Poate ma ajutati si pe mine cu niste informatii legate de baltile din jurul bucurestiului in care stiti sigur ca este peste.Nu conteaza cit costa o zi de pescuit dar macar sa ,,traga,,.Daca stiti sa-mi spuneti , nu ezitati sa o faceti,va voi fi vesnic recunoscatoare.
Multumesc forte foarte mult

luminita mamica ALEXIA[ 9 luni] si ADRI [6ani si 9 luni]
fotografii
Acum nu pot sa-ti spun unde are balta peste (sunt din TM
si io pescuiesc doar in “ape tulburi”), dar pot sa iti spun ce am vazut la TV (stii tu – ati mintit poporu’ cu televizoru’): ca in toate baltile din jurul Bucurestilor se cresc acum in regim intensiv tantari
care se trimit seara cu viteza maxima de 12 km/h sa pape „capitalistu” bucurestean...... si sa-l suga de sange
si energie......
Bzzzzzzzz..... bzzzzzzzzzz..... bzzzzzzzzzzzzz..........
Cu stima
,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Cre' ca tre' sa-ti gasesti alt hobby in acest week-end, ca nu vrem sa dispari de pe DC!Darael are dreptate.
Oricum distractie placuta.
Catalina,
ROBERT si CATALIN
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Luminita,noi mergem aproape in fiecare we,la Caciulati,cei de acolo spun ca in balta e si crap mare,dar noi nu am prins decat somn frumos...2-3kg...nu ore![]()
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
Buna Luminita! Incearca pe www.pescuitul.ro si vei avea informatii utile si proaspete. Din proprie experienta iti recomand zona Lilieci cu baltile de la Catrunesti si Hagiesti, dar nu in weekend; cel mai bine ca sa si traga ar fi luni-joi. Cat despre tantari poti apela cu succes la solutiile Off; si apoi stii cum este pe balta: tu prinzi de nu faci fata si vecinii tai se uita la tine, sau invers!!!!
Cu respect si fir intins,
Nick.