti care vin din Cluj, diverse rude, nici nu le mai pun la socoteala doar ma gandesc ca seara o sa plece, nu o sa ii cazez eu pentru ca sunt la 100 km de casa.
Mai am frati de-ai bunicilor si alte rubedenii, vreau sa va zic ca in urma unui calcul imi trebuie vreo 10 camere!!!!
Ma gandesc la o pensiune ori..........intru in faliment!!!!!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
......am amanat plecarea pt. sambata dimineata la ora 4:00. Deja la ora aia, autostrada era aglomerata, dar s-a circulat bine;
Si noi care vroiam sa plecam pe la 6 dimineata, tot din aceleasi considerente...te pomenesti c-o fi prea tarziu....
quote:
Ne-am gandit noi sa plecam pe la 17, cand se mai racoreste, dar nu am fost singurii… Bara la bara, blocaje, filmari din elicopter,.....Am ajuns la 22:00, obositi, cu dureri, fara chef de desfacut bagaje…
Hm, cam pe la ora aia ziceam si noi c-o sa plecam.....oare sa decalam cu o ora...doua..sa plecam de la mare la ora 6-7?? Hm, si de la 12, de cand eliberezi camera, pana la 6-7, ce facem??? Oare trebuie sa mai platesti o zi intreaga cazare, sa te lase pana la ora aia???
Ah, nu v-am zis? Pe 15 august, litoralul romanesc!!!
26 august 2006
tigrutz spune:
Scuze fetelor ca n-am mai intrat pe DC zilele astea, am fost plecata din Bucuresti
cum mai stati cu pregatirile, ce-ati mai facut, ceva idei noi?
mi-am luat si eu revista Mireasa, am fost cam dezamagita, ma gandeam la ceva mai frumos, mai multe informatii, dar...
pt fetele care aveti rude din provincie, incercati totusi sa-i plasati pe la diferite alte rude, sa nu aruncati totusi banii pe hotel, ca doar pt o noapte-doua n-o fii foc daca o sa stea si ei un pic mai inghesuiti
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
......am amanat plecarea pt. sambata dimineata la ora 4:00. Deja la ora aia, autostrada era aglomerata, dar s-a circulat bine;
Si noi care vroiam sa plecam pe la 6 dimineata, tot din aceleasi considerente...te pomenesti c-o fi prea tarziu....quote:
Ne-am gandit noi sa plecam pe la 17, cand se mai racoreste, dar nu am fost singurii… Bara la bara, blocaje, filmari din elicopter,.....Am ajuns la 22:00, obositi, cu dureri, fara chef de desfacut bagaje…
Hm, cam pe la ora aia ziceam si noi c-o sa plecam.....oare sa decalam cu o ora...doua..sa plecam de la mare la ora 6-7?? Hm, si de la 12, de cand eliberezi camera, pana la 6-7, ce facem??? Oare trebuie sa mai platesti o zi intreaga cazare, sa te lase pana la ora aia???
Ah, nu v-am zis? Pe 15 august, litoralul romanesc!!!
Krelia...viitoare printzesitaUn cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Cu cat pleci mai tarziu, cu atat e mai aglomerat... Si de plecat spre mare, toata lumea pleaca noaptea, ca e racoare... si de intors, la fel...
Ce faci cu camera ? Pai, mananci si mai mergi un pic la plaja... Daca nu sunt dusuri pe plaja, nu mori si tu acum sa astepti pana acasa... Sau stati la o terasuca sau prin magazine... sau plaja... sau plaja...
![](icon_smile_big.gif)
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
krelia spune:
tigrutz, iti impartasesc dezamagirea, sa stii!!!
Raza, asa am facut acum 2 ani, am plecat pe la 12-1, am dat o fuga prin Mamaia (sa nu-mi amintesc ca am mancat niste carbonara super nasoale!!!)...ne-am mai plimbat putin, si pana in ora 7 parca eram acasa..totusi, n-as vrea sa ma prinda ora 10 seara pe drum, iar de plecat, cred ca vom pleca tot cam pe la un 5.30 - 6 dimineata
26 august 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
Caramida noua
Da, Doamne, sa ploua...
Ce bine-mi pare ca mai sunt cativa norisori !... Ca la mare nu vezi unul... Mi-ar place sa dea cativa stropi, ca prea e cald...
Fetelee !... Cum rezolv eu cu aia care ar putea veni de prin colturile tarii, de la reprezentantele regionale ? Ca vreau sa vina, sa cotizeze, dar nu-i pot trimite, ametiti, obositi... direct in Moldova, Oltenia, etc ? Si nici bani de hotel nu sunt... si daca ma aude puiu', cred ca ma strange de gat... Io-s cu interesu' acum... vreau, dar nu ofer...
Shame on me !
Hai ca plec in curand, vine puiu' sa ma ia, sa nu ma duc cu maxi-taxi, prin soare, sa sufar...
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
krelia spune:
quote:
Caramida noua
Da, Doamne, sa ploua...
Ce bine-mi pare ca mai sunt cativa norisori !... Ca la mare nu vezi unul... Mi-ar place sa dea cativa stropi, ca prea e cald...
Pushkea pe limba ta!!!!
Daca prind vreme urata la mare, te strang si eu de gat!!! Nu numai "puiu'
![](icon_smile_big.gif)
![](zzzz.gif)
Sa dea ceva stropisori, da' aici, in Buc., nu la mare!!!!!
Cu mosafirii, n-ai ce sa faci...ori le gasesti gazda..ori, inchiriezi autocar si ii "imbarci" dis-de-dimineatza, la spartul targului, care incotro!
![](albina.gif)
![](pupic.gif)
26 august 2006
Ioana-Cristina spune:
Buna dimineata , girls ! Sunt cam matinala , ce-i drept dar aseara am aflat si eu ca maine dimineata o sa p0lec la mare ! Mi-a facut pui o surprizaaaa!!!!Asa ca azi am cam multa trebushoara. De-asta o sa vorbesc mai putzinel cu voi azi ! Va trimit o
! Va pup si mai vorbim !
Ioana-Cristina