va rog, am nevoie de idei....
![](images/user_woman.png)
buna
daca nu te intelegi bine cu sotul, situatie materiala nu prea minunata, ai deja un copil si esti din nou insarcinata, ce faci?
am o prietena buna in aceasta situatie si ma intalnesc cu ea mai pe seara sa stam de vorba.
ma intereseaza mai ales parerile celor care sunt/au fost in aceasta situatie ca teorie stiu si eu (ca mai bine il faci decat sa-l omori, ca vezi tu cum te descurci dupa aia etc.)
multumesc. oana
Raspunsuri
louisea spune:
pei in primul rand depinde ce inseamna ca nu te "intelegi" cu sotul.. motivele sunt multe si variate..
nu intotdeauna e doar vina sotului si nu e neaparat nevoie sa se ajunga la despartire..
alte detalii nu mai ai??
------------------------
Louisea si Bandit
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
craciunitza spune:
moana,
Eu am fost in aceasta situatie. Acum sunt bine-merci, recasatorita. Fostul sot era... nu stiu cum era, cert este ca nu era mare branza de capul nostru. L-am iubit enorm si am facut doi copii, nu m-am gandit ca voi divorta dar am obosit sa ingrop vise, sa trag de el ca sa facem si noi ceva in viata. Aveam datorii, abia aveam ce manca. Acum este si el bine, recasatorit si cu situatie materiala buna, eu sunt la fel, am copiii langa mine dar cu alt barbat. Nu stii niciodata ce-ti ofera viata, nu stii cand trebuie sa pleci si cand trebuie sa ramai.
Iti trebuie curaj ca sa alegi una din variante, in primul rand curaj ca sa faci alegerea si apoi curaj sa nu regreti in caz ca ai ales gresit. Nu regret ca am facut al doilea copil. Asta am facut eu.
Nu certati copiii cand viseaza!
andreea_tx spune:
Nu vreau sa dau cu paru si nici sa judec dar daca vezi ca nimic nu merge pentru ce sa mai chinui niste suflete de copil nevinovate?Cum sa te descurci dupa aia cu doi copii daca nu -l poti creste nici pe unul singur cum trebuie si plus ca nu te intelegi cu sotul.Cum adica,in ce sens nu te intelegi?Copii sunt cei care sufera intotdeauna pentru greselile parintilor si e mare pacat.
andreeat
lgireada spune:
Moana, lipsesc multe date din problema. Daca ai putea da mai multe lamuriri si raspunsurile ar fi mai clare.
Liliana
mamini spune:
Eu nu m-as baga, in locul tau...e hotarirea lor, ar trebui sa discute soarta lor, a copiilor. e f delicat, eu as asculta-o si as sprijini-o in hotarirea ei, dar nu mi-as da cu parerea.
M
danyelana spune:
Mamini are dreptate. Este foarte greu de dat sfaturi in aceasta situatie. Doar ea stie cel mai bine.
Pupici
Dumnezeu sa ne ajute la toti
diana1971 spune:
Moana ce inseamna " nu ma inteleg bine cu sotul "- este o espresie cam vaga.Daca aveti divergente mari,nu te mai include in viata lui,te loveste, bea,...sau altceva de genul asta... nu mai sta o clipa- cauta un drum doar pt tine si copilalsi.In ce proveste ce sa faci cu al doilea copil- eu sunt impotriva avoorturilor asa ca sfatul meu e clar.
Financiar iti va fi mai greu cu 2 copii...dar poti dormi cu ideea ca TU ai hotarat ca al doilea nu are dreptul la viata ?
sper sa faci ceea ce e bine pt copii si pt tine
diana
cami30 spune:
Sa ma scuzati.. dar daca "nu se intelege bine cu sotzul" de ce sufletul meu nu s-a protejat ca sa nu mai ramana gravida iar? Daca tot relatia e pe duca si nimic nu merge bine, mi se pare o aberatie sa mai fac un copil cu un om pe care nu il mai vreau. Nu e asta egoism? La ce se gadeste? Ca la copii mi se pare ca nu. Sau are senzatia ca un alt copil le va schimba viata in bine, ca il va forta pe sotz... sa fie mai atent.. Dimpotriva, pe barbati ii sperie si mai rau cresterea responsabilitatii atunci cand nici relatia nu prea merge.
Cred ca un copil era suficient.. caci oricum va avea si acesta de suferit in cazul unui divortz.. Un al doilea cred ca va fi un dezastru...si pentru ea si pentru sotz si mai ales pentru bietul copil
cami
![](images/user_man.png)
mircea42 spune:
"Dumnezeu sa ne ajute la toti", scrie o colega de forum, raspunzind subiectului de fata.
Cred insa ca Al de Sus are momentele lui de sadism. Crunt si de durata. Iar uneori fatal (caci cei care nu se ridica de jos, nu mai apuca sa scrie aici, si nici chiar sa iasa pe strada, ca sa vada si altii cum arata un ins cu adevarat nefericit).
Situatia Moanei este una dintre cele in care Dumnezeu isi bate joc de oameni.
![](images/user_man.png)
mircea42 spune:
"Dumnezeu sa ne ajute la toti", scrie o colega de forum, raspunzind subiectului de fata.
Cred insa ca Al de Sus are momentele lui de sadism. Crunt si de durata. Iar uneori fatal (caci cei care nu se ridica de jos, nu mai apuca sa scrie aici, si nici chiar sa iasa pe strada, ca sa vada si altii cum arata un ins cu adevarat nefericit).
Situatia Moanei este una dintre cele in care Dumnezeu isi bate joc de oameni.