Bebelusi de nov-dec 2004 (67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

A..... Zilele astea am mai dat 3 kg jos... Acum am 49 kg...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

BAU LA TOATA LUMEA!!!!! CE FAC FETELE AZI, IN AFARA CA SUPORTATI CU GREU CALDURA, CA SI NOI!!!!???????
Din fericire PAUL, a dormit bine azi-noapte, adica nu s-a trezit deloc, m-a lasat sa dorm, oricum eram moarta de obosita!!!
ROSERB, SOMONICA, MIKIMI, imi pare tare rau sa aud ca se trezesc bebeii noaptea si se chinuie si ei sa adoarma!!!! Si Paul e ud leoarca, in cap e fleaska, am ajuns sa ii prind motz in varful capului, ca la fetite!!!!! Daca l-ati vedea, v-ati strica de ras!!!!
GANDACICA, da' de ce nu mai intri pe forum in post???????? adica, ce rau face?

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ne-au spart si dintii de sus,avem acum 2 mici gaurele(parca-s facute in urma acului).de plans nu plange deloc,ce-i drept ieri nu a dormit mai deloc dar a recuperat asta noapte(11 ore a dormit neintors).

FOR2NITY de ce sa-i tai elanul mai Alexiei?lasa fata sa se catere pe unde vrea,daca l-ai vedea pe Ken cum e in cautare de locuri pt catzarat dar eu una il las.se tine cu manutele de tot ce apuca si merge ,mai nou o face pe viteazu si se tine doar cu o manutza.incearca sa paseasca,se dezechilibreaza si cade-n fundulet si uite asa o ia de la capat.

in seara asta ne-am dat seama ca inainte de a adormi canta baiatul nostru,incearca sa ma antreneze pe mine sa-i cant(asa l-am obisnuit)iar daca ma opresc continua el.au ras socrii mei astazi pe chestia asta de nu au mai putut.

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Ionela eu de felul meu consum multe lichide zilnic dar pana acum nu am avut probleme de astea ,nici chiar in timpul sarcinii exceptie facand ultimile 2 luni.

MONICA felicitari pt kg date jos,tine-o tot asa.eu de maine ma apuc de cura de slabit si de mers la sala.am gasit o sala unde au si bona,imi ia 3,5$ pt 2 ore cat fac fitness si sauna.nu mi se pare scump asa ca ma duc sa ma destind si eu

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

BITS, mey, bafta la cura de slabit si la fitness...sa te relaxezi si sa se simta bine si KENZO !!!!
De maine am zis ca si eu vreau sa consum mai multe salate tinute la frigider, cu rosii, castraveti, ardei, masline, ceapa, si legume mexicane, care mie mi se pare foarte gustoase, de fapt asta o sa fac maine. Paul doarme in repriza a doua, ma mir cum poate pe caldura asta!!!!!
Mai pateste cineva ca mine????? ii dau lui paul sa pape si tine mancarea in gura......ma gandesc ca daca nu i-ar placea, ar scoate-o afara, nu?????????

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

quote:
Originally posted by bits

FOR2NITY de ce sa-i tai elanul mai Alexiei?lasa fata sa se catere pe unde vrea,daca l-ai vedea pe Ken cum e in cautare de locuri pt catzarat dar eu una il las.se tine cu manutele de tot ce apuca si merge ,mai nou o face pe viteazu si se tine doar cu o manutza.incearca sa paseasca,se dezechilibreaza si cade-n fundulet si uite asa o ia de la capat.

da mai, as lasa-o dar tremura ca varga cand ajunge in picioare si altceva nu mai vrea decat sa se catere.N-are masura.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

for2nity bine-ai revenit printre noi(cu forte proaspete), si vrem poze noi cu printesa ta!; la-so inpace fata sa se miste, n-o forta sa stea intr-un loc; asta vrea ea, asa face, nu o fortezi tu; asa-i cere organismul, asa ca vezi sa nu gata sau sa nu se loveasca de ceva!
Roserb esti o bomboana, ca mi-ai spus ca Emily imi seamana mie (esti prima persoana!), toti in ultimul timp imi fac capul doage, precum ca ar semana cu tata-su, si chiar ca ofticam in sinea mea, ptr. ca mie de-ajuns ca seamana cu ei la grupa sanguina
Monica felicitari ptr. kg. topite, si las ca se vor pierde si celelalte cand Ruxi va merge in picioruse
ce mai face Alex?
Bits bravos tie ca-i gasit loc de destindere; ce n-as dori si eu, dar.....; deci spor la treaba;
a, si felicitari ptr. cei 2 dintisori de sus, si la cat mai multi!
Gandacico multam fain; daca vrei si te ajuta cumva imi poti da mie vre-o 5 kg. pe
si noua ne-a imboltit al patrulea dintisor de sus (astia de sus au iesit pe rand); nici Emily nu a plans sau altceva, dar in schimb trage de orice cu dintisorii (cand mananca este c-am jale, trebui musai sa aiba intr-o manauta un ob., si in timp cel roade si-l linge, eu ii var cate-o ling in gurita; printr-o linsoare si un rontait, bagam si mancarica
Si Emily transpira ca la sauna(ce sa mai spunem despre Arisa); chiar doream sa va intreb, voi le face-ti ziaua baie pe cap, la bebei, din cauza transpiratiei, sau numai inainte de somnul de seara?

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetele ce ploaie a tras mai devreme,am zis ca macar se racoreste...dar nimikparca era si mai cald.
ionela-roxana, eu le fac baitza si pe cap ziua cand sunt transpirati rau .alex e un zapacit(ca de obicei) nu intelege de ce nu e nimeni in parc ziua vcand dogoreste soareleca el zice ca-i place mult de tot soarele si nu-i e caldabia, abia il conving sa stea si el la umbra....aaa...si abia asteapta sa inceapa gradinitza...chiar vreau sa vad cum o sa reactioneze cand o sa fie pus in faza faptului implinit...sa stea singur fara mine acolo.
bitso...suna super ce zici tu acolo...sa mergi si la sala si sa aibe si cine sa stea cu bb...japonezii astia...nu ajungem noi nici intr-o 1000 de ani ca ei...cum s-au mai gandit ei la toate hi hi.pupici lui kenzolino
felisla tine chiar nu mai e nevoie de cura de slabire...esti mamica sexy...ai grija cu sanatatea silui mihaitza.
onitzo si eu vreau de maine sa tin post si tot asa cu multe salate si fructe la greu...poate, poate mai slabesc.
si ruxi tine mancarea in gura, la fel ca paul, si fac tot felul de jonglerii ca sa o inghita....lasa ca se fac ei mari si o sa pape tot...dar cand vine vremea aiaaaaaaa
miki, sunt sigura ca se descurca el cu mancarica, stai linistita,si distractie placuta
am fugit cu ruxi la baie, va pup si va urez o noapte linsitita si racoroasa

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Dragelor , am ajuns si noi acasa. Am intrat doar ca sa va pup pe toate, sa ii urez lui Mikimi cea mai frumoasa noapte din viata ei, sa pup bebeii sarbatoriti, pe aia vomitaciosi si pe aia nedormitori, pe Viovio ca a fost ziua ei si nu am urat-o, pe Mihaitza, pe care il invitam cand vrea la noi, ca avem aer conditionat, pe ginerele meu scumpel (Darius) ca a patit-o si Maria lui saptamana asta asa, prin simpatie, pe Ken cataratorul si pe toti ceilalti...
Ma duc acum la sot, ca m-a asteptat o saptamana... Revin maine cu poze si povesti.

POZELE MAMARUTZEI!!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

E miezul noptii...
Asa ca apatr si eu!
Multumesc din suflet pentru urari si ginduri bune :Eliza,Roserb,Bits,Diana,Gindacelu,Onitza,Aime,Miki,Ionela roxana,Felis,Raluca.
Asa cum v-am mai spus,eu am considerat ca mi-am petrecut ziua de nastere alaturi de voi,duminica trecuta,la gradina botanica.
Asta pentru ca,de ziua mea,nu si-a adus aminte mai nimeni(lucru la care ma asteptam deja)
Noroc cu voi!
Va multumesc din suflet!
Promit sa scriu mai mult,miine,ca azi n-am apucat sa citesc tot.
multi,multi,multi.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Mergi la inceput