cum iese guma de pe pantaloni?!
si anume, pantalonii cei buni de serviciu ai sotului
cineva lipise o guma dedesubtul mesei de consiliu si omul nostru a stat picior peste picior
eu am mai patit-o cu niste blugi in liceu, dar nu cred ca le-am scos fata... poate are careva vreo idee... cu fierul de calcat oare?!!!
10x!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004) - i-am tuns!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
Raspunsuri
louisea spune:
io stiam faza cu ziarul si fierul de calcat.. adica pui ziarul peste locul cu pricina si hai cu fierul (cald bineinteles)
incerca cu fierul nu f cald intai sa nu-i arzi si daca nu se prea ia mareste un pic temperatura..
sper sa ajute..
------------------------
Louisea si Bandit
ANDREEABANICA spune:
si eu tot cu fierul de calcat stiam...succes!
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
Ana68 spune:
Incearca sa cureti cu dizolvant pentru lac de unghii sau acetona...Eu am reusit asa...Daca de unde face rost de putin toluen....iese mai bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
elyanne spune:
N-am incercat, ca n-a fost cazu'... dar am auzit...
Bagi pantalonii intr-o punga si apoi in colneglator (1 zi cred)... se congeleaza guma de mestecat, apoi devine casanta si se sparge in bucati mici...
EmmaT spune:
NUUUUU cu fierul!!cu fierul si coala alba este pt CEARA!!!...guma se intinde....
incearca sa ingheti pantaloni si sa tragi dupa...
succes!!!
Emma
dante01 spune:
fa rost de o canistra cu azot lichid, toarna pe covor si apoi freaca...
efect garantat...
...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...
gandacelu spune:
quote:da bre, si eu stiam la fel, numai ca guma a fost "scoasa" de huzband si a ramas pe pantalon doar guma intinsa, deci nici o sansa cu frigideru...
Originally posted by EmmaT
NUUUUU cu fierul!!cu fierul si coala alba este pt CEARA!!!...guma se intinde....
incearca sa ingheti pantaloni si sa tragi dupa...
succes!!!
Emma
o sa incerc cu acetona
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004) - i-am tuns!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
EmmaT spune:
quote:
Originally posted by vulpitzayam
Cu un spray...da' nu spun care...ca fac reclama.
My pictures
Spune pe PM....ca la nevoieeeee
Emma